Am o pb Mercury KOB KT266a FDSX si am gasit pe site-ul producatorului un update la biosul placii. Placa de baza in momentul asta suprta procesoare pana la 1800+ iar pe undeva am vazut ca si mai mult. Pe site-ul producatorului langa updateul de bios am vazut ca in urma efectuarii acestuia placa ar urma sa suporte procesoare pana la 2600+ cu fsb 266 MHz.
Pana la urma cum se face update-ul asta dfe bios ca am inteles ca e destul de nashpa daca ti se intrerupe curentul in momentul updateului?
BIOS Update
Moderator: Moderatori
-faci downloadul (o arhiva probabil)
-salvezi si instructiunile de executie (exista acolo in pagina) si (recomandabil) le printezi
-pregatesti o discheta de boot de 98
- dezarhivezi ce ai downloadat pe discheta (de obicei un executabil si inca un fisier )
- restart
- pui in bios boot device no#1 pe floapa
- bootezi dp floapa
- rulezi executabilul de acolo.
ATENTIE:
-citeste cu atentie instructiunile de pe site
- asigura-te ca discheta e de incredere
-salvezi si instructiunile de executie (exista acolo in pagina) si (recomandabil) le printezi
-pregatesti o discheta de boot de 98
- dezarhivezi ce ai downloadat pe discheta (de obicei un executabil si inca un fisier )
- restart
- pui in bios boot device no#1 pe floapa
- bootezi dp floapa
- rulezi executabilul de acolo.
ATENTIE:
-citeste cu atentie instructiunile de pe site
- asigura-te ca discheta e de incredere
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!