am probleme
Moderator: Moderatori
am probleme
salut!am o problema.am pus la un prieten pe un p3 la 550 win 2000 si la interval de o ora sau doaua se restarteaza pc-ul singur.care poate fi cauza???
Mirai Mada No Wa Ki Matte Na Ittesuru ...
{Asteapta,viitorul nu e sigur , inca.... }
{Asteapta,viitorul nu e sigur , inca.... }
De obicei, eroarea asta este in coroborare cu o disfunctionalitate hw, asa ca mai bine postai la hw. Cam acolo "esueaza" astfel de sisteme. Poate te ajuta vreun mod si muta discutia acolo.
Totodata este absolut necesar ca odata cu prezentarea problemei sa dai si o descriere completa a sistemului: procesor, mobo, ram, video etc... inclusiv sursa si puterea ei. Revino cu detalii si incercam sa te ajutam.[/u]
Totodata este absolut necesar ca odata cu prezentarea problemei sa dai si o descriere completa a sistemului: procesor, mobo, ram, video etc... inclusiv sursa si puterea ei. Revino cu detalii si incercam sa te ajutam.[/u]
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
E nevoie doar de ultimul... fiecare service pack contine patch-urile anterioriului!Xavier wrote:Desi sunt sigur ca nu e de la asta, incearca sa pui cele 4 service pack-uri pt Win2k.

Legat de problema insa: daca apare un mesaj cu 60 de sec inainte de restartare, atunci se prea poate sa fie vorba de virusul MSBlaster (asta daca prietenul este conectat la Internet/in retea in acel timp). Daca nu, atunci poate sursa nu poate duce toate componentele.
Sau poate face o/c?

Am pus la cine xp pro pe un sistem tot mai bun si se intampla cam acela si lucru... numai ca in momentul cand se conecta la net... am crezut ca e vorba de msblast dar nu il avea. Dupa ceva timp mi-am adus aminte ca la install am facut o formatare rapida ... Am reinstalat upa ce am scanat hdd si am formatat cum trebuie ( ceea ce e cam greu daca ai mai multe partitii) si s-a rezolvat problema....
P.S.: Daca windows-ul ar fi masina, am merge cu bicicleta!
P.S.: Daca windows-ul ar fi masina, am merge cu bicicleta!