Discuţii Filme
Moderator: Moderatori
- The Godfather
Personal mi-a placut Black Hawk Down...de la coloana sonora compusa de Hans Zimmer,trecand prin filmare si montaj...totul e super in acest film.. 
Dezamagire mare in schimb cu Terminator 3
Nu a adus nimic nou in materie de "defecte" speciale,precum 2-ul...

Dezamagire mare in schimb cu Terminator 3
Nu a adus nimic nou in materie de "defecte" speciale,precum 2-ul...
A7N8X-E DeLuxe WiFi,AMD XP 2600, 1GB DDRAM,300 GB HDD/7200 RPM,Gigabyte FX 5900 XT, Creative Live! 5.1,Creative 5300-5.1,Toshiba DVD-ROM,NEC 2500A DVD-Writer.
Bun film Osmosis Jones, o sa incerc sa-il fac rost ptr colectia personala. Ptr. Zenden_B: nu vreau sa iti stric toata placerea si nu iti zic despre ce e vorba, insa e vorba de o chestie teoretica, un hypercub, am cautat cu google si am gasit despre ce e vorba, e destul de complicat de explicat, chesti cu cea de-a patra dimensiune spatiala si nu temporala. Filmul in sine e bun, poate nu ca primul dar la fel de captivant. Merita vazut!
Final Destination 2 ?
L-am vazut la o prietena pe DVD... Sa ne intoarca matzele pe dos...
btw faza misto> Cand a fost taiat in felii tipul ala de catre sarma ghimpata
:lol:
Terminator 3 ? Suxx... Abia astept sa vad Bruce Allmighty... Presimt ca va fi una dintre cele mai bune comedii ever...
L-am vazut la o prietena pe DVD... Sa ne intoarca matzele pe dos...
btw faza misto> Cand a fost taiat in felii tipul ala de catre sarma ghimpata
:lol:
Terminator 3 ? Suxx... Abia astept sa vad Bruce Allmighty... Presimt ca va fi una dintre cele mai bune comedii ever...
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
Bruce Allmighty e pur si simplu superb, este cred ca una din cele mai bune comedii a lui Jim Carrey
Filmu mi-a placut la nebunie, am ris cu lacrimi
Apropos faza cu despicatu supei in doua este superba
Terminator III suxx ..... filmu asta mai mult ii comedie decit film SF
"Talk to the hand!" :lol: :lol: :lol:

Filmu mi-a placut la nebunie, am ris cu lacrimi

Apropos faza cu despicatu supei in doua este superba

Terminator III suxx ..... filmu asta mai mult ii comedie decit film SF
"Talk to the hand!" :lol: :lol: :lol:
Last edited by Sinner on Tue Aug 19, 2003 3:44 am, edited 1 time in total.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Terminator 3:
- este interesant, nu au profitat prea mult de CGI, ca Matrixul, dar nu atat de bun ca Terminator2, ramas un clasic. S-au facut multe greseli de regie, urmarirea de pe strada, chiar daca arata bine, nu se poate compara cu urmarirea din Matrix, terminatoarea TX mi se pare chiar mai slaba decat T1000 din Terminator2, care chiar il pusese la incercare pe T101 (Arnold) ... poate s-a simtit si lipsa lui Sarah Connor...
Oricum, trebuie vazut.
Nota: 8/10
Resident Evil
-Il am de 3 luni pe cd, dar nu am apucat sa-l vad decat acum, si asta datorita jocului... Scenariu chiar e subiect de joc, cred ca vor scoate si un film Half-Life pana la urma. Imi place tensiunea, dar cred ca puteau mai mult ...
Nota: 6.5/10
- este interesant, nu au profitat prea mult de CGI, ca Matrixul, dar nu atat de bun ca Terminator2, ramas un clasic. S-au facut multe greseli de regie, urmarirea de pe strada, chiar daca arata bine, nu se poate compara cu urmarirea din Matrix, terminatoarea TX mi se pare chiar mai slaba decat T1000 din Terminator2, care chiar il pusese la incercare pe T101 (Arnold) ... poate s-a simtit si lipsa lui Sarah Connor...
Oricum, trebuie vazut.
Nota: 8/10
Resident Evil
-Il am de 3 luni pe cd, dar nu am apucat sa-l vad decat acum, si asta datorita jocului... Scenariu chiar e subiect de joc, cred ca vor scoate si un film Half-Life pana la urma. Imi place tensiunea, dar cred ca puteau mai mult ...
Nota: 6.5/10
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Zâna Măseluţă
- Admin
Am vazut un film acu' vreo doua zile pa Antena1, pe la 1 AM ... e cel mai penibil film vazut de mine. Se numeste Duel pe autostrada, si descrie aventurile unui sofer ce este urmarit de un camion ucigash .... adica, cat de stupid sa fii ca sa faci un film ca asta, probabil de prin '60~'70 judecand dupa frezele de bitalshi si masinile in forma de sicriu cu aripioare ... filmat cu o singura camera si aproape un actor . Actorii: patetici. De fapt e numai unul cocosat si ochelarist, probabil un tocilar in tinerete, care fuge pe niste serpentine ca sa nu-l prinda camionu', care la sfarsit cade intr-o prapastie ... oagari.
Nota: 2/100 - Ii dau Delete din memorie dupa postul asta.
Nota: 2/100 - Ii dau Delete din memorie dupa postul asta.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- MAXKOOL999
Tocmai am vazut Finding Nemo, e SUPER!!!!
M-am spart de ras la fazele cu pescarusii, la una am cazut de pe scaun pe jos de ras, doua minute nu mai puteam sa ma ridic. E mortal.
BTW, am vazut si Taxi3 sambata, e bunicel, dar mai multa comedie si mai putina actiune, si am impresia ca e ultimul din serie.
M-am spart de ras la fazele cu pescarusii, la una am cazut de pe scaun pe jos de ras, doua minute nu mai puteam sa ma ridic. E mortal.
BTW, am vazut si Taxi3 sambata, e bunicel, dar mai multa comedie si mai putina actiune, si am impresia ca e ultimul din serie.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Hai sa va zic de unde ideea cu Equilibrium. Daca stiti pe George Orwell(cel cu ferma animalelor) cititi 1984 de el si totul va fi clar. Ei doar au 'holiudizat' si indulcit tema(pt ca in carte e crunta atmosfera-horror de-a dreptu). :onfire:
Shrek e tare; mai ales faza 'really? yeeeees!......NO :lol:
Si Shawshank.
Din How high ceva pentru studiosi: 'I thought if I study high, i'll get high grades...right.'
Multe fime meseriase date aici.
Da a vazut careva ultimu film a lu David Lynch, 'Mullholland Drive'?
Piece of advice: e suprarealist asa ca nu incercati sa intelegeti. Just watch. Impresionat de ciudat.
Carlsberg rulez
Shrek e tare; mai ales faza 'really? yeeeees!......NO :lol:
Si Shawshank.
Din How high ceva pentru studiosi: 'I thought if I study high, i'll get high grades...right.'

