Verdict final:NFS HP2-pro sau contra
Moderator: Moderatori
Verdict final:NFS HP2-pro sau contra
Nu ma intereseaza daca a mai existat un asemenea topic!S-au zis prea multe despre NFS HP2, mai ales ca ar fi o dezamagire totala,ca sa scapi o concluzie.Se scria in toate revistele de specialitate ca NFS HP2 este un rateu.Ca e prea arcade-ish, ca nu stiu cum, ca nu stiu ce.Eu am si parerile unor prieteni, ce cred ca NFS HP2 e un joc misto de curse. Eu unul cred ca HP2 isi merita numele de NEED FOR SPEED, deoarece este primul din serie in care simti o nevoie de viteza.In celelalte ...Porsche ...cum accelerai cum ori derapai,ori the loveai de nu stiu ce.Omul d-asta joaca simulatoare, sa simta ca conduce un bolid mai scump decat salariul lui dintr-un deceniu.Sa simta viteza...Dupa parerea mea, Porsche ar fi trebuit sa se numeasca ceva gen Porsche race simulator.Acum e adevarat ca HP2 nu e realistic,dar iti pasa acest lucru cand gonesti pe o autostrada cu 300km/h,urmarit de gabori,facand slalom prin trafic si adversarii?Postati, oamenilor,mai ales ca suntem in pragul aparitiei partii a 7-ea!
Re: Verdict final:NFS HP2-pro sau contra
1. Porsche isi merita cu adevarat numele de simulator pentru ca asta face cel mai bine : simuleaza realitatea. Tu crezi ca in realitate e usor a stapani un Porsche de 300+ CP ? Oricum, NFS Porsche nu e sim sa-l joci din taste. Ai mare nevoie de volan ca sa te poti bucura de el.I.R. wrote:Nu ma intereseaza daca a mai existat un asemenea topic!S-au zis prea multe despre NFS HP2, mai ales ca ar fi o dezamagire totala,ca sa scapi o concluzie.Se scria in toate revistele de specialitate ca NFS HP2 este un rateu.Ca e prea arcade-ish, ca nu stiu cum, ca nu stiu ce.Eu am si parerile unor prieteni, ce cred ca NFS HP2 e un joc misto de curse. Eu unul cred ca HP2 isi merita numele de NEED FOR SPEED, deoarece este primul din serie in care simti o nevoie de viteza.In celelalte ...Porsche ...cum accelerai cum ori derapai,ori the loveai de nu stiu ce.Omul d-asta joaca simulatoare, sa simta ca conduce un bolid mai scump decat salariul lui dintr-un deceniu.Sa simta viteza...Dupa parerea mea, Porsche ar fi trebuit sa se numeasca ceva gen Porsche race simulator.Acum e adevarat ca HP2 nu e realistic,dar iti pasa acest lucru cand gonesti pe o autostrada cu 300km/h,urmarit de gabori,facand slalom prin trafic si adversarii?Postati, oamenilor,mai ales ca suntem in pragul aparitiei partii a 7-ea!
2. Hot Pursuit 2 ? Este arcade.. Si pe mine m-a incantat feeling-ul de a rula cu 300 kmh.. Dar ii lipsesc multe elemente care au consacrat seria NFS : bord, detalii tehnice amanuntite (showcase-uri), setup-uri, replay-uri k lumea si mai sunt si altele. Ce-i drept, eu il privesc ca pe joc de dat in retea cu amicii.. Dar nu mi se pare ca se apropie de nivelul de realitate simulat de Porsche
3. Seria a 7-a a si aparut ! De cateva zile bune !
Look around the table. If you don't see a sucker, get up, because you're the sucker ..
STIU CA A APARUT!Nu puteam sa nu ratez discutia aia atat de citita.Am zi si eu asa...
Eu exact asta ziceam!Ca n-o fi HP2 un simulator (bun),dar asta nici nu a fost scopul lui.Eu nu zic ca Porsche nu-i simulator,ba din contra.Zic ca nu prea isi merita numele de NEED FOR SPEED.Cu numele asta ar trebui sa apara un joc agresiv,un joc pentru vitezomani(cum ar fi Underground).Apropo,nu l-am jucat NFS U, dar eu unul nu ma astept la un simulator gen Porsche, ci mai degraba gen HP2.
Eu exact asta ziceam!Ca n-o fi HP2 un simulator (bun),dar asta nici nu a fost scopul lui.Eu nu zic ca Porsche nu-i simulator,ba din contra.Zic ca nu prea isi merita numele de NEED FOR SPEED.Cu numele asta ar trebui sa apara un joc agresiv,un joc pentru vitezomani(cum ar fi Underground).Apropo,nu l-am jucat NFS U, dar eu unul nu ma astept la un simulator gen Porsche, ci mai degraba gen HP2.
- Black Shark
- Moderator
eu concluzionez ca HP2 a fost un rateu, pentru ca are un control infect(nu neaparat arcade, pur si simplu nepotrivit pentru o masina), pentru ca e incomplet(cam ce-a zis si Allex), si pentru ca mie mi s-a parut foarte anost
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
intradevar si mie mi s-a parut un rateu hp2, de la controlul infect, pana la faptul ca nu puteai sa-ti modifici masina deloc. si inca ceva care nu imi place la el, partea din spate a masinilor nu-mi place nici sa ma omori, de exemplu la dodge viper nu arata ca in realitate, poate mi se pare mie, oricum mi-a lasat un gust amar... :evilbat:
NFS HP2 e de departe cel mai prost joc din seria need for speed. NFS U desi e tot arcade in multe privinte e ca o combinatie ca sa zic asa intre porsche si HP2. In underground se simte intr'adevar viteza.. e cel mai misto joc racing dupa porche (un simulator excelent). NFS Underground ne'a aratat ca se poate sa fie si arcade si super misto. Sper ca NFS 8 sa contina si un gram de realism.
LR> merita sa joci NFS Underground.
Iti vei schimba apoi parerea despre HP2
LR> merita sa joci NFS Underground.

Omul bun la toate
HP 2 e acceptabil ca joc dar ca facand parte din seria Need for Speed mi se pare prea incomplet, cu un control infect pentru ce masini simuleaza (foarte indepartat de realitate), parca nu e la acelasi standard ca restul.
NFS Porsche nu-si merita numele de Need for Speed ?!?!?!? :o
Asta nu pot s-o inteleg. Are tot ce ar trebui sa aiba un joc din seria NFS si imi aminteste cu foarte multa placere de primul. Are senzatie de viteza foarte buna (a se vedea GT1), are masini suparate desi unii le-ar putea considera conventionale, si grafica si control exceptionale. Si apropo la ce a zis Allex, eu l-am jucat cu aceeasi placere si cu volanul si cu tastatura, insa dupa ce l-am jucat cu volan nu am mai putut sa ma intorc la tastatura.
NFS Porsche nu-si merita numele de Need for Speed ?!?!?!? :o
Asta nu pot s-o inteleg. Are tot ce ar trebui sa aiba un joc din seria NFS si imi aminteste cu foarte multa placere de primul. Are senzatie de viteza foarte buna (a se vedea GT1), are masini suparate desi unii le-ar putea considera conventionale, si grafica si control exceptionale. Si apropo la ce a zis Allex, eu l-am jucat cu aceeasi placere si cu volanul si cu tastatura, insa dupa ce l-am jucat cu volan nu am mai putut sa ma intorc la tastatura.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Aaa... this was not what I had expected.Hmmm, perhaps your wright...I don't know.Vom vedea in fine...So,make me hate HP2, or I'll make you love it.Cam asa sta treaba.
Control infect?Be more specific.Eu unul n-am vazut nimic ce sa ma supere in legatura cu controlul.Cu volan am jucat o singura data, la Romexpo(CERF) si...la ce volan aveau ei, nu prea mi-am dat seama cum e.
Incomplet?Daca o luam asa, sunt multe jocuri incomplete.
Faza cu spatele masinilor...asta chiar n-am auzito.You learn something every day.Nu-ti convine spatele, switch the chase cam, desi cea de pe capota sucks.
Daedalus, zici ca simti NEVOIA DE VITEZA in Porsche?Eu unul, nu am simtito.Acuma pe bune, cat v-ati jucat HP2?Sper ca nu 10 minute.Cat despre U, am sa-l joc saptamana asta si o sa vad cum e.Dar nu inteleg de ce ziceti direct NU la HP2 si direct DA la U.There is no black and white, just grey.
NU ZICEAM CA PORSCHE NU-SI MERITA NUMELE SERIEI,CI SERIA AR FI TREBUIT SA SE NUMEASCA ALTFEL...ceva cu ''simulation'' la coada.Am jucat NFS 1,3,5 dar n-am simtit o asemenea nevoie de viteza.
