Jocul cu cele mai "adevarate" arme
Moderator: Moderatori
Presupun ca te referi la arme cool si nu adevarate propriuzis.
RTCW: Lansatorul de flacari
UT, UT2k3: Redeemer, I just love to guide that thermonuclear device!
Imi mai place inca una (singura care imi place din Deus Ex2): Rocket Launcherul, I just love to guide that rocket!.
Parerea mea e ca armele "adevarate" nu sunt armele care arata cool ci armele care iti raman im memorie pentru felul in care le foloseshti, au ceva altfel fatza de restul jocurilor. (papusa voodoo din Blood 2, armele dintr-un mod de Unreal - nu mai tzin minte cum se numea - care includeau o sabie jedi, o papusa termonucleara, prima implementare de racheta ghidata din vreun joc cu prefixul Unreal precum si un pistol cu care iti inghetzai inamicii si apoi ii spargeai, daca tzin bine minte era si o arma intr-un FPS mai vechi - Rise of the Triad - cu care îţi transformaii inamicii in caini)
A, si sa nu uit de arma din Duke Nukem 3D cu care îţi micsorai inamicii si apoi ii calcai in picioare.
RTCW: Lansatorul de flacari
UT, UT2k3: Redeemer, I just love to guide that thermonuclear device!
Imi mai place inca una (singura care imi place din Deus Ex2): Rocket Launcherul, I just love to guide that rocket!.
Parerea mea e ca armele "adevarate" nu sunt armele care arata cool ci armele care iti raman im memorie pentru felul in care le foloseshti, au ceva altfel fatza de restul jocurilor. (papusa voodoo din Blood 2, armele dintr-un mod de Unreal - nu mai tzin minte cum se numea - care includeau o sabie jedi, o papusa termonucleara, prima implementare de racheta ghidata din vreun joc cu prefixul Unreal precum si un pistol cu care iti inghetzai inamicii si apoi ii spargeai, daca tzin bine minte era si o arma intr-un FPS mai vechi - Rise of the Triad - cu care îţi transformaii inamicii in caini)
A, si sa nu uit de arma din Duke Nukem 3D cu care îţi micsorai inamicii si apoi ii calcai in picioare.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
- Black Shark
- Moderator
- MAXKOOL999
- Pretorianu'
Really ??MAXKOOL999 wrote:4-6 de la Counteri = Steyr Aug

Aaaa, si Steyr Aug-ul este 4-4 la counteri...

