Genius Keyboard KB-19e...
Moderator: Moderatori
Genius Keyboard KB-19e...
Tocmai mi-am cumparat o tastatura Genius Keyboard KB-19e, dar am o problema: nu vrea sa foloseasca tastele multimedia in winamp, bsplayer sau mediaplayer. A mai avut cineva genul asta de probleme cu tastaturile Genius?
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
cautat, instalat, aceeasi problema... e ciudat de tot, am si 98 instalat, o sa incerc sa vad si eu daca merge... ce am citit eu in manual pe-acolo zice ca ar merge numai pentru audio cd sau video cd... dar totusi butonul de media deschide winamp-ul :o
Cauta pe net programul Hotkeycontrol XP. E free. Eu il am si merge perfect cu Kb-19e sub Win XP. Am setat butoanele de Vol+, vol-, mute media (asta merge doar pt winamp 3 doar din cate am inteles) precum si cele de play, next, previous si stop (merg in Winamp!!!). Adresa: http://www.digital-miner.com/
"Singurul lucru imperfect in natura e rasa umana!"
SwatKat, programelu pare beton, dar nu reusesc de nici o culoare sa il fac sa mearga cu Winamp 2.91, 3 si bsplayer... in mediaplayer merge perfect. Am setat key-urile pe acolo, imi apare ca merg butoanele dar de facut nu face nimic. Poti sa dai si tu export la settingsurile tale si dupa aia un upload te rog? Sa vad si eu daca n-am gresit pe undeva...
Uite aici
- Attachments
-
- default.rar
- (1.76 KiB) Downloaded 24 times
"Singurul lucru imperfect in natura e rasa umana!"