Faza cu simulare diferita de realitate am batut-o-n cuie.NFS HP2 nu este un simulator cu scopul definit de a imita realitatea.In unele jocuri realitatea e mai bine lasata deoparte(nu mori in shootere de la al doilea glont primit).
HP2 e un joc in care gonesti ca nebunul.Ce nu-mi placea la Porsche si la altele e ca din cauza unui mic accident(agatai putin parapetul si te opreai) pierdeai cursa.Mai avea cineva chef sa continue?Eu nu!
Control infect?Be more specific.Eu unul n-am vazut nimic ce sa ma supere in legatura cu controlul.Cu volan am jucat o singura data, la Romexpo(CERF) si...la ce volan aveau ei, nu prea mi-am dat seama cum e.
Incomplet?Daca o luam asa, sunt multe jocuri incomplete.
Faza cu spatele masinilor...asta chiar n-am auzito.You learn something every day.Nu-ti convine spatele, switch the chase cam, desi cea de pe capota sucks.
Daedalus, zici ca simti NEVOIA DE VITEZA in Porsche?Eu unul, nu am simtito.Acuma pe bune, cat v-ati jucat HP2?Sper ca nu 10 minute.Cat despre U, am sa-l joc saptamana asta si o sa vad cum e.Dar nu inteleg de ce ziceti direct NU la HP2 si direct DA la U.There is no black and white, just grey.
NU ZICEAM CA PORSCHE NU-SI MERITA NUMELE SERIEI,CI SERIA AR FI TREBUIT SA SE NUMEASCA ALTFEL...ceva cu ''simulation'' la coada.Am jucat NFS 1,3,5 dar n-am simtit o asemenea nevoie de viteza.
Faza cu simulare diferita de realitate am batut-o-n cuie.NFS HP2 nu este un simulator cu scopul definit de a imita realitatea.In unele jocuri realitatea e mai bine lasata deoparte(nu mori in shootere de la al doilea glont primit).
HP2 e un joc in care gonesti ca nebunul.Ce nu-mi placea la Porsche si la altele e ca din cauza unui mic accident(agatai putin parapetul si te opreai) pierdeai cursa.Mai avea cineva chef sa continue?Eu nu!
Sincer nu stiu la ce te asteptai... fiecare are o conceptie proprie despre cum ar trebui sa fie un joc cu masini si din cauza asta nu se poate da un verdict final asupra acestui joc.I.R. wrote:Aaa... this was not what I had expected
Si aici e o chestie de gust, adica sa inteleg ca Hp2 trebuie judecat doar din perspectiva unui Arcade?I.R. wrote:In unele jocuri realitatea e mai bine lasata deoparte(nu mori in shootere de la al doilea glont primit)
Personal nu-mi place HP2, motivul principal fiind evident controlul infect

Aici la fel... privit din punct de vedere a unui joc Arcade e ok si merge jucat in retea, dar daca vrei cat de cat realism e rau de tot. Acum prin realism eu inteleg in primul rand o dinamica si un comportament mai complex a masinii, adica sa "simti" cat de cat masina nu sa mergi ca si teleghidat abordand fara probleme curbe cu 250km/h.I.R. wrote:Control infect?Be more specific.Eu unul n-am vazut nimic ce sa ma supere in legatura cu controlul
Eu zic ca tocmai acest lucru face un joc in retea mai interesant, adica iti pune in valoare skill-u ,nu sa gonesti ca nebunu si sa te dai de toti peretii (pinball-style) urmand probabil sa-l depasesti pe cel care a franat si a urmarit drumul.I.R. wrote:Ce nu-mi placea la Porsche si la altele e ca din cauza unui mic accident(agatai putin parapetul si te opreai) pierdeai cursa.Mai avea cineva chef sa continue?Eu nu!
Pai asta e concluzia dupa ce am incercat ambele jocuri. Si NFS-U este la fel de Arcade in privinta controlului, dar cred ca in cazul lui se preteaza mai bine acest lucru avand in vedere posibilitatile de tunning, nos and stuffI.R. wrote:Dar nu inteleg de ce ziceti direct NU la HP2 si direct DA la U

In legatura cu controlul infect iti dau un singur exemplu: La viteze de pana in 100 km/h (si peste) masina e absolut subviratoare. Adica eu cand conduc in realitate si ma simt "one with the car", masina merge exact unde vreau eu si curbeaza foarte foarte lejer. La NFS HP2, la orice viteza, nu pot sa curbez pur si simplu. Diferenta stresanta se observa mai ales la viteze mici. Adica nu reusesc sa intorc o masina super sport pe drumul ala lat din joc fara frana de mana? Eu intorc in realitate (din mers) folosind maxim 3 benzi (1->2->2-ul de pe sensul opus sau 2->2 de pe sens opus ->1 de pe sens opus).