On-Topic: Cele mai adevarate arme mi se par cele din Raven Shield.
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
- omul_maimutza
Rifle plasma gun sin Doom 2 si Lansatorul de rachete extraterestru din Half Life astea mi-au placut aaaaaaaaa si sa nu uit febletea mea sabia laser din Jedi Knight, in rest ar mai fi de amintit armele cu luneta din Delta Force 1 si 2 si DeusEx a si RailGun din Quake 2
Hmmmm cred ca nu am uitat nimic din ce mi-a placut oare?
Avem voie si cu arme din Starcraft si alte RTS-uri ? daca da atunci artileria terana din Starcraft e beton sunetu pe care il face!
By
Hmmmm cred ca nu am uitat nimic din ce mi-a placut oare?
Avem voie si cu arme din Starcraft si alte RTS-uri ? daca da atunci artileria terana din Starcraft e beton sunetu pe care il face!
By
- Dr. Voidberg
- Moderator
Doom cu al sau BFG...
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
- MAXKOOL999
OK, ai dreptate, am gresit, dar 4-4 era arma la care se referea Deadalus.Pretorianu' wrote:Really ??MAXKOOL999 wrote:4-6 de la Counteri = Steyr AugDe ce stiam eu ca 4-6 "de la counteri" :lol: este sniper-ul (Magnum) ?!? (oare la terro' care-o fi ? :lol: )
Aaaa, si Steyr Aug-ul este 4-4 la counteri...![]()
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Intr-adevar Steyr-ul imi place foarte mult si mie im multe jocuri (counter, Jagged Alliance 2 etc.)
Despre aceasta arma:
http://world.guns.ru/assault/as20-e.htm
Despre aceasta arma:
http://world.guns.ru/assault/as20-e.htm
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
- SharpShooter
-ca feeling cele mai bune arme au fost in Ghost Recon si add-ons chiar daca nu se vedeau
-ca spect cele mai bune arme le-am gasit in seria Delta Force, fiecare episod la timpul lui; MOHAA, mai ales Garant-ul , Call of Duty,
-jocuri cu arme supersonice (SF) nu joc deci ma abtin la aceasta categorie
ca preferinta generala subscriu la Sniper Rifles. The show must go on :snipersmile:
-ca spect cele mai bune arme le-am gasit in seria Delta Force, fiecare episod la timpul lui; MOHAA, mai ales Garant-ul , Call of Duty,
-jocuri cu arme supersonice (SF) nu joc deci ma abtin la aceasta categorie
ca preferinta generala subscriu la Sniper Rifles. The show must go on :snipersmile:
Cea mai klumea arma?Grea intrebare!Parca as vota pentru light-saber, dar nu sunt sigur pe decizia mea.Ce-ar mai fi?rail gun-ul din Red Faction mi-a placut, la fel si...mai toate armele...Gunnnnnsss!Killing spree here I come :evil: Cred ca ramane prima varianta:light-saber-ul
Mai bine faceati un poll
Mai bine faceati un poll
Last edited by I.R. on Sun Dec 14, 2003 11:15 pm, edited 1 time in total.
umm. interesant topic.
votez pentru Shield Gun / UT2003. e criminala arma aia, mai ales la felul cum sare imaginea cand tragi. ma intreb cum o fi cu chestia aia "force feedback" sau whateva. cre ca te arunca gioisticu prin perete.
in fine, mai sunt arme frumoase in UT2003. classicul lansator de rachete are un efect sonor bestial, flack cannon-ul parca il simtsi in mouse, iar prastia aia de mitraliera e superba (asa, zgariata si lovita). dar Shield Gun ramane cea mai tare in topul meu, desi pare cam useless (trust me, nu e).
votez pentru Shield Gun / UT2003. e criminala arma aia, mai ales la felul cum sare imaginea cand tragi. ma intreb cum o fi cu chestia aia "force feedback" sau whateva. cre ca te arunca gioisticu prin perete.
in fine, mai sunt arme frumoase in UT2003. classicul lansator de rachete are un efect sonor bestial, flack cannon-ul parca il simtsi in mouse, iar prastia aia de mitraliera e superba (asa, zgariata si lovita). dar Shield Gun ramane cea mai tare in topul meu, desi pare cam useless (trust me, nu e).
ooc
Cea mai tare arma cu luneta: in jocul Chrome
Cele mai tari mini-mitraliere: Dual-Ingram - Max Payne
Cel mai tare pistol: Desert Eagle - CS
Cea mai tare bazooka: Return to Castle Wolfenstein / Battlefield
Cea mai tare tesla: RtCW / GTA2
Cea mai tare grenada: Battlefield
Cea mai tare sabie: un joc din categoria StarWars da nu mai stiu care
.....
Voi reveni cu alte arme... acum atat mi-a venit in minte
Cele mai tari mini-mitraliere: Dual-Ingram - Max Payne
Cel mai tare pistol: Desert Eagle - CS
Cea mai tare bazooka: Return to Castle Wolfenstein / Battlefield
Cea mai tare tesla: RtCW / GTA2
Cea mai tare grenada: Battlefield
Cea mai tare sabie: un joc din categoria StarWars da nu mai stiu care
.....
Voi reveni cu alte arme... acum atat mi-a venit in minte
Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Assault rifle-ul din Unreal 2
Flaku din UT si UT 2003
m4a1 din counterstrike
Railgun din Quake 2 (da 2 nu 3)
armele din Vietcong
Lightsaberu in toate variantele sale (duh...)
Redeemeru
Smartgun, minigun, assault rifle din AvP2
Flaku din UT si UT 2003
m4a1 din counterstrike
Railgun din Quake 2 (da 2 nu 3)
armele din Vietcong
Lightsaberu in toate variantele sale (duh...)
Redeemeru
Smartgun, minigun, assault rifle din AvP2
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Mie cel mai mult imi plac armele de dstrugere in masa, gen Cannon-ul de pe mothership-ul din Homeworld Ctaclysm. Rade o flota intreaga.
Dar tre sa recunosc ca desi nu-mi place CS-ul ,Steyr AUG-ul mi s-a parut impresionant.
Ca arma "la purtator" prefer totusi Railul din Quake3 sau orice sniper rifle cu destula munitie(aka Deus-Ex).
Dar tre sa recunosc ca desi nu-mi place CS-ul ,Steyr AUG-ul mi s-a parut impresionant.
Ca arma "la purtator" prefer totusi Railul din Quake3 sau orice sniper rifle cu destula munitie(aka Deus-Ex).
Elroy was here
- Zâna Măseluţă
- Admin
-BFG din Doom
-Shotgun din Doom
-Double-barrel shotgun din Doom 2: acel BOOM urmat de clic-clac la reload este pur si simplu de neuitat si de necomparat
Honorable mentions:
-Flamethrower-ul din RTCW - foarte cool
-Plasma Gun din Doom si Hellstaff din Heretic - efecte/aspect foarte cool
-Redeemer din UT si UT2k3, dar arma mea favorita e flak cannon
-Chaingun-ul din Serious Sam
-De asemenea shotgun-ul din Unreal 2, imi place foarte mult efectul de reload
-Shotgun din Doom
-Double-barrel shotgun din Doom 2: acel BOOM urmat de clic-clac la reload este pur si simplu de neuitat si de necomparat
Honorable mentions:
-Flamethrower-ul din RTCW - foarte cool
-Plasma Gun din Doom si Hellstaff din Heretic - efecte/aspect foarte cool
-Redeemer din UT si UT2k3, dar arma mea favorita e flak cannon
-Chaingun-ul din Serious Sam
-De asemenea shotgun-ul din Unreal 2, imi place foarte mult efectul de reload
-
m4a1 pe oriunde il gasesti, orice sniper (i'm a sniper-type guy
) si nu in cele din urma rifle-ul din U2 , efecte de zile mari are arma aia....aduce mult cu AVP

Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |