Salutare....
Avand in vedere ca se apropie Moshii, la fica-mea la camin e zarva mare. Una din educatoare m-a rugat, asta in cazul in care pot, sa ii fac neshte negative la piese consacrate pentru serbarea de Craciun. In prima faza am inceput sa caut pe net meseriashi care fac aşa ceva, dar scorul bagat la inaintare m-a demoralizat complet (lot of $$$).
Ash face eu ....."da' cu ce???? lol
aşa ca daca shtitzi care program face aşa ceva datzi shi voi un semn...
Nu de alta da e tare buna educatoarea asta shi ar fi pacat sa pierd ocazia....
Va foarte multzumesc!!!!!
"Programele " de facut negative...
Moderator: Moderatori
- stolojansky
- Dr. Voidberg
- Moderator
1. Nu prea se poate. Ai insa niste sanse:
- CoolEditPro, functia Voice Remover. Conteaza foarte mult aici modul de inregistrare in studio, de ex. la Queen a mers, la formatii romanesti de pop-dance nu.
- Te joci din egalizator
- Prinzi o bucata din melodie in care e doar vocea si o folosesti drept "sample" pentru Noise Reduction din Cool Edit Pro. Asa ceva a mers la Chicane - Saltwater.
2. Topicul il mut la discutii software.
- CoolEditPro, functia Voice Remover. Conteaza foarte mult aici modul de inregistrare in studio, de ex. la Queen a mers, la formatii romanesti de pop-dance nu.
- Te joci din egalizator
- Prinzi o bucata din melodie in care e doar vocea si o folosesti drept "sample" pentru Noise Reduction din Cool Edit Pro. Asa ceva a mers la Chicane - Saltwater.
2. Topicul il mut la discutii software.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
Excelent ptr asa ceva si nu numai , eu consider SOUND - FORGE , am lucrat mult cu el , este ceva mai greu la inceput , dar dupa parerea mea si nu numai , se poate face treaba buna cu el , dar ai nevoie de o versiune upto 5.0 ! Incearca-l , are metode de lucru pe sectiuni , separa foarte bine vocea de negativ ... dar daca nu ma insel ai nevoie si de un plugin ptr asta nu mai stiu sigur ... Bafta ! 
Daca crezi ca te pot ajuta , sendmeamail , spune-mi ce negative vrei sa faci si incerc sa te ajut , sa vedem poate iasa ceva !

Daca crezi ca te pot ajuta , sendmeamail , spune-mi ce negative vrei sa faci si incerc sa te ajut , sa vedem poate iasa ceva !