GeForce 4Ti 4200 de la InnoVision

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

Locked
AlexTRoopeR

GeForce 4Ti 4200 de la InnoVision

Post by AlexTRoopeR »

Am citit ultimele post-uri shi am vazut dezbatute GeForce-uri de la Daytona, Leadtek, Asus.
Ce credetzi insa de cea de la InnoVision? Ca pretz rivalizeaza cu Daytona (puţin mai scumpa),
shi am auzit ca sunt mai bune. Ma refer in special la Ti4200, shi iata cateva specificatzii:
GeForce4 Ti 4200 AGP 8X
Graphics Core 256-bit
Memory Interface 128-bit DDR
Memory Bandwidth (GB/sec.) 8.0
Fill Rate (AA Sample/sec.) 4.0 billion
Verticies/sec. (million) 113
Operations per second (trillion) 1.03
Effective Memory Clock Rate (MHz) 500
RAMDACs (MHz) (each have 2 RAMDACs) 350
Core Frquency (MHz) 250

mai multe la http://www.ivmm.com/inno3d/geforce4/pro ... views.html
Deci? Ce ar fi de preferat la acelashi pretz (4300000)?
da'mann

Post by da'mann »

Placile Inno Vision nu sunt facute la fel de ingrijit ca cele de la Asus sau Leadtek (si de aceea costa si mai putin) dar fata de cele facute de Daytona, mai ales cele Bulk sunt cu mult mai bune. Cred ca placile Inno Vision iti ofera o calitate mai mult decat acceptabila la un pret oricum mult mai avantajos ptr buzunarele noastre. Eu am o placa de la Inno Vision si sunt foarte multumit de ea, cu toate ca s-a cam invechit saraca...
We've heard that a million monkeys at a million keyboards could produce the Complete Works of Shakespeare; now, thanks to the Internet, we know this is not true.
villager

Post by villager »

Daca ar fi de ales intr-e Daytona si InnoVision, eu as alege InnoVision-ul.

Succes si muuulti FPS i-ti doresc :D
andrei

Post by andrei »

daca nu ma insel, la acelasi pretz, geforce4ti 4200 de la daytona are frecventele la memorie mai mari, 550 mai precis, fata de 500, cat are cel de la inno 3d.

work harder
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

InnoVision-ul produce placi video foarte bune, iar cele din seria GF4Ti se bat de la egal la egal cu Leadtek-urile sau alte nume mari in domeniu in materie de performanta ...
Truth is relative. Pick one that works
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Dar daca te gandesti la Inno de la DC, poti sa-ti iei gandul : nu-l mai au si nici nu il mai aduc......
AlexTRoopeR

Post by AlexTRoopeR »

Ma bucur sa vad ca InnoVision nu-i o alegere deloc rea, totushi Led, o sa merg maine la DC sa vad ce shi cum, poate poate
Anyway, daca n-o sa gasesc nici o GeForce 4Ti 4200 InnoVision la DC (alte locatzii daca shtitzi..), ce altceva ar fi la cam aceleashi performantze shi pretz?
AlexTRoopeR

Post by AlexTRoopeR »

Fost azi la DC shi luat ULTIMA placa InnoVision GeForce 4Ti 4200!!!!!!
Shi altele nu mai aduc.... #applause #applause
So from now on, :Fade-color
Post closed
Locked