Liga 1 si Cupele Europene
Moderator: Moderatori
Imi pare rau pentru acest off topic dar trebuie anuntat ca s-a produs o schimbare spectaculoasa in program. Asadar meciul Steaua - Neman Grodno din preliminariile Cupei U.E.F.A nu va mai fi transmis de PRO Tv ci de ANTENA 1 incepand cu ora 20:30. Multi dintre voi poate credeau ca meciul va fi transmis de PRO Tv deoarece acesta incepuse deja sa faca promo-uri publicitare legate de acest meci... 8)
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
Cu asa meci ca asta jucat in seara asta nu vad cum va trece Steaua mai departe in Cupa UEFA. Un fotbal jucat in scarba cam la fel ca Dinamo. Nu stiu despre voi ce parere aveti dar aventura europeana a celor 2 echipe romanesti va fi una xtrem de scurta si plina de umilinte. Totusi o sa inceapa fotbalul de calitate odata cu Champions League si ca sa ne spalam onoarea de romani avem acolo destui jucatori care sa ne faca sa uitam ca avem o "Divizie A".
- SharpShooter
Ies amandoua! Sunt 99,9990% sigur!ya wrote:In concluzie, Southampton - Steaua si Dinamo - Sahtior Donetk. Acu' sa vedem ce le poate pielea echipelor noastre!
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
Nu shtiu ce credeti voi dar eu zic ca Dinamo se va califica sigur....sa fim seriosi!! Sahtior nu este o echipa de prima marime...De Steaua nu stiu ce sa zic..dupa cum a jucat In Belarus si la Bucuresti NU ARE NICI O SANSA!!Asta e adevarul...Steaua nu merita campionatul in acest an...sa ma scuze stelistii...dar haide sa fim realisti
Last edited by ZENDEN^ on Fri Aug 29, 2003 10:49 pm, edited 1 time in total.
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
Nu prea cred yo ca trecem de ucrainieni. Asa ziceam si de rapid cu belgienii...
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
Deosebit de interesant acest topic!
Pentru ca nu prea am fost prin Bucuresti si am cam si uitat de forumuri, nu l-am citit decat azi (29-30 aug), stiind deja deznodamantul meciurilor... E interesant sa vezi cum se transforma optimismul dinaintea meciurilor in gust amar. Ceea ce inainte de meci parea o gluma proasta se adevereste dupa (de ex. calificarea Stelei cu 0-0 in Ghencea)
Dar, totusi, o luam de la capat, ca de fiecare data, si speram ca in urmatoarele meciuri sa ne aratam utopica "adevarata valoare"...
Sanse de calificare ... destul de mici...
De Dinamo imi e frica sa nu considere adversarul prea facil, ca prea s-au bucurat la tragerea la sorti. Parca e mai mare concentrarea la meciurile cu echipe mari (de ex meciurile Rapidului cu Liverpool, PSG, sau calificarea Stelei contra lui Westham urmata de esecul cu Slavia Praga - teoretic o echipa mai slaba). Totusi Sahtior e o echipa valoroasa si care are o baza sportiva si niste conditii de pregatire admirate de toata delegatia Romaniei la meciul cu Ucraina ...
Cat despre Steaua, desi Piturca a declarat ca nu avem amintiri placute cu englezii, eu zic ca meciurile Romaniei cu Anglia si calificarea cu Westham il cam contrazic. Singura sansa de calificare este sa joace cum a facut-o in '99 cu Westham: in viteza si cu pase dintr-o bucata. Stiu ca nici atunci Steaua nu juca dintr-o atingere in campionat, dar la meciurile cu englezii au aparut cu aceasta surpriza si si-au ametit adversarii. Totusi parca '99 nu reprezinta timpuri imemoriale precum '86 si nu cred ca erau jucatori mult mai valorosi ca cei de acum, asa ca poate ceva sperante exista. Poate si niste sfaturi de la Dan Petrescu ...
Oricum succes ambelor echipe!
