Telefoane din reteaua Zapp
Moderator: Moderatori
Telefoane din reteaua Zapp
Telefoanele din reteaua Zapp au incorporat modem 230.000k,si au bataia lunga.Intrebarea este daca o modificare minora la telefon nu permite realizarea unei retele wireles cu doua telefoane fara implicarea centralei.
man,zapp is bullshit,am io cu tot cu modemul ala de 230 incorporat....e varza...telefoane de cacao,conexiune de cacaou...transfer de cacao....te lasa telu' cand tie lumea mai draga,plus ca telefonu trebuie pus in pozitie verticala ca sa ai conexiune cat mai buna.Pe scurt zapp e pt fabrici sau firme mari care au nevoie de multe telefoane si abomanente la cost redus...atat netu e doar un moft...am zapp si stiu
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
In specificatiile tehnice ale celor trei telefoane, la viteza este mentionata valoarea 153kbps.Cu ajutorul cablurilor USB,conexiunea la Internet e de 230kbps.Probabil se atinge aceasta valoare cu ajutorul unor cosmetizari(compresia datelor,etc).Oricum, nu merge atat de spectaculos pe cat o spune viteza, deci nu mai are rost sa va agitati pentru acest aspect.Cat despre posibilitatea conectarii fara a implica centrala, greu de crezut ca s-ar putea face.Sigur au unele coduri de siguranta, niste encriptari ale datelor transmise-fiecare telefon in momentul activarii primeste un fel de cod unic si tracking-ul este destul de usor-deci ai grija cum risti; sunt sigur ca unii impatimiti ai comunicatiilor au incercat deja asa ceva.Totusi, daca esti dispus sa risti, fa-o.Daca reusesti, ne luam toti zapp si facem o retea a forumistilor. 

Only the mediocre work at their best...
tzompu' comunica cu telefonul la 230kbps, dar telefonul cu reteaua (aka internetul) la MAXIM 153kbps. Ceea ce inseamna, in cel mai bun caz, o viteza de 3-4 ori mai mare decat romtelecom.
Acoperirea telefoanelor nu e chiar atat de mare, sa stii.
Si nu, nu poti transmite date intre ele fara centrala.
Acoperirea telefoanelor nu e chiar atat de mare, sa stii.
Si nu, nu poti transmite date intre ele fara centrala.
...
mdea...nforce wrote:Nu stiu care Romtelecom merge asa de bine,la mine cu modem Ambient,si cu linie Romtelecom abia daca ajung la 5 kbps,in zile bune.
Romtelecom: Maxim 56kbps ~= 7KBytes / sec (viteza pe care ti-o arata la download)
Zapp: Maxim 153kbps ~= 20KBytes / sec (viteza pe care ti-o arata la download).
15 ori mai rapid = 15 ori mai rapid decat gsm care e 9.6kbps ~=1.2 KBytes/sec.
...
Romtelecomul se conecteaza cu 49kbps dar programul care monitorizeaza downloadul afiseaza ca nu are mai mult decit 4kbps.Nu incerc sa fac reclama la Zapp,dar la conectare are 115kbps[cu cablu de date serial],iar la download atinge si valori de 50kbps.Nu zic ca e mult,fata de download-ul prin satelit[care am auzit ca ajunge la 10mbps] pare putin.
man faza cu 50kbps e bullshit,ori ai tu un super-mega telefon ori minti...nu are cum...io am 3 telefoane zapp...cu cablu usb intru la 230...si down max cu 16...asa ca hai s-o lasam balta....nforce wrote:Romtelecomul se conecteaza cu 49kbps dar programul care monitorizeaza downloadul afiseaza ca nu are mai mult decit 4kbps.Nu incerc sa fac reclama la Zapp,dar la conectare are 115kbps[cu cablu de date serial],iar la download atinge si valori de 50kbps.Nu zic ca e mult,fata de download-ul prin satelit[care am auzit ca ajunge la 10mbps] pare putin.
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
Frate vezi ca faci unele confuzii:nforce wrote:Romtelecomul se conecteaza cu 49kbps dar programul care monitorizeaza downloadul afiseaza ca nu are mai mult decit 4kbps.
1Byte=8biti
Programul tau care monitorizeaza downloadu iti arata 4 KBytes=4*8=32 kbps (kilo biti/secunda).
Deci vezi sa nu incurci capra cu varza

Bafta!
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.