Multe fime meseriase date aici.
Da a vazut careva ultimu film a lu David Lynch, 'Mullholland Drive'?
Piece of advice: e suprarealist asa ca nu incercati sa intelegeti. Just watch. Impresionat de ciudat.
Carlsberg rulez

- SharpShooter
- MAXKOOL999
Subiectul se inspira din mai multe carti, nu numai 1984, e si din Farenheit 451 a lui Bradbury, si altele.ibarbar wrote:Hai sa va zic de unde ideea cu Equilibrium. Daca stiti pe George Orwell(cel cu ferma animalelor) cititi 1984 de el si totul va fi clar.
Citeste articolul asta: http://www.greenmanreview.com/film/film ... brium.html
Film de groaza bun e The Ring...un alt film bunicel de groaza e Below...BTW...a vazut cineva Identity?
Nu va recomand People I Know shi Insomnia...dupa ce le vezi ai senzatzia ca ai vazut acelashi film de 2 ori
Nu va recomand People I Know shi Insomnia...dupa ce le vezi ai senzatzia ca ai vazut acelashi film de 2 ori
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
Pirates of the Caraibbean - It's a must-see!
2Fast 2Furious - Cool cars and chicks
Cradle 2 the Grave [ Parteneri Neobisnuiti ] - Actori buni, poveste standard dar actualizata [ 2ooo`s style
]
2Fast 2Furious - Cool cars and chicks

Cradle 2 the Grave [ Parteneri Neobisnuiti ] - Actori buni, poveste standard dar actualizata [ 2ooo`s style

+RIP+ Undernet... | last.fm
Ocean Soul, please forgive us, I beg of you, for we are nothing but ignorants in the matter of rules that were created in order for us to be having a good time here.
I only pray that in your infinite wisdom, you will guide us further in understanding what is known as warez and copyright.
PS : that was supposed to be a joke, so enjoy.
Sunt sigur ca era vorba de o vizionare impreuna a respectivului film, caci este legal, nu-i asa?
Cat despre Tomb Raider 2 : in cinematografe din 03.10.2003 ( http://www.cinemagia.ro ), chiar pe prima pagina
Terente : PM pls
I only pray that in your infinite wisdom, you will guide us further in understanding what is known as warez and copyright.
PS : that was supposed to be a joke, so enjoy.

Sunt sigur ca era vorba de o vizionare impreuna a respectivului film, caci este legal, nu-i asa?
Cat despre Tomb Raider 2 : in cinematografe din 03.10.2003 ( http://www.cinemagia.ro ), chiar pe prima pagina
Terente : PM pls

Am mai postat undeva despre acest film dar nu-mi aduc aminte/gasesc unde.
Underworld este alt film misto. Cateva minusuri totusi ar fi:
-prea a la The Matrix - haine de piele, efecte etc
-prea multa gargara. motto-ul meu "less gab, more shooting" se aplica
Plus:
-gagica din rolul principal arata mult mai bine in piele decat Trinity
Go see it
Underworld este alt film misto. Cateva minusuri totusi ar fi:
-prea a la The Matrix - haine de piele, efecte etc
-prea multa gargara. motto-ul meu "less gab, more shooting" se aplica
Plus:
-gagica din rolul principal arata mult mai bine in piele decat Trinity
Go see it

- MAXKOOL999
Amatorilor de comedii franceze le recomand "Le Placard", care trebuie sa vina in curand si pe ecrane. L-am vazut aseara si e genial, actori excelenti: Daniel Auteil, Thierry Lermite, Gerard Depardieu si Jean Rochefort.
Singura chestie e ca sunt sigur ca americanii o sa-l copieze si pe asta si iar o sa injur o saptamana.
Singura chestie e ca sunt sigur ca americanii o sa-l copieze si pe asta si iar o sa injur o saptamana.
- Black Shark
- Moderator
am vazut recent Bruce Allmighty, dragutz film, putea fi mai bun dar in fine e un film simpatic, releaxant
aveam mari sperante pentru The League of Extraordinary Gentlemen, a inceput foarte frumos dar povestea spre final a fost absolut execrabila, pacat
it could have been so good...

aveam mari sperante pentru The League of Extraordinary Gentlemen, a inceput foarte frumos dar povestea spre final a fost absolut execrabila, pacat

1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.