am probleme

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Kakyo

am probleme

Post by Kakyo »

salut!am o problema.am pus la un prieten pe un p3 la 550 win 2000 si la interval de o ora sau doaua se restarteaza pc-ul singur.care poate fi cauza???
Mirai Mada No Wa Ki Matte Na Ittesuru ...
{Asteapta,viitorul nu e sigur , inca.... }
sorin

Post by sorin »

De obicei, eroarea asta este in coroborare cu o disfunctionalitate hw, asa ca mai bine postai la hw. Cam acolo "esueaza" astfel de sisteme. Poate te ajuta vreun mod si muta discutia acolo.
Totodata este absolut necesar ca odata cu prezentarea problemei sa dai si o descriere completa a sistemului: procesor, mobo, ram, video etc... inclusiv sursa si puterea ei. Revino cu detalii si incercam sa te ajutam.[/u]
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
r3c

Post by r3c »

Pai incearca sa pui patch-ul pt MS-Blaster de pe Cd la Xtrem, mai mt nu stiu, incearca eventual o reinstalare. 0X
If you have time to think that life sucks, that you're not making the most out of it!!
Edge

Post by Edge »

Desi sunt sigur ca nu e de la asta, incearca sa pui cele 4 service pack-uri pt Win2k.
ricardo
Moderator

Post by ricardo »

Xavier wrote:Desi sunt sigur ca nu e de la asta, incearca sa pui cele 4 service pack-uri pt Win2k.
E nevoie doar de ultimul... fiecare service pack contine patch-urile anterioriului! ;)

Legat de problema insa: daca apare un mesaj cu 60 de sec inainte de restartare, atunci se prea poate sa fie vorba de virusul MSBlaster (asta daca prietenul este conectat la Internet/in retea in acel timp). Daca nu, atunci poate sursa nu poate duce toate componentele.
Sau poate face o/c? :)
LiquidSky

Post by LiquidSky »

se poate si de la MSBlast, dar am avut si eu problema asta, numai ca se reseta aiurea, din senin. am schimbat sursa si nu mai am probleme.
Kakyo

/:>>

Post by Kakyo »

iam scanat sistemul..si am gasit blasterul
!!!!da faza e ca acum se restarteaza doar in jocuri!!!!!nu inteleg de ce!!!
Mirai Mada No Wa Ki Matte Na Ittesuru ...
{Asteapta,viitorul nu e sigur , inca.... }
Edge

Post by Edge »

ricardo wrote:
Xavier wrote:Desi sunt sigur ca nu e de la asta, incearca sa pui cele 4 service pack-uri pt Win2k.
E nevoie doar de ultimul... fiecare service pack contine patch-urile anterioriului! ;)
My bad... :oops:
oxus

Post by oxus »

Am pus la cine xp pro pe un sistem tot mai bun si se intampla cam acela si lucru... numai ca in momentul cand se conecta la net... am crezut ca e vorba de msblast dar nu il avea. Dupa ceva timp mi-am adus aminte ca la install am facut o formatare rapida ... Am reinstalat upa ce am scanat hdd si am formatat cum trebuie ( ceea ce e cam greu daca ai mai multe partitii) si s-a rezolvat problema....

P.S.: Daca windows-ul ar fi masina, am merge cu bicicleta!
Post Reply