Jocurile anului

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Bogdan Bridinel

Jocurile anului

Post by Bogdan Bridinel »

M-am hotarat sa fac un subiect pe tema poll-ului respectiv, atat pentru a raspunde deverselor nelamuriri, cat si a putea comenta rezultatele. Daca sunt jocuri care credeti ca meritau puse acolo (adica le-ati fi votat daca erau) exprimati-va tot aici.

Pana acum eu as zice ca rezultatele sunt destul de previzibile, singura surpriza (pentru mine) este efectul foarte puternic avut de Max Payne 2, la o perioada atat de scurta de la aparitie.
fubulino

Post by fubulino »

de cand e sims strategie...
I DONT CARE ABOUT YOU!
(cu mici exceptii)
Bogdan Bridinel

Sim City, nu Sims. Ce tip de joc ti se pare?
HPA

Post by HPA »

Eu unul as fii votat Mercedes Benz World Racing la sectiunea "jocul racing al anului" asa ca daca se poate adauga o sa-l votez :) .
kosmocos

Post by kosmocos »

HPA wrote:Eu unul as fii votat Mercedes Benz World Racing la sectiunea "jocul racing al anului" asa ca daca se poate adauga o sa-l votez :) .
Da, corect, good point.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Neverwinter Nights nu ar trebui sa apara le sectia RPG? Sau Shadows of Undrentide?
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
crimson_cosmos
Radioactiv

Post by crimson_cosmos »

Si Warcraft 3 Frozen Throne???
"The purpose of life is to fight maturity."

Dick Werthimer
novi

Post by novi »

dacă se poate sa introduceti si CHASER k participant la jocul anului!
Yoshi

Post by Yoshi »

Skywriter wrote:Si Warcraft 3 Frozen Throne???
FT nu e altceva decat un addon.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Toranaga wrote:
Skywriter wrote:Si Warcraft 3 Frozen Throne???
FT nu e altceva decat un addon.
Si asta inseamna automat ca nu poate fi nominalizat ptr cea mai buna strategie a anului? :-?
Truth is relative. Pick one that works
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

Vice city ?
Yoshi

Post by Yoshi »

Nu neaparat, dar am extrapolat regulile de accedere la top din variantele propuse :)
Cristi23

Post by Cristi23 »

HPA wrote:Eu unul as fii votat Mercedes Benz World Racing la sectiunea "jocul racing al anului" asa ca daca se poate adauga o sa-l votez :) .

dap,superb joc,oricum sa asteptam si nfs undeground
crimson_cosmos
Radioactiv

Post by crimson_cosmos »

Dar o sectiune cu cel mai bun addon nu facem??
"The purpose of life is to fight maturity."

Dick Werthimer
fubulino

Post by fubulino »

bai deci jocurile nu corespund deloc aproape cu categoriile unde sunt bagate, sim city e un city builder, simulator economic ash zice....
la rpg dc nu e nwn...e vai de capu tau ma cand ai facut poolurile alea, miar fi rushine sa mai traiesc
I DONT CARE ABOUT YOU!
(cu mici exceptii)
HPA

Post by HPA »

NWN este un joc din 2002 , deci nu cred ca are ce cauta la rubrica " Jocul Aventura/RPG al anului 2003" , eventual addon-ul sau .....
fubulino

Post by fubulino »

si ToEE?
I DONT CARE ABOUT YOU!
(cu mici exceptii)
HPA

Post by HPA »

Temple of Elemental Evil este "disponibil" din cate am vazut, dar Mercedes Benz World Racing inca nu a aparut :( .
Bogdan Bridinel

Poll-urile eu le-am facut fubulino, mersi pentru urari. Acum haideti sa vedem:
- NWN este din 2002.
- City builder este o subcategorie a genului strategie. Am preferat sa compactez categoriile, la fel cum facem si in revista, pentru ca altfel am avea cate o categorie pentru fiecare joc. "Cel mai bun joc de management de fotbal", "cel mai bun joc la persoana a treia cu bullet time si un tip care vorbeste pe fundal", "cel mai bun joc in care poti sa furi masini si sa hoinaresti printr-un oras" etc. Mi s-ar parea destul de aiurea.
- Mercedes Benz World Racing nu l-am avut aici si de aceea l-am uitat. Pana acum a avut o primire foarte proasta, dar daca doriti il pot adauga.
- Voi adauga si Chaser la jocuri de actiune, desi nu imi imaginez ca mai are sanse
- Nu am pus add-on-urile, pentru ca nu sunt jocuri in sine, nu functioneaza fara original. Vice City nu este add-on, daca asta incearca sa spuna Sir_KnupSkull, cu o economie de cuvinte care lasa loc de mii la intelesuri. Pe parcursul zilei de azi voi adauga si categoria cel mai bun "add-on."
Battlecruiser