Asta era un singur exemplu.
Later edit: Iti admir zelul cu care aperi HP2. Imi place! Tine-o tot asa (dar si cu jocuri care sa-mi placa si mie mult
)
Asta era un singur exemplu.
Later edit: Iti admir zelul cu care aperi HP2. Imi place! Tine-o tot asa (dar si cu jocuri care sa-mi placa si mie mult

Pai hai sa te lamurescI.R. wrote: Daedalus, zici ca simti NEVOIA DE VITEZA in Porsche?Eu unul, nu am simtito.Acuma pe bune, cat v-ati jucat HP2?Sper ca nu 10 minute. Cat despre U, am sa-l joc saptamana asta si o sa vad cum e.Dar nu inteleg de ce ziceti direct NU la HP2 si direct DA la U.There is no black and white, just grey.

Nu am zis eu faptul ca Porsche ofera prea tare senzatia de viteza desi controlul masinii iti spune chestia asta. NFS HP2 are multe minusuri dupa parerea mea. Incep cu controlul masinii care e f. greu sa te acomodezi cu el si nu reflecta mai deloc realitatea. Masinile nu sunt f. frumos realizate. De asemenea s'a pus accent inutil pe detalii grafice creand obiecte 3D cu grafica obositoare prin toate cotloanele hartii ceea ce mananca resurse la greu.
Si pot sa zic ca am terminat NFS HP2 si am luat numai medalii de aur

NFS Underground e mult mai misto ca HP2, iar parerea asta nu ai cum sa mi'o schimbi.

Last edited by Daedalus on Mon Dec 08, 2003 9:04 pm, edited 1 time in total.
Omul bun la toate
- Sergiuhifi
Pt cei care nu au inteles NFSU este un joc cu masini nu un simulator
Eu zic ca este mult mai bun ca prostia aia nightClub sau cum se numea
Super control pe masini,Supermasini
CL joc bun ,sunet si mai bun
Daca ar fi avut si Damage ON / OFF si masini destructibile VEZI Colin3 ar fi fost perfect dar probabil cerea si resurse duble
Ce a fost bun in NFSHP2 si multi nu o stiu faptul ca masinile se puteau prepara si vopsi la fel ca si NFSU dar fara NX sau NOS si astfel un Lotus Elise facea un McLarenF1LM
Eu zic ca este mult mai bun ca prostia aia nightClub sau cum se numea
Super control pe masini,Supermasini
CL joc bun ,sunet si mai bun
Daca ar fi avut si Damage ON / OFF si masini destructibile VEZI Colin3 ar fi fost perfect dar probabil cerea si resurse duble
Ce a fost bun in NFSHP2 si multi nu o stiu faptul ca masinile se puteau prepara si vopsi la fel ca si NFSU dar fara NX sau NOS si astfel un Lotus Elise facea un McLarenF1LM
1.Barton 2500+@3200+,ASUS A7N8X-E,2x256MB DDR400,R9600PRO 400/700
2.D1400@2100MHz,MSI KT3V,256MB DDR333,
CUMPAR Ge4Ti4200AGP4x
CUMPAR Ge4Ti4200AGP4x
- Sergiuhifi
Si daca tot va laudati si eu am terminat NFSHP2 de 2 ori numai gold
si NFSU tot de 2ori in 4zile pe Hard
acum stau si colorez la ele si astept sa vina vacanta sa joc in retea
Propun un topic cu timpi in DRAG si SPRINT ca oricum nu putem sa jucam in retea
1.Barton 2500+@3200+,ASUS A7N8X-E,2x256MB DDR400,R9600PRO 400/700
CUMPAR Ge4Ti4200AGP4x
CUMPAR Ge4Ti4200AGP4x
Daca tot esti "beton" gata si nascar 2002 ,2003 sau Gp4 (care vrea muschiu tau) si mai vorbim.Sergiuhifi wrote:Si daca tot va laudati si eu am terminat NFSHP2 de 2 ori numai gold
P.S Sa joci la 100%

Editarea fisierelor jocului nu se considera preparare.Sergiuhifi wrote:Ce a fost bun in NFSHP2 si multi nu o stiu faptul ca masinile se puteau prepara si vopsi la fel ca si NFSU dar fara NX sau NOS si astfel un Lotus Elise facea un McLarenF1LM
hp2 a reusit sa fie ce a vrut sa fie si anume continuarea lun nfs3 (hot pursuit), care a fost la vremea lui super captivant.Adevarul este ca la nfshp masina pare mai greoaie si mai greu de controlat dar ca aspect masinile arata super,peisaje pe masura iar in multiplayer este super poti sa joci ore intregi fara sa te plictisesti.Mi-a placut mult si porsche si am jucat mai mult decat hp2 dar cele doua jocuri sunt diferite chiar daca fac parte din seria cu acelasi nume si sunt frumose in felul lor.Mie nu mi s-a parut o "dezamagire totala", ma asteptam sa fie diferit de porsche pentru ca daca ai observat in seria nfs nici un joc nu se aseamana cu precedentul pentru ca daca nu ar veni cu ceva nou nu ar mai prezenta nici o atractie pentru gamer.
