Star Wars: Knights Of The Old Republic
Moderator: Moderatori
Star Wars: Knights Of The Old Republic
Mha, am auzit de la cineva ca ar fi gold jocu, vroiam sa stiu daca a aparut, daca il are cineva...
I DONT CARE ABOUT YOU!
(cu mici exceptii)
(cu mici exceptii)
-
Star-Wars: Knights Of The Old Republic va fi un RPG singleplayer. MMORPG-ul celor de la Lucas Arts se va numi: Star-Wars: Galaxies, daca nu ma insel!
Intel P4-3.00 Ghz FSB 800Mhz
Intel D875PBZ
GeForce FX-5900 Ultra ( Leadtek A350 Ultra TDH MyViVo )
SoundBlaster Audigy 2
1024 MB DDR-400 ( Kingston HyperX )
Seagate SATA 120GB
Samsung CDRW - 48x24x48
Nec DVDRom - 16x
Intel D875PBZ
GeForce FX-5900 Ultra ( Leadtek A350 Ultra TDH MyViVo )
SoundBlaster Audigy 2
1024 MB DDR-400 ( Kingston HyperX )
Seagate SATA 120GB
Samsung CDRW - 48x24x48
Nec DVDRom - 16x
Nu stiu daca ati auzit sau citit pe Gamespot, dar acestia considera ca jocul ca fiind ceva mai bun ca filmul ( bine, care din serie n-au mentionat),
dar dupa atata hack & slash din seria "jedi knight" si speed up din "racer si racer: revenge", sunt categoric mult asteptate si (vor fi bine primite) niscaiva rpg-uri. Galaxies la noi nu sunt foarte sigur ca s-ar putea juca la modul "recomandat ( sau smooth)" - nu de alta dar internetul romanesc nu prea incape la domeniul laude :roll: (poate doar cel de la facultati, ca-i gratis si in plus ii si prin cablu optic) - in schimb insa KOTOR va fi o investitie buna (mesaj dedicat fanilor Star Wars
).
dar dupa atata hack & slash din seria "jedi knight" si speed up din "racer si racer: revenge", sunt categoric mult asteptate si (vor fi bine primite) niscaiva rpg-uri. Galaxies la noi nu sunt foarte sigur ca s-ar putea juca la modul "recomandat ( sau smooth)" - nu de alta dar internetul romanesc nu prea incape la domeniul laude :roll: (poate doar cel de la facultati, ca-i gratis si in plus ii si prin cablu optic) - in schimb insa KOTOR va fi o investitie buna (mesaj dedicat fanilor Star Wars

- Pretorianu'
Man, daca ai timp, imi spui si mie cum e...niste detalii (eventual pe PM), cu ce se aseamana cel mai mult...sa vad daca merita sa mi-l iau .Bossman wrote:A aparut azi, pe 4 CD-uri ... am jucat vreo juma de ora si sunt foarte incantat de ce au realizat cei de la Bioware ... review to come soon
Merci !
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
- Pretorianu'
Zici de parca asta ar fi un lucru rau :-?Blue Max wrote:... cat de "soon" ?
Ca pana ne spui si noua cate ceva... o sa vedem singuri ! ... :-?
Anyway, daca nu mai aveti rabdare, take a look here:
http://pc.ign.com/articles/441/441810p1.html
http://www.gamespy.com/reviews/november03/kotorpc/
Ptr mine e unul din cele mai bune RPG-uri ever made ... si vine ambalat pe 4 CD-uri ... insa mai dureaza pana scriu review-ul, fiindca vreau sa explorez fiecare lume in parte inainte sa trec la urmatoarea ...
Truth is relative. Pick one that works
- MAXKOOL999
L-am jucat aseara putin, grafica e buna, mi se misca bine desi am pus totul la maxim, mi-a placut jocul de carti, un Blackjack modificat.
La un moment dat cumpar un robotel cu 50 de credite, si cand ies pe usa explodeaza. Ma intorc la vanzatoare, ii cer banii inapoi si ceva pe deasupra (normal, nu?). Faza e ca pe chestia asta mi-a adaugat puncte la Dark Side, pentru ca am cerut niste bani in plus pentru teapa aia.
