Petarde pt Revelion :))))

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Swat Cat

Petarde pt Revelion :))))

Post by Swat Cat »

Cum v-ati pregatit voi pt Revelion?? folositi petarde si chestii de genul asta? Ce Cumparaturi v-ati facut :drinking:
EX: Io
Image
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Geez dude ! :o Cam multe... Eu anul trecut am avut cam 400 de petarde [ am fost totusi 3 persoane ]... BTW alea negre [ EZ - 1009 ] rule! Incearca-le intr-o scara de bloc 0X
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
LordSauron

Post by LordSauron »

:o Amice sigur nu esti Ossama Ben Laden??? si vrei sa arunci pentagonul in aer?
Fa cum vrei, oricum o sa iti para rau!
Yoshi

Post by Yoshi »

Ocean, faza cu scara de bloc e o gluma nu?
arus

Post by arus »

Eu folosesc petarde , dar o racheta asa mare ca cea neagra din poza n-am avut curajul sa cumpar .
Inteleg ca s-au pus in vanzare deja . Trebuie sa merg maine pe la Obor sa fac aprovizionarea :D

Cel mai mult imi plac acele rachete mici care fluiera vreo 10-20 m cat timp se ridica in aer si apoi pocnesc si niste fluturasi care se ridica in spirala si arunca scantei .
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Yoshi wrote:Ocean, faza cu scara de bloc e o gluma nu?
Nu! Dar intr-adevar e exagerata o petarda de genul acela, in cel mai rau caz un vecin poate face infarct... Anyway, a lil' yellow one should do the job :D

Later Edit

Acum a venit mama de la "cumparaturi" si mi-a adus cateva fireworks... Hmm next year I think I'll stick to watching, not cracking... :roll:
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
tzui-k

Post by tzui-k »

lolz, io nu m-am pregatit deloc revelionu asta... nici macar o amarata de
petarda n-am cumparat! se pare k o sa bubuim cu brichetele de asfalt in
seara de revelion :D
"I try to live in an ivory tower, but a tide of sh** is constantly beating at its walls."
Someone

Post by Someone »

Asa de curiozitate cat ai dat pe petarde? :o
Swat Cat

Post by Swat Cat »

pai jumate sunt de anul trecut ca am avut un revelion nasol si nu am dat niciuna si restu de acum cateva zile :)))
in total cred ca 1,4 mil :drinking:
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

putin :P
trebuie sa cumpar si eu maine cu trupa explozibili
ai mare grija cu racheta aia mare mare, ca anu trecut am scapat una(am avut vreo 4) in balconul unuia din blocul vecin :o , sa le stabilizezi bine
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Swat Cat

Post by Swat Cat »

aia mare face misto??? mai merita sa mai i-au inca una
P.S. sa pui si tu o poza cu ce o sa cumperi :evilbat:
Edge

Post by Edge »

Am fost astazi sa caut si eu petarde si am inteles ca racheta aia neagra se ridica in aer si face artificii in aer. Era 35.000 unde am fost eu da' mai e un loc unde-s 20.000 :wink: Ce sa-i faci Galatiul e sarac....
P.S. Alea mici, cutie de 60 bucati-15.000
mari, cutie de 100 - 25.000 :wink:
Am luat 2 cutii de 60 mici si 1 de 100 buc.
P.S. .... si 5 de-alea mari... :evilbat:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
I.R.

Post by I.R. »

Yoshi wrote:Ocean, faza cu scara de bloc e o gluma nu?
Nu-mi zice ca n-ai aruncat macar o petarda-n bloc!Fire in the bloooc :onfire: !Cel mai klumea e sa dai o petarda MARE de la etajul 9 si nu de sarbatori.Aprinzi fitilul si o arunci intre grlilajul balustradei, sa cada la alte etaje :wink: BOOOOOF!!!Cum scapi de ''the HEAT''?Te ascunzi la ghena
Swat Cat, din poza ta reies 3 lucrui:
Ai cu ce speria vecinii anu' asta
Ai un aparat photo digital
Ai tendinte piromane 8) Te inteleg

Eu este mai sarac de felul meu.Imi iau si eu o cutie de 100 petarde ''Pirat''(ce nume dubios :D ), vreo 6 lumini romane si cateva rachete
Oho!Daca cauti ''the ultimate thrill'', da racheta aia mare intr-un bloc,invers cum am zis mai sus(de jos in sus) :angel:
Swat Cat

Post by Swat Cat »

poate de revelion pun niste poze si filme cu a decurs detonarea.
si acum caut un cameraman care sa filmeze tot :P
La Multi Ani si un Revelion plin de pocnituri :drinking:
p.s. sper sa mai am toate degetele si toti ochii :drinking:
SharpShooter

Post by SharpShooter »

yo Swat de ce nu recunosti ca alea negre mari is flashbang-urile tale din dotare :D :D

m-am inarmat si eu dar nu in mod excesiv, o sa ma apar cum pot, am ceva artificii, vreo 20, si petarde torpil 20, triple 20, ceva mari 5

aveti grija sa nu va :onfire: :onfire:
in rest distractie placuta si multa :drinking: :drinking:
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
Swat Cat

Post by Swat Cat »

scuze pt pozele facut prost dar nu prea am avut timp de poze
la mine pe stada zici ca a fost razboi, numai bucati de hartie, bete, capsule... cand ceasu a atins 00:00 toata strada era plina de fum :drinking:
Attachments
rev1.jpg
rev2.jpg
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

De fapt in tot Bucurestiul a fost o ceatza oribila, nu s-a vazut nimic ... mai ales ca unde am fost eu erau o gramada de blocuri la 20m unele de altele si ma asteptam sa vad si eu ceva actiune cu geamuri sparte ...
Eu trebuia sa aprovizionez chindia cu petarde, dar fiecare si-a mai adus un mic arsenal cu care am atacat un stol de porumbei de pe acoperisul blocului vecin ... fara succes insa.

Ciulamaua™
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Sper ca le-ati folosit doar cand aveati voie legal, pentru ca ma calca pe nervi ticalosii care pocnesc petarde cu 2-3 zile inainte de 31.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
I.R.

Post by I.R. »

Hehe...ce-i cu ceata de new year's eve?Nu-i smoke grenade... e FOG OF WAR !!!:D
Pana la urma am tinut petrecerea de revelion la un prieten.Muzica,filme,jocuri,FMI 8) , tone de mancare si beutura :drinking: ...and FIREWORCKS.Am luat doua rachete mari,5 cutii de ''petardite'' 60 fiecare, trei cutii de petarde cu 100 fiecare,lumini romane si un ''petardoi''.Cum a batut ceasul 12, am iesit toti pe balcon si am dat cu petarde si lumini romane.Am fost prinsi de ''atmosfera'' si am indreptat toti luminile romade catre o Dacie ce era parcata pe strada.N-eam oprit cand a strigat stapanul masinei la noi :D .A doua runda a fost la 2AM.Am mers la un parculetz unde ne-am frecat, ne-am petardat picioarele unul altuia si am aruncat rachetele.Prima:viiiiiiiium!Ditamai explozia in cer.A doua in loc sa se desprinda de sol a stat acolo si a facut ditamai :onfire: la 4 metrii de noi :lol: .Totul a decurs fara incidente pana cand am pus petardoiul in tubul de la bara la care se bat covoarele.Fitilu se rupsese, asa ca trebuia sa pun bricheta chiar la baza petardei.Incerc...mi-e frica sa nu ia foc fitilul(ramas)fara sa stiu si sa-mi explodeze-n fata.Nu ia foc!Scot o petarda,in dau foc si pun capul cu foc la fitilul petardoiului.Petardoiul ia foc.Cand sa arunc petarda din mana si sa ma indepartez de petardoi....BUUUUUUF in fata mea.Eram la mai putin de un metru de petardoi, care era la nivelul fetei mele.Am vazut o explozie albastra si un sunet gen flashbang,de numai auzeam.Am fost trantit pe zapada :)
Azi mi-am mai cumparat 2 cutii de petarde...d-alea cu trei bubuituri.Alea sar...Una mi-a sarit de la o parte a strazii la cealalta.Nici nu va zic ce klumea fac rozetele!Ce am mai facut...a da, am pus vreo 200 de petarde eu si KLB in cutia aia de posta de la pancardele alea "Problema ta e si prblema primarului Vasile Mihalache".Cei din sectoru' 4 stiu despre ce-i vorba 0X
DJPitagora

Post by DJPitagora »

Sir Ice wrote:Sper ca le-ati folosit doar cand aveati voie legal, pentru ca ma calca pe nervi ticalosii care pocnesc petarde cu 2-3 zile inainte de 31.
Asa vb de parca niciodata n-ai puscat niciodata petarde in timpul anului cu colegii...
Acum catziva ani aruncam impreuna cu prietenii petarde (nu todeauna mici) in cutiile postale de la blocuri. Bubui fain si uneori se mai si deschideau cutiile :) Pacat totusi ca ne-a prins politia...am avut de platit o amenda sanatoasa.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

DJPitagora wrote:
Sir Ice wrote:Sper ca le-ati folosit doar cand aveati voie legal, pentru ca ma calca pe nervi ticalosii care pocnesc petarde cu 2-3 zile inainte de 31.
Asa vb de parca niciodata n-ai puscat niciodata petarde in timpul anului cu colegii...
Acum catziva ani aruncam impreuna cu prietenii petarde (nu todeauna mici) in cutiile postale de la blocuri. Bubui fain si uneori se mai si deschideau cutiile :) Pacat totusi ca ne-a prins politia...am avut de platit o amenda sanatoasa.
Niciodata.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
burner
Radioactiv

Post by burner »

io nu mi-am luat nici o petarda, da' am avut noroc cu crashma de langa mine (Waterloo) care a organizat un specatacol serios chiar in fata (cred ca i-a costat cativa parai buni) si asa am vazut un super spectacol fara sa radic un deget, desi am avut de cateva ori impresia ca o sa se duca draqu geamurile :D
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Swat Cat

Post by Swat Cat »

faza e ca mi-a mai ramas 2 cutii de petarde mari si vreo 3 de petarde mici + 2xbete cu 80 de focuri
singurul incident a fost cand niste dobitoci au aruncat niste rachete (tuburile acelea de sus ) ca niste petarde si cand am vazut ca racheta se uita la noi cu fitilul aprins am inceput sa strig "fugitiiii" :drinking:
si faza e ca astia au aruncat cam vreo 4... a dat Dumnezeul si nici una nu a ajuns la noi chit ca una a explodat la 3 m de noi :angel:
Murcielad

Post by Murcielad »

Eu cand am vazut petarde am zis ca e vb de "pocnitori" :lol: eu nu am avut nici o petarda :D asta e nu mai sunt pasionat de asa ceva :angel:
XP 1700+@2083mhz , KT3 ultra, 256DDR PC2700
MSI G4Ti4200
WD 40Gb 7200rpm
SharpShooter

Post by SharpShooter »

la mine era sa se lase cu incidente nefericite

-o petarda Big Tiger am plasat-o la aprox 15 m si cand a explodat resturile au ajuns pana pe noi
-o petarda mica care explod dee 3 ori aruncata la 10m din primele 2 bubuituri a venit inapoi si a treia oara a explodat la jumatate de metru deasupra capului la niste colegi
-o artificie super inteligenta s-a lovit de creanga unui pom s-a indreptat spre un geam, a lovit in perete si s-a intors catre noi, a facut bum la 3 metri de noi

dupa toate astea nimeni nu a fost ranit
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
Edge

Post by Edge »

Am tras o racheta in geamu vecinului si cand a explodat i-a crapat geamu... :lol: Noroc ca nu era acasa!! :evilbat:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Daedalus

Post by Daedalus »

Si eu am avut 2 rachete d'alea negre si groase, 2 d'alea lungi (una cu 80 si una cu 100 de focuri) si d'astea mici la greu. Aaaa si inca una conica, fara suport, destul de grea (cam 1 KG). Nu stiu ce a fost de capu lor ca le'am lasat acasa la ai mei cat eu am fost plecat la bairam si am baut ca porcu. :lol: :drinking:
Omul bun la toate
Post Reply