Intrebare pentru toata lumea: Cum v-a mers voua multiplayerul? Eu cand am incercat sa joc in multiplayer co colegul de camera (calculatoarele in aceeasi camera, reteaua configurata bine, totul perfect) la mine el se teleporta de n-avea taine si la el eu ma teleportam de n-aveam taine. Exista un bug de multipayer sau lag-ul era cauzat de altceva? Jocul ne mergea bine, pur si simplu celalalt se teleporta, lucru care se intampla cel mai des cand intra sau iesea de pe o scurtatura.AxeL wrote:in multiplayer este super poti sa joci ore intregi fara sa te plictisesti
Trebuie sa te contrazic. Singurele 2 diferente intre NFS 3 si NFS 4 sunt damage-ul si numarul de trasee.AxeL wrote:ma asteptam sa fie diferit de porsche pentru ca daca ai observat in seria nfs nici un joc nu se aseamana cu precedentul pentru ca daca nu ar veni cu ceva nou nu ar mai prezenta nici o atractie pentru gamer.
Pai...pot sa spun din nou ca nu ma asteptam la asta...ma refer la atatea posturi.It's good to know there are always people who care si care ''dezgroapa trecutul''.
Apropo de NFSU' , l-am jucat si eu putintel si intr-adevar e mai mult de klumea(ce este si ce nu este 2Fast2Furious), dar presupun ca asta-i alta discutie.E bine de stiut ca ati terminat HP, Porsche si presupun ca si U.Eu urmez!
HPA, ai dreptate.Am ajuns la concluzia ca fiecare cum le e gustul(eu unul o sa prefer in continoare stilul arcade in retea-nu neaparat pinball-style).
Eu unul zic ca tunningul e prea putin dezvoltat in U,ceva NOS,suspensie,turbo,etc, e klumea, dar ce-s cu alea trei pachete la fiecare?In fine, asta-i alta discutie.
StinGHER, U'r right.Eu unul consider asta un ''mic amanunt''OK,OK, so I like a little arcade in jocuri auto!I didn't realise I was one of the few.Daca nu-ti placea cum dau masinile curba, de ce n-ai umblat pe la setarile masinilor?O sa incerc sa nimeresc un subiect mai aproape inimii tale.Ceva TBS?
Hey, this be forum...fie-ti parerea ta, legea mea.
At last!Cineva care indrageste HP2.Bravo DooM, esti unul dintre putinii...Ceva impresii mai detaliate?
Okay.De acord cu tine Daedalus.Hmmm...am aur inafara de 5 care-s silver-THE CURSE OF THE FIVE!Se pare ca U imi schimba opinia spre the darck side...the underground side.Mussssst resist....mussst use powerssss... ooooo, tunning.Totusi sa lasam deoparte U for now(o fi de exemplu Heroes3 misto, dar n-a zis nimeni ca Heroes2 n-a fost)
BA!MAI USOR CU ORGOLIUL, CA VA DAU CICK!Nu uitati de PM!
Amon_Ra, sunt de acord cu tine si nu in acelasi timp...hehe, this be getting enteresting.
Mie unul mi-a mers ''foarte bine'', dar una e la cafeu' cu gandaci pe procesor si alta-i acasa.
INTREBARE:Grafica, ca grafica, realism ca realism, da fratilor, nu mi-a zis nimeni nimic despre AI.Ce parere aveti despre AI?