( Nu ma hazardez la pronosticuri ca oricum nu imi ies si poate ulterior ma fac de ras cu un optimism exagerat ... )
Pentru ca nu prea am fost prin Bucuresti si am cam si uitat de forumuri, nu l-am citit decat azi (29-30 aug), stiind deja deznodamantul meciurilor... E interesant sa vezi cum se transforma optimismul dinaintea meciurilor in gust amar. Ceea ce inainte de meci parea o gluma proasta se adevereste dupa (de ex. calificarea Stelei cu 0-0 in Ghencea)
Dar, totusi, o luam de la capat, ca de fiecare data, si speram ca in urmatoarele meciuri sa ne aratam utopica "adevarata valoare"...
Sanse de calificare ... destul de mici...
De Dinamo imi e frica sa nu considere adversarul prea facil, ca prea s-au bucurat la tragerea la sorti. Parca e mai mare concentrarea la meciurile cu echipe mari (de ex meciurile Rapidului cu Liverpool, PSG, sau calificarea Stelei contra lui Westham urmata de esecul cu Slavia Praga - teoretic o echipa mai slaba). Totusi Sahtior e o echipa valoroasa si care are o baza sportiva si niste conditii de pregatire admirate de toata delegatia Romaniei la meciul cu Ucraina ...
Cat despre Steaua, desi Piturca a declarat ca nu avem amintiri placute cu englezii, eu zic ca meciurile Romaniei cu Anglia si calificarea cu Westham il cam contrazic. Singura sansa de calificare este sa joace cum a facut-o in '99 cu Westham: in viteza si cu pase dintr-o bucata. Stiu ca nici atunci Steaua nu juca dintr-o atingere in campionat, dar la meciurile cu englezii au aparut cu aceasta surpriza si si-au ametit adversarii. Totusi parca '99 nu reprezinta timpuri imemoriale precum '86 si nu cred ca erau jucatori mult mai valorosi ca cei de acum, asa ca poate ceva sperante exista. Poate si niste sfaturi de la Dan Petrescu ...
Oricum succes ambelor echipe!
( Nu ma hazardez la pronosticuri ca oricum nu imi ies si poate ulterior ma fac de ras cu un optimism exagerat ... )
Intr-adevar, Sahtior Donetk nu e o echipa de duzina, doar a prins Liga Campionilor acu' doi ani mi se pare, si, vorba aia, un meci in L.C. face cit 100 in Divizia A. Nu, nu, astia nu-s deloc adversari facili, si daca trupa lui Andone se bucura acum si zice c-a avut bafta, mi-e ca o sa plinga crunt dupa. :evil:
Steaua are o sansa in plus, in fond Southampton e o echipa de rangul trei in Anglia (a prins UEFA fiindca a jucat finala Cupei, chit ca a perdut-o, iar in campionat a fost pe locul 8 sau 9). Dar tot englezii au prima sansa.
Steaua are o sansa in plus, in fond Southampton e o echipa de rangul trei in Anglia (a prins UEFA fiindca a jucat finala Cupei, chit ca a perdut-o, iar in campionat a fost pe locul 8 sau 9). Dar tot englezii au prima sansa.

When you walk through a storm
Keep your head up high
And don't be afraid of the dark.
Keep your head up high
Mai titlul topicului e sugestiv, dar pt jucatorii echipelor! :lol: :lol: :lol:
Mai sunt cateva zile pana la cele doua intalniri din Cupa UEFA in care sunt angrenate doua echipem romanesti
Southhamton - Steaua
Dinamo - Sahtior
Sper ca aceste doua echipe sa mai reduca din dezamagirea provocata de meciul de la Copenhaga si eu personal cred ca se vor califica.
Voi ce parere aveti ? Pronosticuri pls 8) 8) 8)
Southhamton - Steaua
Dinamo - Sahtior
Sper ca aceste doua echipe sa mai reduca din dezamagirea provocata de meciul de la Copenhaga si eu personal cred ca se vor califica.
Voi ce parere aveti ? Pronosticuri pls 8) 8) 8)
Pronosticuri:
Southampton - Steaua 2-1
Dinamo - Sahtior 1-1(cu sansa pt noi...)
Southampton - Steaua 2-1
Dinamo - Sahtior 1-1(cu sansa pt noi...)
Ceea ce se intimpla este absolut nemaipomenit ... Dinamo a invins cu 2-0 pe Sahtior, si inca cu goluri in ultimele 3-4 minute, iar Steaua consduce la pauza cu 1-0 in deplasare la Southampton ... absolut incredibil, in sensul bun al cuvintului de data aceasta.
