RDS Unlimited acum limitat!
Moderator: Moderatori
-
cine e ala care e in baneasca... acolo cica sint peste 100 in retea... si au sirma buna... sa nu`mi spui tu mie ca aia platesc 500-1000$/luna si nu downloadeaza nimica...Ninja wrote:Ca si fac saracii un trafic nemaipomenit pe 128kbps...
§řMę ţęřţŁę T꣣ Mę THŞT ď ńęęĐ HęŁţ...
§řMę ţęřţŁę çŞń FľçK řFF ŞńĐ Gř Tř H꣣...
Mai putin legal este faptul ca cei care se ocupa cu instalarile si formalitatile de pe "teren",stimulati de o suma modica,ofera 2 ip-uri spre exemplu.Am coleg de facultate care platea pentru 2 ip-uri si avea banda de 256(sunt vreo 12 in retea),aveau trafic nelimitat,le convenea(pretul era bineinteles dublu).Oricum,si 39$ mi se parea mult,chiar si pentru trafic nelimitat,iar faptul ca acum au introdus pentru aceasta suma si o limita de 10 gb mi se pare cea mai mare magarie.Ma intreb,desi pot sa par paranoic
,daca nu cumva cineva, un fel de asociatie antipiraterie impulsioneaza disparitia ideii de trafic nelimitat,stiind ca acesta inseamna ca sa zic asa,"focarul pirateriei",o tara precum Romania fiind mult mai predispusa acestui hai sa ii zicem "viciu".Sau poate pur si simplu RDS-ul se axeaza pe ideea de a avea cat mai multi utilizatori de 9$ care sa fie in permanenta multumiti de cum le merge net-ul.

Only the mediocre work at their best...
that would be me...PARAMEDICS wrote:cine e ala care e in baneasca... acolo cica sint peste 100 in retea... si au sirma buna... sa nu`mi spui tu mie ca aia platesc 500-1000$/luna si nu downloadeaza nimica...Ninja wrote:Ca si fac saracii un trafic nemaipomenit pe 128kbps...

later edit: pe mine ma costa 400k/luna... nu stiu la nivelul intregii retele care este pretul, dar oricum in romania viteza mea este de ordinul megilor pe secunda...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
-
aia de la instalari nu au cum sa iti aloce tzie 2 ipuri...daca faci o cerere la rdsnet iti mai dau ei ipuri... eu de exemplu acasa am 2 compuri si 3 ipuri... unu e de rezerva2hacku wrote:Mai putin legal este faptul ca cei care se ocupa cu instalarile si formalitatile de pe "teren",stimulati de o suma modica,ofera 2 ip-uri spre exemplu.Am coleg de facultate care platea pentru 2 ip-uri si avea banda de 256(sunt vreo 12 in retea),aveau trafic nelimitat,le convenea(pretul era bineinteles dublu).

-
as zice la nivelul bucurestiului nu romaniei... oricum dc++ omoara banda la greu in astfel de retzele...Tresty wrote: later edit: pe mine ma costa 400k/luna... nu stiu la nivelul intregii retele care este pretul, dar oricum in romania viteza mea este de ordinul megilor pe secunda...
Revenind la RDS-ul nostru observ o scadere a latimii de banda drastica.Dupa ce la instalare( luna Martie a anului curent )Speedometerul de la McAFee imi arata 15kb, hei iata dragi prieteni si colegi cum se face treaba la noi cu internetul prin cablu (luati momeala ca ne descurcam noi mai tarziu) iata ce imi arata acelasi test de 3 saptamanii incoace 5kb stimati concetateni. 0X m-am lamurit 0X
Last edited by MAKAVELY on Wed Nov 26, 2003 11:18 pm, edited 1 time in total.
The 7 day`s Theory
-
abonamentu` ala de 89$ fara tva e chiar misto... ai 1mbps maximul... adica 110KB/s... cu mult peste aia 16KB/s ai abonamentului de 50$novi wrote:Au acum un abonament cu 89$ cu trafic nelimitat si canal negarantat!Mi se pare mult!
Iar cel cu 16K garantat l-au facut 120$!
Nenorocitit cei de la RDS!