Per total un joc frumos, pe care l-as juca cu placere, dar nu dispun de timpul necesar, drept care urmeaza o dezinstalare si o instalare a lui XIII.
La un moment dat cumpar un robotel cu 50 de credite, si cand ies pe usa explodeaza. Ma intorc la vanzatoare, ii cer banii inapoi si ceva pe deasupra (normal, nu?). Faza e ca pe chestia asta mi-a adaugat puncte la Dark Side, pentru ca am cerut niste bani in plus pentru teapa aia.
Per total un joc frumos, pe care l-as juca cu placere, dar nu dispun de timpul necesar, drept care urmeaza o dezinstalare si o instalare a lui XIII.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
- MAXKOOL999
Ai dreptul sa nu-ti placa. Personal, am citit numai review-uri foarte bune, si abia astept sa vina la Best.sopo wrote:mi se pare aiurea un joc derivat din sistemul dungeons & dragons cu vederea asta 3d - parca numai incurca
vedere izometrica rulz
daca ar fi fost asa l-as fi scris pt ca sunt un fan baldur's gate, nwn, icewind dale, etc.
dar asa: d-loadat - incercat - sters
(Inainte sa ma huliti ca-s fraier, incercati sa ma intelegeti, am o slabiciune pt. jocurile celor de la Bioware. Restul le obtin si eu cum pot, imprumut de la prieteni

Nu-i nici un bai ... n-ai ratat decat RPG-ul anului ... :osopo wrote:mi se pare aiurea un joc derivat din sistemul dungeons & dragons cu vederea asta 3d - parca numai incurca
vedere izometrica rulz
daca ar fi fost asa l-as fi scris pt ca sunt un fan baldur's gate, nwn, icewind dale, etc.
nu-i nici o tragedie. oricum un titlu obtinut de un joc nu imi va schimba parerea despre el, ma ales ca am putut si sa-l incerc.Bossman wrote:Nu-i nici un bai ... n-ai ratat decat RPG-ul anului ... :osopo wrote:mi se pare aiurea un joc derivat din sistemul dungeons & dragons cu vederea asta 3d - parca numai incurca
vedere izometrica rulz
nu v-am dat in cap, nu l-am facut ordinar, nu v-am spus sa nu va placa, doar mi-am expus parereaiar aceea ca mie nu imi place
Tare review,al naibii de mare dar ma rog,descrierea e detaliata,bv.Deabia astept sa fac rost de el dupa ce am citit acuma despre el....chit ca nu imi plac rpg-urile mie pe asta o sa-l iau si poate poate imi schimb parerea.O singura intrebare am,si anume: cand te bati se opreste timpu si dai cu zaru sau cum, ca io asta n'am inteles(nu joc rpg-uri in mod normal si is afon) sau te bati ca la jedi night??Bossman wrote:Dupa cum am promis mai demult, review-ul pentru KoTOR este gata si-l gasiti aici.
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
Este un joc absolut genial... tocami a ajuns pe locul trei pentru mine in topul al celor mai bune jocuri facut vreodata(dupa Anacronox si Gothic) este grozav, o adevarata placere sa-l joci... am observat ca tinde sa semene destul de mult cu NWN (ma rog, e facut de Bioware...): quest-uri asemenatoare(da' rau de tot), muzica din cand in cand, insa oricum, astea nu sunt minusuri.... un mare plus la dialoguri, altu' la grafica, unu mai mic la poveste... pur si simplu superb.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Dupa cum am zis si-n review, sistemul de lupta e unul hibrid ... luptele au loc real-time, insa inaintea fiecarui atac al unuia din membrii party-ului tau, se va da cu zarul ...Cizix wrote:O singura intrebare am,si anume: cand te bati se opreste timpu si dai cu zaru sau cum, ca io asta n'am inteles(nu joc rpg-uri in mod normal si is afon) sau te bati ca la jedi night??
- Elven_Destroyer
- Radioactiv
Uau!!
