Jocurile anului

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Hubert
Radioactiv

Post by Hubert »

Star Wars Knights of The Old Republic.
robyy

Post by robyy »

NFS UNDERGROUND
crysti_an

Post by crysti_an »

pai dupa parerea mea anul acesta este foarte greu de desemnat jocul anului! Ar trebui luate asa pe categorii! Daca anul trecut gheata a fost sparta de Mafia, anul acesta se inghesuie mai multe jocuri pe podium! Sunt curios acuma ce poate NFS Underground oricum l-a surclasat pe competitorul lui Midnight Club 2! Sa nu uitam jocurile de la inceputul anului Hitman 2, Agent 007. Max Payne 2 ar mai fi un candidat! Fifa 2004, NBA 2004! Nu am o parere clara despre jocul anului dar m-a incintat NBA 2004!
Simply the best! :)
andrei

Post by andrei »

sau ar putea fi un joc care m-a impresionat pe mine in mod deosebit, ca si concept: impossible creatures.

work harder
Hubert
Radioactiv

Post by Hubert »

Halo.
Quintesenta a cea ce trebuie sa fie un joc. Interactivitate si putere de absorbtie (a jucatorului in universul creat ) maxima.
Radoo

Post by Radoo »

NFS UNDERGROUND -> racing game-ul anului
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
sin_of_kain

Post by sin_of_kain »

Vietcong nu merita o nominalizare la jocurile anului? Adica Chaser e acolo si Vietcong nu?
Si cu Max Payne 2: Mai fratilor, ati uitat de GTA Vice City, care dupa parerea mea e clar jocul anului, si chiar voi redactia revistei xpc i-ati det 10, singurul joc cu 10 pe anul asta.
Mai ganditi-va si la jocurile de acum cateva luni, nu numai la ultimele aparitii, in special Max Payne pe car-l termini si intr-o zi de fapt 5 ore sunt prea mult, pe cand Vice City prima data l-am terminat in aproape o saptamana.
Si inca ceva, Mercedes Benz World Racing e cel mai tare joc de curse aparut dupa Porsche incoace poate chiar mai bun si daca nu l-ati jucat merita cun de altfel merita si primul loc la jocul de curse al anului.
Poate mai va ganditi si voi la ce votati!!!
VK@OR din TGV 8)
sin_of_kain

Post by sin_of_kain »

Daca vreti sa vedeti parerea targovistenilor despre jocurile lunii/anului/tuturor timpurilor, precum si un top xtrempc facut dupa nuota luata de fiecare joc in revista vizitati http://www.anachronox.go.ro/topgames.htm
SEE YOU SOON :fadein:
shaark

Post by shaark »

Aici sa uitat de Prince of Persia "The Sands of Time" care eu lam terminat ieri si este un joc care ma atras din toate punctele de vedere, de graficasa nu mai vorbim.....si cu toate astea inclin sa cred ca are sanse foarte mari la Jocul Anului :)
Cizix

Post by Cizix »

HALO clar ca FPS anului,asa joc n'am mai jucat de mult,simplu si la obiect,o poveste super tare,jucabilitate maxima,muzica beton,schimbari de situatie.
NFS - jocul racing al anului
Star Wars Knights of The Old Republic - rpg anului
:evilbat:
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
Daedalus

Post by Daedalus »

Jocurile anului:
Mafia - super tare si ideea si realizarea.
NFS Underground - grafica, muzica, jucabilitate ++++
Omul bun la toate
shaark

Post by shaark »

Pana nu iese un patch care sa remedieze cheaturile online de la NFSU eu nu mai joc Online :-?
burner
Radioactiv

Post by burner »

Daedalus wrote:Jocurile anului:
Mafia - super tare si ideea si realizarea.
Mafia a aparut pe 28 August 2002 daca tin eu bine minte...

Jocurile anului: Gothic 2: rpg-ul anului
Star Wars KOTOR: jocul anului
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
sin_of_kain

jocul anului!!!

Post by sin_of_kain »

Mafia a fost jocul anului trecut, poate cel mai bun joc din toate timpurile, dar jocul anului 2003 e clar Vice City :evil:
Sanguine

Post by Sanguine »

Sunt de parere ca jocul anului ar trebui sa fie Deus Ex 2
Racing-Sim-ului anului: Mercedes Benz World Racing. I just love it!
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Ok, ca sa clarificam situatia. Nu se mai fac nominalizari. Jocurile aparute dupa stabilirea poll-ului vor intra in cel de anul viitor.
Sanguine

Post by Sanguine »

Iti dai seama ca desi Deus Ex 2 a aparut anul asta si HL2 apare anul viitor e posibil ca sa iasa jocul anului (viitor) HL2. Mi se pare totusi nedrept pt. Deus Ex 2. Impresia mea e ca il cunosc mai putini spre deosebire de HL2 (deh, Counterul asta....).
Intrebare: Jocurile anului pe forum = Jocurile anului din revista ?
terr0

Jocuri

Post by terr0 »

[offtopic grosolan, de dragul reclamei]
Yoshi

Post by Yoshi »

De ce, ca sa-mi afli IP-ul? :D
Offtopic, stiu :(
doom'nezeu

Post by doom'nezeu »

Ok, hai sa rezolvam problema, caci e cam delicata
1. La topul RPG, lipsesc Knights of the old Republic si Prince of Pensia... pardon, of Persia. De ce? Amandoua sunt candidate la jocul anului. Sa nu-mi spuneti mie ca "bla bla, au aparut prea tarziu, oamenii nu au avut timp sa le joace, bla bla". Este o lipsa majora. Ce vreti sa votez acolo, Lionheart? Sa fim seriosi. Ar fi bine sa revizuiti topul.
2. La sectiunea Addon, lipseste, probabil din acelasi motiv "necunoscut", NWN: Hordes of the Underdark. Hmmm? Ce ziceti si de asta? Nu vreau sa critic pe nimeni, dar n-am de ales. Sorry. Probabil nici voi nu le-ati facut rost.
Off topic: Abbadon, ce cauti pe forumul asta?
Godmode is ON
Bogdan Bridinel

Pentru o creatura suprema, nu esti foarte inteligent. Ok, ha sa rezolvam problema, asa cum zici tu. Atunci cand am stabilit candidatii, am facut-o cu gandul clar ca vom rata lansarile din ultimele doua luni, dar, daca nu o facem, nu putem avea topul al timp. De aceea, asa cum am scris si mai sus, dar nu-i asa, pe tine nu te intereseaza, respectivele jocuri vor aparea in topul anului viitor. In momentul de fata majoritatea voturilor au fost date, deci, orice joc am adauga, ar pierde. Deci pur si simplu nu ar fi corect pentru ele sa le mai adaugam acum.

Iar de ironii ieftine poti sa ne scutesti.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

doom'nezeu wrote:Ok, hai sa rezolvam problema, caci e cam delicata
1. La topul RPG, lipsesc Knights of the old Republic si Prince of Pensia... pardon, of Persia. De ce? Amandoua sunt candidate la jocul anului. Sa nu-mi spuneti mie ca "bla bla, au aparut prea tarziu, oamenii nu au avut timp sa le joace, bla bla". Este o lipsa majora. Ce vreti sa votez acolo, Lionheart? Sa fim seriosi. Ar fi bine sa revizuiti topul.
Prince of Persia, role playing game? :lol: :lol: :lol:

Asta e gluma anului ...
Truth is relative. Pick one that works
HPA

Post by HPA »

Nu inteleg totusi de ce din acest top trebuie sa lipseasca aparitiile din ultimele 2 luni avand in vedere faptul ca in aceasta perioada apar mult jocuri si personal nu mi se pare corect ca in topul anului viitor sa fie prezente jocuri din anul acesta. Cred ca era suficent timp daca respectivele topuri erau deschise in aceasta perioada, singura explicatie probabil ar fi ca acest top trebuie publicat in revista pana la sfarsitul anului... Pe langa acest aspect cred ca la alcatuirea unui poll este bine ca un topic ca cel de fata (discutii/propuneri etc) sa fie deschis cu cel putin o saptamana inainte de a putea efectiv vota pt. a evita pe cat posibil adaugarea mai tarziu a unor jocuri propuse de noi care evident ca nu prea vor mai avea sanse de a acumula multe puncte.
robyy

Post by robyy »

BloodRayne sau Enclave au fost jocuri tari, dar nu cred ca o sa fie careva jocul anului. :oops:
Greg

Post by Greg »

Vice City ar trebui sa fie jocul anului. Nu e neaparat cel mai bun joc dar impactul a fost major. Ex.: topicul de pe forum are nshpe pagini.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
skyblue

Post by skyblue »

Star Wars Knights of The Old Republic nu e la RPG. Cind o sa il puneti? Numai gunoaie pe acolo si voi nu puneti singurul RPG meserias de anul asta ?

