Am folosit un cheat doar o singura data,la ultima parte (lupta cu mostrul marin) din ultima misiune a jocului Aquanox si cine l-a jucat stie de ce!!
(Pentru cei ce nu stiu:NU EXISTA QUICK SAVE ; deci,daca te caftangeste inamicul in ultima faza,trebuie sa reiei intreg nivelul :x :evil: )
Folositi cheat-uri sau trainere?
Moderator: Moderatori
Nu era chiar asa de greu monstrul ala marin de la sfarsitul lui Aquanox. Dar eu jucam pe easy...
Nu mai folosesc cheaturi in majoritatea jocurilor jucate (99%) de cativa ani buni de cand m-am decis sa fac o lista cu jocurile pe care le-am terminat fara cheaturi, solvuri, trainere sau ajutor de la altii. Am ajuns la 70 de joace, ultimul fiind Gothic II. Super joc!
Cheaturi folosesc doar la jocurile cu adevarat nasoale pe care nu am intentia sa le trec pe lista respectiva si din care vreau sa obtin doar o distractie pe moment.
Nu mai folosesc cheaturi in majoritatea jocurilor jucate (99%) de cativa ani buni de cand m-am decis sa fac o lista cu jocurile pe care le-am terminat fara cheaturi, solvuri, trainere sau ajutor de la altii. Am ajuns la 70 de joace, ultimul fiind Gothic II. Super joc!
Cheaturi folosesc doar la jocurile cu adevarat nasoale pe care nu am intentia sa le trec pe lista respectiva si din care vreau sa obtin doar o distractie pe moment.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Promoter of the New World Order.
Am si eu nevoie de cheat'uri la NFS Porsche pt unlock all cars and tracks si ceva pentru bagat bani. Momentan DLH.net e cam cazut si nu am gasit cu google. Daca aveti asa ceva, pleas mail me. Motivul pentru care vreau asta este ca vreau sa joc cu unu in retea si nu am chef sa fac din nou tot evolution'ul.
Omul bun la toate
Pei in retea ai deja acces la toate mashinile. Nu e nevoie sa joci in SinglePlayer si sa termini jocu ca sa ai acces la mashini.
Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |
Stratagema mea: jocurile importante le termin maj faar coduri & co, iar alea mai neimportante mai pot sa le trisez! :lol:
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48