Jocul asta e super! L-am jucat l-am terminat si cred ca o sa-l mai termin de vreo 2 ori. Motivele:
- Povestea buna, cu rasturnari de situatie, tradari, salvari in ultimul moment, dialoguri bine scrise, si tot ce da bine si te face sa ramai la calculator pana se termina.
- Gameplay-ul imersiv, dinamic si totodata perfect controlabil.
- Grafica si animatiile, care sunt cele mai bune vazute de mine intr-un RPG (si am jucat tot ce era mai bun in domeniu: Diablo I&II, Baldur's Gate, Gothic II, NWN, Revenant, M&M, Fallout I&II, etc.)
- Sunetul. Cel mai bun voice acting pe care l-am vazut vreodata impreuna cu o coloana sonora care contribuie la atmosfera extraordinara.
Pentru mine SW: Knight of the Old Republic se situeaza pe primul loc in top RPG alaturi de Fallout II si de NWN (la NWN pt. mine au contat enorm zecile de mod-uri de calitate pe care le-am jucat.)
Jocul asta e super! L-am jucat l-am terminat si cred ca o sa-l mai termin de vreo 2 ori. Motivele:
- Povestea buna, cu rasturnari de situatie, tradari, salvari in ultimul moment, dialoguri bine scrise, si tot ce da bine si te face sa ramai la calculator pana se termina.
- Gameplay-ul imersiv, dinamic si totodata perfect controlabil.
- Grafica si animatiile, care sunt cele mai bune vazute de mine intr-un RPG (si am jucat tot ce era mai bun in domeniu: Diablo I&II, Baldur's Gate, Gothic II, NWN, Revenant, M&M, Fallout I&II, etc.)
- Sunetul. Cel mai bun voice acting pe care l-am vazut vreodata impreuna cu o coloana sonora care contribuie la atmosfera extraordinara.
Pentru mine SW: Knight of the Old Republic se situeaza pe primul loc in top RPG alaturi de Fallout II si de NWN (la NWN pt. mine au contat enorm zecile de mod-uri de calitate pe care le-am jucat.)
"You can discover what your enemy fears most by observing the means he uses to frighten you."
-Eric Hoffer
-Eric Hoffer
- Pretorianu'
Omu' si-a facut bine tema, n-ai ce sa-i reprosezi ...Cizix wrote:Tare review,al naibii de mare dar ma rog,descrierea e detaliata,bv.
Bossman ! #applause #applause #applause #applause #applause #applause #applause
Deseara mi-l iau si eu, abia astept.

Sper sa semene mult cu NWN pt. ca este RPG-ul meu preferat ! [-o<
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Fara a calca in picoare simtamintele studentimii libertine cu conexiune broadband nelimitate, sau a celor care nu-si permit sa-si cumpere originale, eu, personal, vreau jocul la cutie, frumos ambalat, cu CD Key in regula, pt. a ma putea prezenta in mod onorabil in comunitatea fanilor Bioware.
Daca si acest joc, KoTOR are rejucabilitatea cum o are NWN, sunt rezolvat pe 2004 ! (Bine, poate voi incerca si Half-Life2 sau Doom3
)
Problema este ca la Best trebuie sa te astepti luni de zile.
Am dat comanda in 6 decembrie, cu promisiunea din partea lor ca-l primesc in max 2-3 saptamani. Nu trebuie sa spun ca inca nu l-am primit ...
Scriindu-le un mail, nici in momentul de fata nu sunt capabili sa-mi spuna macar o data estimativa a livrarii. Ce dureaza atata, nu pot sa inteleg. Poate imi explica cineva ...
Daca si acest joc, KoTOR are rejucabilitatea cum o are NWN, sunt rezolvat pe 2004 ! (Bine, poate voi incerca si Half-Life2 sau Doom3

Problema este ca la Best trebuie sa te astepti luni de zile.
Am dat comanda in 6 decembrie, cu promisiunea din partea lor ca-l primesc in max 2-3 saptamani. Nu trebuie sa spun ca inca nu l-am primit ...