Nici nu va puteti imagina cat de fercit am a fost cand a castigat Miss Irlanda titlul. Era singura draguta dintre cele 5 finaliste, una mai urata decat alta. 2nd si 1st a luat China si Canada, nu inteleg de ce.
Iar de Miss Filipine si Miss India nu pot sa comentez decat ca nu inteleg cu naiba au ajuns in ultimele 5. De fapt cum au ajuns atat de departe uratele alea 4?
Iat-o pe castigatoare:
1. China a iesit in top pentru ca respectivul concurs a avut si va avea loc si in 2004 tot in China
2. Miss Irlanda = fiica lui Chris de Burg. BTW, e posibil sa i se ia titlul pe motiv ca a aparut in niste poze "deocheate".
Look around the table. If you don't see a sucker, get up, because you're the sucker ..
pustoaica lui Chris dee Burgh era chiar draguta, eu zic ca merita, sa castige dintre spaimele alea.
dar eu ma intreb a castigat pe merit sau ca taticu e cine e......
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
La concursuri de frumusete trebuie sa participe femei frumoase? De cand? :lol:
Mai inainte urmaream si eu concursuri din astea dar am observat ca cele mai dragute erau eliminate de la primele runde, si ma enervam, si nu ma mai uitam... de la o vreme incoace nu ma mai uit. Asa ca nu am urmarit Miss World 2003. Pun pariu ca iar ramaneam cu un gust amar. Totusi ziceti ca cea care a iesit nu-i chiar uraciunea Pamantului, inseamna ca e bine. E o intamplare, va asigur.
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
ma folosesc de poze insa nu stiu ce va urma...n-am inteles nimic . e misto tipa ce-i drept . simtul patriotic imi sugereaza un "pacat ca nu-i a noastra"
traiesc pentru ca muntii nu rad si viermii nu canta
stiu ca la astfel de concursuri nu DOAR frumusetea conteaza, dar nici sa nu fie deloc nu e bine. ma uimeste faptul ca uneori multe fete nu sunt frumoase (cele care participa la astfel de concursuri); cum se poate?
o fi parerea mea subiectiva de vina?
parca am auzit ca totusi romanca s-a clasat pe un loc destul de bun.
ce sa zic. concursuri de MISS. aceasi chestie: "vrem sa salvam lumea... de unde vin lumea e saraca si vreau sa le dau de mancare... si alte aberatii" cand de fapt asteapta aparitia in urmatorul PLAYBOY , o casa si o masina luxoasa.
in concluzie: decat sa privesc concursul astept playboyul sau vreun site dedicat