Post by Battlecruiser »

Rise Of Nations 8)
crysti_an

Post by crysti_an »

Midnight Club 2 ce zice-ti de el!?
Simply the best! :)
HPA

Post by HPA »

In legatura cu Mercedes Benz World Racing nu cred ca a avut o primire chiar atat de proasta , si cred ca merita un loc in acel pool avand in vedere ca celelate jocuri prezente sunt la un nivel cel mult mediocru..... Oricum anul acesta (ca defapt ultimii ani) a fost slab la capitolul jocuri racing , cel putin asta e parerea mea.
fubulino

Post by fubulino »

1. dc ai combinat aventura cu rpg-ul?
2. nu cumva a aparut vreun warcraft 3 si anu asta? erm...poate chiar 2 (dacă a aparut battlecest...)
3. sorry pt "felicitarile" facute da am stat putin pe ganduri si miam dat seama k anu 2003 a fost un an de ***** in privintza jocurilor lansate...bleah...
I DONT CARE ABOUT YOU!
(cu mici exceptii)
Bogdan Bridinel

Intial n-am vrut sa pun nici un joc de aventura, dar am decis sa fac aceasta combinatie pentru ca erau prea putine RPG-uri. Si asa am introdus Lionheart destul de fortat, tinand cont de ce parere proasta am despre el. Partea cu "vreun Warcraft 3" ma cam depaseste, nu inteleg la ce te referi. In nici un caz nu se pune problema sa se ia in considerare relansari ale unor jocuri mai vechi.

Mercedes Benz World Racing a primit in general note in jur de 50%, ceea ce dupa mine inseamna primire proasta.
HPA

Post by HPA »

Din cate am citit aici http://www.gamerankings.com/htmlpages2/563588.asp numai un site are review la acest joc si intradevar ii da 50% , dar cred ca este mai important ratingul de 8.5 dat de "cititori" .
In fine nu conteaza daca vreti sa-l puneti bine daca nu, nu ...
Mie mi-a facut o impresie buna acest joc, desi nu "m-a dat pe spate" , e un joc bunicel si cre ca merita sa aiba un loc in acel pool, avand in vedere nivelul mediocru al celor prezente .
fubulino

Post by fubulino »

erm warcraft Frozen Throne si Battlecest nu sunt relansari, aduc cateva elemente noi, anyway, nu vreau sa crezi k sunt fan warcraft3...da sunt altii de pe aici :o
I DONT CARE ABOUT YOU!
(cu mici exceptii)
Jackal

Post by Jackal »

O mica precizare:anul 2003 nu s-a incheiat inca.Votam acum pentru ce o sa apara,sau?
Mai vin NFS underground si Deus Ex 2,daca nu ma insel,tot anul asta.O sa fie alte pol-uri sau updatate astea?
Mersi.
ultras

medal of honor

Post by ultras »

nici unul din add-on-uri nu apare la add-on anului.......
de ce?
xp1700+@1837Mhz
leadtek ncr18d
2x256 ddr333 PQI
Bogdan Bridinel

Ultras: pur si simplu nu inteleg intrebarea. Poti sa detaliezi?
Jackal: Nu vom adauga jocuri pe masura ce apar, poll-ul si-ar pierde sensul. Cred ca jocurile ce apar de acum inainte le vom pune in poll-ul anului 2004.
fubulino

Post by fubulino »

corect ar fi sa vorbim despre jocurile anului 2003 abia in 2004...pt k mai sunt titluri de lansat si piata de anu asta a fost relativ slaba...
I DONT CARE ABOUT YOU!
(cu mici exceptii)
Sergiuhifi

Post by Sergiuhifi »

Daca Frozen Throne este ADD-ON neverwinter ce este
Eu zic ca Frozen Throne este un joc nou pt .ca are poveste si de departe este foarte mult deasupra C&C General
Cati dintre noi,voi joaca C&C in retea ,dar Warcraft ..... :D :D
Si apoi meniu si felul jocului tactica aplicata etc. nu se compara
PS.
Am terminat C&C de 2 ori si toate hartile ,iar War III inca mai joc -deci stium ce vorbesc
Midnight Club 2 ce film misto vezi Biker BoyZ,2fast 2furios
ce joc nasol vezi Test Drive (amatorii)
Eu zic JAF
Vreau si eu Mercedes Benz World Racing
1.Barton 2500+@3200+,ASUS A7N8X-E,2x256MB DDR400,R9600PRO 400/700
2.D1400@2100MHz,MSI KT3V,256MB DDR333,
CUMPAR Ge4Ti4200AGP4x
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Sergiuhifi wrote:Daca Frozen Throne este ADD-ON neverwinter ce este
Eu zic ca Frozen Throne este un joc nou pt .ca are poveste si de departe este foarte mult deasupra C&C General
Cati dintre noi,voi joaca C&C in retea ,dar Warcraft ..... :D :D
Si apoi meniu si felul jocului tactica aplicata etc. nu se compara
PS.
Am terminat C&C de 2 ori si toate hartile ,iar War III inca mai joc -deci stium ce vorbesc...
Tu pe cine vrei sa convingi si in legatura cu ce ?
E destul de confuz mesajul tau !
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Stv

Post by Stv »

eu propun pentru jocul anului GTA: VC
vechiul nickname: Spetsnaz
ultras

Post by ultras »

era vorba de medal of honor (trecusem asta la "subject'')[quote="Bogdan Bridinel"]Ultras: pur si simplu nu inteleg intrebarea. Poti sa detaliezi?
xp1700+@1837Mhz
leadtek ncr18d
2x256 ddr333 PQI
Bogdan Bridinel

Aha. Ma ierti ca nu ti-am citit gandurile. Pai Spearhead este de anul trecut, iar Breakthrough este destul de penibil. Nici pe Terente nu-l inteleg, Vice City este deja pe lista.

Lui Sergiuhifi o sa incerc sa-i raspund, desi nu sunt foarte sigur care este intrebarea. Un add-on este o componenta a unui joc ce este lansata si comercializata ulterior, dar nu functioneaza fara original. Eact asta este Frozen Throne. Iar in ceea ce priveste oamenii care prefera Generals in multiplayer in loc de Warcraft III (nu ca ar avea legatura, absenta lui Warcraft III se datoreaza faptului ca este de anul trecut) am sa-ti dau un exemplu: eu.

Am pus si Mercedes-Benz World Racing printre optiuni.
G-man

Post by G-man »

Am votat Max Payne 2 in principal pt storyline si fizica
Mercdez benz are grafica buna dar in rest..Coliziunile cu obiectele din jur=0 meniul da dureri de cap,treci prin copaci,mergi pe apa si lista continua
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Corect Max Payne2 ar putea fi si cel mai bun joc al tuturor timpurilor la acest capitol!
picz or it didn't happen
kanybal

Post by kanybal »

eu propun un Vice City dar si Max Payne #2 nu e rau dar PREA scurt
Doru

Post by Doru »

Inafara de Vice City , Max Payne 2 si Worms 3D .. nu stiu ce mi-a mai placut anu asta .... aa .. FT

FT a fost superb ... sa joci in 3-4 pe o retea impotriva sau aliati .. hmm .. abia astept sa mai gasesc un joc care sa ma incante ca acesta (inafara de aom .. care deja a intrat intre clasici )
Catalin1505

Post by Catalin1505 »

Daca tot sunteti asa disperati cu jocul anului, de ce nu faceti mai multe sectiuni ale pollului, spre exemplu(cum nici un joc nu-i perfect din toate pct de vedere) m-am gandit sa faceti si voi asa:
1.Jocul cu cea mai buna grafica
2.Jocul cu cel mai bun story
3.Jocul cu cel mai bun game-feel(poa sa n-aibe grafica marfa dar sa te tina in fata calculatorului luni intregi)
4.Jocul cel mai jucat prin retele......(asta poate nu dar, heh gasiti si voice sa puneti in continuare)
Asa ,daca spuneti cel mai bun joc al anului nu inseamna ca-i cel mai bun din toate punctele de vedere, right??(apoi nu poti compara un shooter cu un RPG)
Apoi, poa factei sectii si cu "Cel mai bun FPS, Cel mai bun RPG, Cel mai bun RTS,........"
Astept sa vad ce spuneti si voi, poate ma insel! (NU aruncati cu pietre in mine!!!) :D :drinking:
Locked