Keep your head up high
Keep your head up high
4 puncte in prima zi de uefa .... nu-i rau ... daca mai scoateam inca pe atata in retur (adică victorie pt. STEAUA, si egal pt. dinamo) putem sa speram ca viitoarea campioana a Romaniei nu va juca in turul trei preliminar al Champions League ... cu echipe celebre de prin islanda, albania, sau belarus ...
de departe a fost cel mai bun meci al STELEI din ultimii 2 ani ... totusi sunt unele lucruri care ma nedumeresc .. de prin minutul 60 s-a observat o cadere fizica a jucatorilor nostri ... ce draq mananca englezii aia ca nu erau obositi deloc?
fortza STEAUZA ... si sa fie intr-un ceas bun
de departe a fost cel mai bun meci al STELEI din ultimii 2 ani ... totusi sunt unele lucruri care ma nedumeresc .. de prin minutul 60 s-a observat o cadere fizica a jucatorilor nostri ... ce draq mananca englezii aia ca nu erau obositi deloc?
fortza STEAUZA ... si sa fie intr-un ceas bun
"No one but me can save myself"
Echipa italiana AC Milan se mentine pe primul loc in clasamentul mondial al cluburilor, realizat de Federatia Internationala pentru Istoria si Statistica Fotbalului (IFFHS), pe baza rezultatelor inregistrate in perioada 1 septembrie 2002-29 august 2003).
Pe locul doi a urcat spectaculos formatia scotiana Celtic Glasgow, declarata echipa lunii august.
In ierarhia mondiala, podiumul este completat de Real Madrid, in cadere de pe pozitia a doua. Singura echipa romaneasca in primele 300 de locuri este Dinamo Bucuresti, pe 208, cu 80 de puncte, la egalitate cu HJK Helsinki, Udinese, Athletic Bilbao, Asante Kotoko Kumasi (Ghana), Lanús (Argentina) si Hamburger SV (Germania).
Pe locul doi a urcat spectaculos formatia scotiana Celtic Glasgow, declarata echipa lunii august.
In ierarhia mondiala, podiumul este completat de Real Madrid, in cadere de pe pozitia a doua. Singura echipa romaneasca in primele 300 de locuri este Dinamo Bucuresti, pe 208, cu 80 de puncte, la egalitate cu HJK Helsinki, Udinese, Athletic Bilbao, Asante Kotoko Kumasi (Ghana), Lanús (Argentina) si Hamburger SV (Germania).
Asta-i o chestie super-tare, Dinamo sa aiba acelasi calibru cu Hamburg, Udinese si Athletic Bilbao :lol: dar nu-i nimic, incet-incet poate ajungem si in faza asta. Primul pas, miercuri cu ucrainienii; daca nu tine figura, atunci estimarea Dinamo=HJK Helsinki e cea corecta.ZENDEN_B wrote:In ierarhia mondiala, podiumul este completat de Real Madrid, in cadere de pe pozitia a doua. Singura echipa romaneasca in primele 300 de locuri este Dinamo Bucuresti, pe 208, cu 80 de puncte, la egalitate cu HJK Helsinki, Udinese, Athletic Bilbao, Asante Kotoko Kumasi (Ghana), Lanús (Argentina) si Hamburger SV (Germania).
Keep your head up high
Keep your head up high
Cred ca Dinamo are sanse destul de mari sa treaca de Spartak Moscova...desi Steaua cred ca o sa aiba probleme mari.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Trebuie sa recunoastem ca Dinamo are noroc in continuare!!!
Cu putina atentie cred ca ar putea face o figura frumoasa in continuare, iar Steaua (sunt stelist) cred ca o s-o cam fure de la Liverpool.
Daca ar ataca mai cu cap, altcineva in afara de Claudiu Raducanu, care e doar un oportunist, ar avea sanse. Cred ca Dinita ar fi cheia succesului!!!
Cu putina atentie cred ca ar putea face o figura frumoasa in continuare, iar Steaua (sunt stelist) cred ca o s-o cam fure de la Liverpool.
Daca ar ataca mai cu cap, altcineva in afara de Claudiu Raducanu, care e doar un oportunist, ar avea sanse. Cred ca Dinita ar fi cheia succesului!!!