Apropo de NFSU' , l-am jucat si eu putintel si intr-adevar e mai mult de klumea(ce este si ce nu este 2Fast2Furious), dar presupun ca asta-i alta discutie.E bine de stiut ca ati terminat HP, Porsche si presupun ca si U.Eu urmez!
HPA, ai dreptate.Am ajuns la concluzia ca fiecare cum le e gustul(eu unul o sa prefer in continoare stilul arcade in retea-nu neaparat pinball-style).
Eu unul zic ca tunningul e prea putin dezvoltat in U,ceva NOS,suspensie,turbo,etc, e klumea, dar ce-s cu alea trei pachete la fiecare?In fine, asta-i alta discutie.
StinGHER, U'r right.Eu unul consider asta un ''mic amanunt''OK,OK, so I like a little arcade in jocuri auto!I didn't realise I was one of the few.Daca nu-ti placea cum dau masinile curba, de ce n-ai umblat pe la setarile masinilor?O sa incerc sa nimeresc un subiect mai aproape inimii tale.Ceva TBS?
Hey, this be forum...fie-ti parerea ta, legea mea.
At last!Cineva care indrageste HP2.Bravo DooM, esti unul dintre putinii...Ceva impresii mai detaliate?
Okay.De acord cu tine Daedalus.Hmmm...am aur inafara de 5 care-s silver-THE CURSE OF THE FIVE!Se pare ca U imi schimba opinia spre the darck side...the underground side.Mussssst resist....mussst use powerssss... ooooo, tunning.Totusi sa lasam deoparte U for now(o fi de exemplu Heroes3 misto, dar n-a zis nimeni ca Heroes2 n-a fost)
BA!MAI USOR CU ORGOLIUL, CA VA DAU CICK!Nu uitati de PM!
Amon_Ra, sunt de acord cu tine si nu in acelasi timp...hehe, this be getting enteresting.
Mie unul mi-a mers ''foarte bine'', dar una e la cafeu' cu gandaci pe procesor si alta-i acasa.
INTREBARE:Grafica, ca grafica, realism ca realism, da fratilor, nu mi-a zis nimeni nimic despre AI.Ce parere aveti despre AI?
Nu stiu despre voi, dar eu nu am fost dezamagit de joc in sine, ci de faptul ca asteptam cu o gigantica nerabdare sa apara un nou Need for Speed, acesta a avut un hype de m-a ridicat cu capul in nori si cand am facut rost de joc ma simteam de parca daduse un avion peste mine acolo sus in nori. Faza e ca aveam sperante foarte mari (poate totusi nerealiste) de la acest joc si faptul ca a fost si arcade (venind dupa Porsche) si fara damage cu repercusiuni asupra controlului (dupa NFS High Stakes) m-a dezamagit mult. Totusi ar fi trebuit sa-mi dau seama din titlul pe care il poarta (Hot Pursuit 2) ca va fi mult ca NFS3. Voi mai tineti minte ce a fost NFS3 la vremea lui? Tin minte ca aveam o placa video mai veche Voodoo de la 3Dfx, si l-am batut la cap pe taica-miu care era intr-o delegatie sa imi aduca NFS 3 original pe care mi l-a si adus. Si atunci sa vezi ce am mai jucat acel joc care in esenta a fost identic cu HP2. Principala sa inovatie a fost grafica si au fost reintrodusi politistii pe care ii cunosteam din primul NFS, iar controlul era destul de arcade (apropo, mai tineti minte ce faina era faza in primul NFS cand te prindea politia si arata un filmuletz cu un politist care isi punea un shotgun pe umar si iti zicea sa "Get out of the car"?, pe mine ma dadea pe spate filmuletul de fiecare data). Se pare ca cei de la EA nu s-au gandit ca se maturizeaza gamerii, asa ca au folosit aceeasi reteta care nu neg este buna dpdv comercial si au scos un joc destul de bun, dar cu banii care ii are EA, ar fi putut scoate ceva mult mai bun.
Eu unul, sa-mi zic si parerea mea. Jocul isi merita toti banii. Controlul mi se pare echilibrat, nici prea arcade si nici prea real. Grafica super, si motorul grafic f bun. LAN, online, ce mai? Toate ingredientele. Poate ca am simiti lipsa upgrade-urilor la masini (gen NFS5), dar asta e... Jocul l-am jucat si rasjucat pe LAN, si mai putin online, si distractia e garantata.
100%%%%% super beton
100%%%%% super beton