VICE CITY e evident Jocul Anului . La o clasa distanta de restul. Dar cum naiba sa il votam daca un deshtept nu il pune in poll?

Prince of Persia, Call of Duty, Halo ? Unde sunt? Bine ca puneti toate parodiile de jocuri acolo... Jenant jenant....
** Sa fim iubiti !! **
Bogdan Bridinel

Skyblue, vad ca stii sa scrii, dar am senzatia ca nu stii sa citesti. Halo si Vice City sunt in poll. In plus, referitor la ce ai spus in topicul acum inchis, Morrowind si Warcraft III sunt de anul trecut, iar Frozen Throne nu este joc ci add-on. Printre explicatiile pe care le-ai fi putut primi fara sa intrebi din nou, ci doar citind ce s-a spus mai sus, sunt urmatoarele:
- categoria RPG/Adventure a luat nastere datorita saraciei in aparitii din cele doua categorii
- in poll nu apar jocurile din ultimele doua luni, care vor aparea in cel de anul viitor. Stiu, nu este cea mai buna solutie, dar daca nu faceam poll-ul atunci cand l-am facut, nu il puteam folosi in revista acum, cand avem nevoie de el. Si la Oscar-uri este la fel, daca te consoleaza cu ceva.

Si, ca o paranteza, Gothic 2 ti se pare un gunoi?
daneelg

Post by daneelg »

Mercedes Benz??? Ce v-a placut mey la jocul ala? adevarul e ca n-am jucat decat 10 minute si n-am testat multiplayerul (daca are asa ceva), dar m-a dezamagit rau. Poate trebuia sa insist mai mult. GTA - Vice City da, asta merita votat. Si "NFS Underground"u', la fel..bijuterie de joc, ce mai. Ah, da, si mai puneti 100 de voturi de la mine pentru HALO (despre care in revista scria ca cere resurse "inumane" de sistem, dar pe care eu l-am jucat fara probleme, pe un pIII la 1GHz cu Geforce 2 :lol: ) - un joc ce m-a facut sa retraiesc senzatia data de Half Life, prima data cand l-am jucat. :morning:
skyblue

Post by skyblue »

Bogdan Bridinel wrote:iar Frozen Throne nu este joc ci add-on.

- in poll nu apar jocurile din ultimele doua luni, care vor aparea in cel de anul viitor. Stiu, nu este cea mai buna solutie, dar daca nu faceam poll-ul atunci cand l-am facut, nu il puteam folosi in revista acum, cand avem nevoie de el. Si la Oscar-uri este la fel, daca te consoleaza cu ceva.

Si, ca o paranteza, Gothic 2 ti se pare un gunoi?

Frozen throne nu e joc ci add-on ... Si add-onurile nu sunt tot jocuri? Or fi filme sau melodii si nu am aflat eu.

Si daca nu bagati jocurile din ultimele 2 luni atunci nu mai aveti dreptul sa numiti poll-ul "Jocul anului 2003" ci cel mult "jocurile primelor 10 luni din anul 2003."
Premiile Oscar sunt intr-adevar decernate in acest sistem , insa se cheama "OSCAR" si nu "Filmul anului " . Asa ca ziceti si voi de vreti Premiile XtremPC , dar nu Jocul anului, ca asta deja obliga la obiectivitate.

Ziceti ca au fost putine jocuri bune... E lucru super-stiut ca hiturile sunt scoase pe piata in ultimele 2 luni ale anului ca sa prinda vinzarile record de sarbatori. Insa ignorati aceste doua luni. Eu intr-un poll in care sa ma lase sa aleg jocul anului , ma asteptam sa gasesc cel putin 10-12 variante din care sa aleg, de exemplu asa ceva: (e doar un exemplu , cu jocuri pe gustul tuturor , din care fiecare sa isi poata alege favoritul)

Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Freelancer
Prince of Persia: Sands of Time
Star Wars: Knights of the Old Republic
Call of Duty
GTA3:Vice City
Need for Speed: Underground
Championship Manager 4 2003-2004
Halo: Combat Evolved
Midnight Club 2
Deu SEX :D : Invisible War :P
Gothic 2
Fifa 2004
Warcraft 3: Frozen Throne
Colin McRae Rally 3
Anno 1503: The New World
Delta Force: Black Hawk Down
Command and Conquer Generals
Lord of the Rings: Return of the King
Age of Mythology: The Titans
Homeworld 2
XIII
Magic the Gathering: Battlegrounds
Tron 2.0
Uru, age beyond Myst
Broke Sword 3
Dungeon Siege: Legend of Arana
Spellforce

PS: Gothic e un joc super ca lumea , depasit numai de STAR WARS KotOR. Oricum , singura optiune votabila din categoria aia, ca restul.....
** Sa fim iubiti !! **
OceanSoul

Post by OceanSoul »

skyblue wrote:Frozen throne nu e joc ci add-on ... Si add-onurile nu sunt tot jocuri? Or fi filme sau melodii si nu am aflat eu.
Este joc, si este prezent in top. Numai ca la o alta categorie, unde ii este si locul. Ce e asa greu de inteles?
skyblue wrote:Si daca nu bagati jocurile din ultimele 2 luni atunci nu mai aveti dreptul sa numiti poll-ul "Jocul anului 2003" ci cel mult "jocurile primelor 10 luni din anul 2003."
Premiile Oscar sunt intr-adevar decernate in acest sistem , insa se cheama "OSCAR" si nu "Filmul anului " . Asa ca ziceti si voi de vreti Premiile XtremPC , dar nu Jocul anului, ca asta deja obliga la obiectivitate.
Majoritatea decide. Deci cele 10 luni care sunt "prezente" din anul curent = 2003. 2004 va insemna Nov, Dec 2003 + 10 luni din 2004.
skyblue wrote:Ziceti ca au fost putine jocuri bune... E lucru super-stiut ca hiturile sunt scoase pe piata in ultimele 2 luni ale anului ca sa prinda vinzarile record de sarbatori. Insa ignorati aceste doua luni.
Asta ar insemna ca rezultatul unui astfel de poll sa apara cu luni DUPA sfarsitul anului 2003, lucru care va face topul cel putin irelevant.

Cat despre topul tau, bravo. Ai demostrat din plin ca esti demn de a fi un redactor.

Disclamer: sarcasmul asta...
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
Sanguine

Post by Sanguine »

Vin si eu sa ma bag cu o propunere: Nu ar fi mai simplu sa faceti disparut pollul actual si sa faceti unul nou pentru TOATE jocurile faine ale anului 2003 pe 1 ianuarie 2004?
Stiu ca ar aprecia mai multi chestia asta iar unii ar avea si posibilitatea sa isi schimbe votul dupa cum am observat eu ca ar vrea.
Astfel cu pollul actual dezavantajati unele jocuri care poate ar castiga anul asta titlul de cel mai bun joc la categoria lor dar fiind incluse la anul vor pierde deoarece vor apare jocuri mult mai bune.
daneelg wrote:Mercedes Benz??? Ce v-a placut mey la jocul ala? adevarul e ca n-am jucat decat 10 minute si n-am testat multiplayerul (daca are asa ceva), dar m-a dezamagit rau. Poate trebuia sa insist mai mult.
Dupa mine Mercedes Benz World Racing e un candidat foarte bun la titlul de jocul de curse al anului, si nu, nu are multiplayer, un foarte mare incovenient. Pur si simplu este un joc foarte bun dar jucat cu setarea de simulation pusa la 100% si fara driving assist.
Rip van Winkle

Post by Rip van Winkle »

un poll preliminar cu majoritatea propunerilor cu sanse, apoi un poll cu primii zece sau asa ceva. nu e greu, doar doua poll-uri, unu dupa altul. assa cred ca ar fi cel mai logic, impacam si capra si varza.
tick tock
watch the penny drop...
http://ataman.deviantart.com
burner
Radioactiv

Post by burner »

scrisesem un post lung da' a cazut conexiunea :cry: Top 10 si premii speciale in perspectiva gamespy.com. se pare ca cel mai premiat joc a fost Call of Duty cu cel mai bun joc, cel mai bun FPS, cel mai bun sunet si cel mai bun nivel... Star Wars KOTOR a primt titlul de cel mai bun RPG, Max Payne a primit doar un loc slab in Top 10, ma oftica faptul ca Gothic 2 nu a primit nimc :o vizitati link-ul pt. detalii.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Mda, Max Payn 2 locul 8, Gothic 2 si Prince of Persia nici macar nu au fost mentionate, dar in schimb Tiger Woods 2004 a iesit pe locul 4 :o ... genial ...
Truth is relative. Pick one that works
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Gta Vice City.
Si NFS Underground e excelent,dar are pata neagra de a fi iesit dupa Midnight Club 2(NFS U e clar peste MC2 la toate capitolele, dar ideea e cam aceeasi, cu exceptia partii de tuning treptat).
Only the mediocre work at their best...
Edge

Post by Edge »

Eu as opta pentru Vice City, Mafia, NFS Underground, C&C Generals dar si
Max Payne 2. Cam astae sunt jocurile care le-as juca oricand...
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
OceanSoul

Post by OceanSoul »

La categoria shooter [ actiune ], votez pentru Max Payne 2. Pur si simplu jocul meu preferat [ de fapt intreaga serie ].
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
alexcd2003

Iata ce zic si altii despre jocul anului

Post by alexcd2003 »

PC Game of the Year
Call of Duty

First-Person Shooter Game of the Year
Call of Duty

Action/Adventure Game of the Year
Grand Theft Auto: Vice City

Multiplayer Game of the Year
Enemy Territory

Best Modification of the Year
Desert Combat (for Battlefield 1942)

Real-Time Strategy Game of the Year
Rise of Nations

Turn-Based Strategy Game of the Year
Galactic Civilizations

Empire Builder Game of the Year
Railroad Tycoon 3

Sports Game of the Year
Tiger Woods PGA Tour 2004

Racing Simulation Game of the Year
NASCAR Racing 2003 Season

Arcade Racing Games of the Year
Midnight Club II / Need for Speed Underground

Simulation Game of the Year
Microsoft Flight Simulator 2004 - A Century of Flight

RPG of the Year

MMORPG of the Year
Final Fantasy XI

Best Graphics
EVE Online

Best Sound
Call of Duty

Best Music

The 3rd Annual Lens Flare Award
Ragdoll Physics

Best Level of the Year
Pegasus Bridge (from Call of Duty)

Best Use of License
Return of the King

Best Original Storyline
TRON 2.0

Old School RPG Award
Temple of Elemental Evil

Most Pleasant Surprise
Simpsons Hit & Run

Most Underrated
Vietcong

Best Value
America's Army

Biggest Disappointment
Enter the Matrix

Car Crash of the Year
Lara Croft Tomb Raider: Angel of Darkness

PC Top 10 Games of the Year
1. Call of Duty
2. Grand Theft Auto: Vice City
3. Star Wars: Knights of the Old Republic
4. Tiger Woods PGA Tour 2004
5. Deus Ex: Invisible War
6. Halo: Combat Evolved
7. Rise of Nations
8. Max Payne 2: The Fall Of Max Payne
9. TRON 2.0
10. Railroad Tycoon 3

Parerea mea este ca acest top al vostru nu are nici o importantza pentru ca este lipsit de cele mai TARI jocuri 2003 (NFS Underground, Deus EX: Invisible War, etc). Rushinica!!! :fadein:
Ziceti ca este prea tarziu sa le includeti in topicul de anul acesta si le veti introduce in 2004? Pai dar ce topic mai este asta? La anul o sa ziceti ca NFS Underground este din 2003 si n-are ce cauta in topic 2004. Oricum acum e prea tarziu ca sa mai iasa ceva mishto. MERRY CHRISTMAS!
Sunt RAZVRATIT OR.IRARTIT
Uite-te-n oglinda si alege.
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Puteai sa ne spui si noua de unde e topul, ca nu ne suparam
Last edited by WarlordBA on Fri Dec 26, 2003 2:53 am, edited 1 time in total.
Elroy was here
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

La anul cand vom avea de votat Nfs7 vom zice... CAH e invechit. Toata lumea o sa uite de el si n-o sa aiba pera mare succes, asa se intampla an de an.
Image
Locked