Orice post reprezintă o descriere scurtă, sau lungă, după plac, a forumistului ce a postat anterior ... Adică, dacă ultimul care a postat e Poe, cel care postează ulterior trebuie să-l descrie, aşa cum îl vede el, pe Poe.
L-am dat exemplu pe Poe fiindcă are un nick mic ...
NU se acceptă posturi "drept la replică" sau conversaţii între doi useri. Descrierile să fie în limita bunului simţ, orice altceva va fi şters.
Puteţi începe.
........................................................................................
Varianta veche mai jos ...
Initiez azi pe xtrempc o idee care nu este a mea, dar am gasit-o interesanta : concursul Forumistul Lunii.
Reguli:
1.) Orice user poate nominaliza, o singura data pe luna 3 forumisti pe care-i va puncta cu 3, 2 respectiv un punct, in functie de prestatia pe forum a celor 3 forumisti in luna respectiva...
e.g.:
1.) Forumist 1 -3 puncte (posturi din care am avut ce invata, comentarii pertinente)
2.) Forumist 2 - 2 puncte (posturi in care am cazut de pe scaun de ras, simt al umorului desavarsit)
3.) Forumist 3 - un punct (imi place semnatura lui)
Exemplele sunt pur aleatoare ...
2.) Nici un user nu se poate vota pe el insusi.
3.) Votarile incep din prima zi a lunii si se voteaza prestatia forumistilor pe luna ce a trecut, iar votarea se termina in ultima zi a lunii ...
4.) Este de preferat sa puneti un mic comentariu in dreptul forumistului ales, dar nu e obligatoriu.
5.) In topicul asta se posteaza doar nominalizarile, orice altceva va fi sters imediat si se sanctioneaza cu avertizare ... orice propunere/intrebare le bagati pe pm.
6.) Votati prestatia forumistilor, nu votati pe criterii de prietenie in viata reala .
7.) La concurs participa TOTI forumistii, dar cei care au luat avertisment pe orice sectiune sau ban sunt exclusi automat din concurs.
8.) La sfarsitul lunii se face clasamentul si cel care a adunat cele mai multe puncte este declarat castigatorul lunii ce a trecut.
IMPORTANT
Castigatorul lunii va fi inzestrat cu Custom Title-ul de Forumistul lunii, titlu pe care il va purta o luna intreaga pana la topul lunii urmatoare ...
Azi fiind in data de 8 vom incepe de acum nominalizand prestatiile de luna trecuta, votul va fi pana la 31 Oct, iar de la 1 Noe se incepe concursul lunii Octombrie...
In prima luna, care e de test, Moderatorii si Adminii nu vor participa, ma mai gandesc la diferite variante ...
Incep eu prin a nominaliza 3 forumisti "prestatori" de luna trecuta :
1.) Saint - 3 puncte (pentru actiunea cu stelutele, comportament ce m-a impresionat)
2.) s|lent - 2 puncte (pentru telenovela de luna trecuta, precum si pentru discountul pe care mi-l va da la monitor

3.) KodiaK - 1 punct (pentru ca se zbate sa mearga intalnirile din Bucuresti bine ...)
Distractie placuta.