Need for Speed : Underground
Moderator: Moderatori
Am downloadat patch-ul. E un fisier de 4 mega cu extensia ,,.RTP". Ce fac cu el? Cum il instalez? Sunt la cursa 55 Mai am........ Oricum, e destul de interesant jocul. A reusit sa ma captiveze mai mult decat Porsche, desi Porsche era mult mai realist. Poate pt ca e mai ,,fun" said caraboy si eu nu pot fi decat intru totul de acord, desi mie nu mi-a placut porche asa mult
Mi s-a intamplat si mie la un drag in singlep.Lupta pe viata si pe moarte(mai degraba pe upgrade-uri si rank-uri)!Noroc ca eu am fost ales the winner.Xscape wrote:era sa uit diferenta intre noi la timp era 0.00
Nu vi se pare ca masinile nu sunt bine echilibrate?Upgrade-urile?
Bug-uri ati gasit?De vreo zece ori, la ciocniri, am iesit din decor

Cand incepeti cursa masina voastra tinde s-o ia intr-o parte?
Me thinks ca am o versiune mai...
deci un mare bug ar fi urmatorul :
daca joci in lan sau pe net .. dar spun in lan pentru ca sa nu se creada ca ar fi de la conexiunile slabe .. intr-un drag cand ajungi adversarul si esti exact in spatele sau dand nos pur si simplu intri prin el acesta nepatind nimic .. pt cateva secunde fiind una si aceeasi masina .. asta mi se pare foarte nasol
alt bug dar ala cred ca e de la conexiunile proaste ale celorlalti adversari deoarece nu am patit-o numai pe net ar fi :
mergi pe o scurtatura dar inainte te busesti cu cineva intrand pe scurtatura te mai busesti o data si dupa ce te redresezi si iesi vezi ca masina aia nici macar nu a fost pe acelasi drum cu tine ea mergand prin alta parte ..
adica cu alte cuvinte uneori se repeta o actiune de maimulte ori fara ca cineva sa o mai exercite ... nasol ... mai ales cand joci pe rancked pe punte multe
daca joci in lan sau pe net .. dar spun in lan pentru ca sa nu se creada ca ar fi de la conexiunile slabe .. intr-un drag cand ajungi adversarul si esti exact in spatele sau dand nos pur si simplu intri prin el acesta nepatind nimic .. pt cateva secunde fiind una si aceeasi masina .. asta mi se pare foarte nasol
alt bug dar ala cred ca e de la conexiunile proaste ale celorlalti adversari deoarece nu am patit-o numai pe net ar fi :
mergi pe o scurtatura dar inainte te busesti cu cineva intrand pe scurtatura te mai busesti o data si dupa ce te redresezi si iesi vezi ca masina aia nici macar nu a fost pe acelasi drum cu tine ea mergand prin alta parte ..
adica cu alte cuvinte uneori se repeta o actiune de maimulte ori fara ca cineva sa o mai exercite ... nasol ... mai ales cand joci pe rancked pe punte multe
Bistrita HUB
adresa : bistrita.ath.cx
Nope! Ideea este sa nu ii lasi sa te depaseasca.Foloseste butonul de back view si blocheaza orice atac. Daca totusi cineva "indrazneste", baga-l in zid sau scoate-l afara de pe traseu. Asta totusi in limite rezonabile, pastrandu-ti cat de cat viteza.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
The outcome is usually depressing.
- Pretorianu'
Cursa 103 nu mi s-a paut grea deloc; am terminat-o cu Miata din a 3-a incercare (pe easy sau pe hard, nu mai stiu pt. ca oricum nu exista nici o diferenta). In schimb cursa la care au coborat toti injerii si toti sfintii la mine-n camera a fost cursa 102 - cea mai ordinara cursa din tot jocul !!
Oricum, NFS Underground este cel mai cheat-ar joc din cate exista !!!
Acum incerc sa ma conectez pe net, sa vad daca pot sa joc...
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Cu ajutorul vostru sugestiilor voastre am reusit sa trec de cursa 103. (tnx)
Iar in rest ... inafara de cursa 112 care a fost intradevar dificila (dar am facut-o di a 3-a) jocul a fost simplu .. iar edie ... ce sa povestim .. a fost pasta ..
in final se termina in coada de peste ... dar nu am inteles e totul un vis sau tipa aia zice ca it is yor fantasy pt ca asta ii vrajit rau de mellisa ?
Iar in rest ... inafara de cursa 112 care a fost intradevar dificila (dar am facut-o di a 3-a) jocul a fost simplu .. iar edie ... ce sa povestim .. a fost pasta ..
in final se termina in coada de peste ... dar nu am inteles e totul un vis sau tipa aia zice ca it is yor fantasy pt ca asta ii vrajit rau de mellisa ?
Bistrita HUB
PATCH PLS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va rog spuneti-mi de unde fac rost de fix pt patch !!!
Life is a B**** !!!
- -=ktistai=-
Re: 250.000 PUNCTE LA DRIFT
Greu, ce spui tu si un pic neadevarat.Eu am facut la un viraj 49.000 , a durat 19 secunde virajul.Tu, care ai facut maxim 28.000 , nu cred ca ai facut 300.000 pe un drift de 4 ture.Decat daca aveai intr-o sg cursa 11 viraje perfecte pt tine de 28k (imposibil) si cursa dura aproape 4 minute si avea cam 20-25 viraje pe tur.IMPOSIBIL.birkoff13 wrote:Cu Supra am facut peste 250.000 puncte...am facut si peste 300K dar nu am poza ...se poate si mai mult. Daca esti meserias poti sa faci peste 30.000 pe viraj, la mine best a fost un pic peste 28.000 se vede si pe poza. Apropo jocul l-am terminat acum 2 saptamani...
hic....parerea mea...
Nu exista nici o diferenta intre easy si hard?Pretorianu' wrote:Cursa 103 nu mi s-a paut grea deloc; am terminat-o cu Miata din a 3-a incercare (pe easy sau pe hard, nu mai stiu pt. ca oricum nu exista nici o diferenta). In schimb cursa la care au coborat toti injerii si toti sfintii la mine-n camera a fost cursa 102 - cea mai ordinara cursa din tot jocul !!
Oh god.
ai dreptate...parerea mea(da' nu la jocu asta)
Mii de flegme pe steaguri, pe steme embleme
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Deci, din cate am vazut eu, diferenta intre easy si hard e sublima da' lipseste cu desavarsire...cel putin dupa primele curse.Pretorianu' wrote:pe easy sau pe hard, nu mai stiu pt. ca oricum nu exista nici o diferenta
CEA MAI MARE PORCARIE:nu exista oglinda retrovizoare!Apai trebuie sa dau mereu Ctrl, sa ma uit ce punk e in spatele meu?Nasty...
Cel mai cheat-ar joc din cate exista?In ce sens?
Xscape, de unde cursa 112?Parca scria ca-s doar 111?
Not bad...culorile alb si gri sunt bine combinate.Eu imi las spoiler-ul cu culuarea masinii si la frane pun griul ala lucios,acum depinde de fiecare.villager wrote:... si iata masinuta mea
Ai G-force pe capota...si eu.Din pacate nu sunt de parere ca merge cu Miata.Probabil cu un Tiburon.Cand am ajuns la 5x multiplier mi l-am scos si am pus un hood de level 3.Spoiler-ul ales si bumer-ele sunt bine alese.Rims-urile sunt excelente
Eu i-as da 8.87, cu modificarile menitonate, i-as da 9.15

