Votati video playerul favorit
Moderator: Moderatori
:o Sunt singurul care a votat DivX player. Chiar ar trebui sa trec mai des pe aici
Eu sunt foarte multumit de el, in varianta 2.1 [ 2.5 papa multa memorie - multa pentru mine
] Cand am vreo problema trec pe Windows Media Player.

Eu sunt foarte multumit de el, in varianta 2.1 [ 2.5 papa multa memorie - multa pentru mine

+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
-
Folosesc Koala Player 2.6 XP de ceva timp!
Am incercat o mare parte dintre playerele intrate in poll dar am ramas la koala, simplu de utilizat, avidoctor inclus, preia subtritarea automat, editare font subtitrare, iti spune ce codec ai activ si o gramada de alte chestii, plus skinuri foarte ergonomice (asta e un aspect care le diferentiaza intre ele mai ales ca cele ami multe playere au acelesi aceleasi optiuni).
Am incercat o mare parte dintre playerele intrate in poll dar am ramas la koala, simplu de utilizat, avidoctor inclus, preia subtritarea automat, editare font subtitrare, iti spune ce codec ai activ si o gramada de alte chestii, plus skinuri foarte ergonomice (asta e un aspect care le diferentiaza intre ele mai ales ca cele ami multe playere au acelesi aceleasi optiuni).
Oameni buni! Iata sfatul meu: folositi BSPlayer, e mic, gratuit si excelent.
Eu am instalat 5 codecuri: Divx 5.1, Xvid, AC3, Lame si Morgan Multimedia.
Nu exista film care sa nu ruleze.
Eu am instalat 5 codecuri: Divx 5.1, Xvid, AC3, Lame si Morgan Multimedia.
Nu exista film care sa nu ruleze.
Athlon X2 Dual Core Windsor 4200+/MSI K9N SLI Platinum/Geil Ultra 4*512 800 MHz/Leadtek 7900GS/HDD WD 320 Gb Sata2/Creative Audigy2ES 5.1/TV Tuner Leadtek/DVD-RW Samsung LS/Boxe POINT HT-100/Thermaltake SHARK VA7000BWA/Samsung SyncMaster19"930BF
- Ady G Elber
- 'floapa da disk
Re: Votati video playerul favorit
ricardo wrote:Daca tot am inceput cu mp3-playerele... ma gandesc ca nu avem printre noi numai melomani, ci si cinefili. Deci, lesne de inteles, va voi tortura pentru a-mi spune ce player video folositi pentru a viziona filmele favorite!
Eu folosesc mv2player pentru ca e foarte usor de utilizat, dar ce ziceti voi de Videolan Connect sau VLC. E greu de folosit, portat de pe sisteme UNIX, dar dupa ce-l inveti e foarte bun. Nu consuma resurse si .... daca ai DirectX instalat (in cazul Windows) e suficient sa vezi filme DivX sau XviD, atentie!!!! fara sa ai codec-urile instalate.
- TheImmortalOne
Cum bag subtitrare
Cum bag subtitrare la winmedia player asta de pe xp ???
Sau pe div x sau pe alte plaere care nu permit punerea subtitrari
Am powerDVD original si nu il folosesc pt. ca nu afiseaza subtitle!
Sau pe div x sau pe alte plaere care nu permit punerea subtitrari
Am powerDVD original si nu il folosesc pt. ca nu afiseaza subtitle!
- daniel_il67
sal
eu folosesc radlight. bun shi ushor de manevrat . am avut shi mv2player bun nu pot spune dar sint obishnuit cu radlight
-
in top preferinte la mine's bsplayer si radlight, foloseam bsplayer, dar in ultima vreme am trecut mai mult la radlight, nu mai stiu din ce motiv 
iar windows media player ar trebui spanzurat :evil:
(parerea mea). Nu-l incerc decat cand nu merge nimic altceva, si-atunci mizerabilul se preface ca-si downloadeaza codecuri de pe internet, dar nu reuseste niciodata (mentionez ca am conexiune la net
). Plus ca mi se pare inadmisibil sa nu pot maximiza cu "alt-tab" si sa nu pot pune stop cadru cu "space"(daca nu ma-nseala memoria) .In principiu, de la microsoft nu trebuie folosit nimic decat daca n-ai incotro (cumar fi windowsu) .Cum tot in principiu, Internet Explorer nu folosesc decat cand mi-e lene sa deschid Opera. Si pana si defragu din xp e naspa, ii e lene sa-mi compacteze complet spatiul liber 
cand am probleme de sincronizare imagine-sunet folosesc divxplayer, mai pierd din cadre/sec si n-am suport pt subtitrari, dar asta e...
si tata lu orice program de convertit, editat, ciopartzit si facut orice chestie imaginabila cu subtitrarile se cheama "subtitle workshop" - luati-l, cititi helpul, iubiti-l
codec pack-uri - k-lite, gordian knot.
------------------------------------------
(Apropo, am putea crea topicuri si referitor la alte softuri folosite - antivirusul preferat, download managerul preferat, cd-writeru preferat, file managerul preferat, image browserul preferat, etc. Nu-i o idee buna?)

iar windows media player ar trebui spanzurat :evil:

cand am probleme de sincronizare imagine-sunet folosesc divxplayer, mai pierd din cadre/sec si n-am suport pt subtitrari, dar asta e...
si tata lu orice program de convertit, editat, ciopartzit si facut orice chestie imaginabila cu subtitrarile se cheama "subtitle workshop" - luati-l, cititi helpul, iubiti-l

codec pack-uri - k-lite, gordian knot.
------------------------------------------
(Apropo, am putea crea topicuri si referitor la alte softuri folosite - antivirusul preferat, download managerul preferat, cd-writeru preferat, file managerul preferat, image browserul preferat, etc. Nu-i o idee buna?)