Parerea mea e ca masina lui Villager e una dintre cele mai reusite vazute de mine pana acum... Eh, lasa, ca-mi iau placa video si memorie si incep sa joc si eu 

+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
- DJPitagora
se intampla asta pt ca ultimul patch aduce mai multe buguri decat rezolva. si pe forumul de la ea se vorbea de problema asta si majoritatea au revenit la al doilea patch, chiar dacă nu puteau sa joace pe net. chestia e ceva din partea video la joc, se face negru si la motion blur de ex.Havoc wrote:Eu am o problema cu NFSUnderG,dupa ce am instalat patchul 1.3..ca sa pot juca pe net,ecranul se face negru cand bag boost!
Placa video:AtiRadeon9100,cu ultimul driver Catalyst?
Stie cineva de ce se intampla asta!?
mie de ex daca nu joc cu toate setarile la minim mi se inteapa jocul.
acum am revenit la patchul 2 si stau cu tot la maxim in afara de motion blur ca nu-mi place si n-am nici o problema
Bossman wrote:Masina e foarte frumoasa, insa mi se pare cam "seaca" ... fara detalii, fara nimic ... ca un model facut in 3D Max, dar netexturat ...

Da, dar sa stii ca eu nu am vrut sa-l umplu cu vinile-uri din cauza ca i-mi place masina sa arate "curat", if you know what i mean

Insa, am facut niste modificari vizuale la Mazda RX7 ... cred ca ti-ar place

Am sa pun mai tarziu 2 poze si cu aceasta.
Nice!Miata again...no wonder.Xscape wrote:Iaca imi incerc si eu norocul , punandu-mi masina aici spre a fi criticata / laudata . (chiar sunt curios daca gusturile mele sunt asemenea ca a celorlalti)
Body-paintul e k-lumea,vinyl-inul cicks ass, rims-urile sunt bune, bumper-ele la fel..inafara de cel din spate...parca nu se potriveste.Cam riscanta tentativa de ''blend''intre gri-negru si verdele de la neon, rims si exaust.Ultimele doua ar fi putut avea o culoare de ''trecere'' intre verde si gri.Eu unul folosesc ra rims numai a treia culoare din stanga.Spoiler-ul rocks!Rear lights...cel mai bun pentru Miata.Nimic de reprosat la parbriz...capota nu arata chiar de nota 10.Ii dau un 9.12
Again, a nice car!Havoc wrote:My car!!
Body-color, vinyl-urile sunt foarte bine alese.Nuante de albastru,rosu si mov.Insa ce sare in ochi de la bun inceput e culoarea spoiler-ului prea deschisa.Din spate nu se vede clar, dar din fata culoarea spoiler-ului este...O culoare mai inchisa rezolva problema.Fara suparare, dar la neon trebuia sa pui ceva rosu sau mov!Hood-ul e cam voluminos, roof scoop-ul cam colturos.Mergea mai bine la o masina mai mare.Rear headlights nu sunt spectaculoase.
Nota aleasa de mine o ia masina ta,chimbata dupa sfaturile mele:9.43.Cum arata in prezent, ii dau9.20
Parerea mea

La miata cel mai bine se potriveshte Body Kitul Mantis...poate mai nasol e back bumperul...dar in rest e superb !!! cred k am mai pus poza...but vad k incep criticile...ia sa vedem ce se zice
Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |