Eu am pareri bune despre SMC , 3COM (USROBOTICS) , voi ?
Asta folosesc si merge de trasneste

Moderator: Moderatori
that's a little much...Xavier wrote:Eu am folosit cu un prieten 2 placi SMC1255TX si transferam 1,8 Gb in 2 min. Asta inseamna un transfer de 15-16MB/s :o
ROFLMAO!!!Bossman wrote:Tot ce tine de Guvern si Armata in SUA foloseste SMC ... so ...
Wow, merge mai repede decit FireWire-ul meu la 400Mb/sEu am folosit cu un prieten 2 placi SMC1255TX si transferam 1,8 Gb in 2 min. Asta inseamna un transfer de 15-16MB/s
Vad ca toata lumea a dat exemple de edge, omul n-a specificat, o sa dau eu de core: Juniper, Cisco, Extreme Networks, Avici Systems, Foundry Networks, Allied Telesys, Nortel, Lucent, Ciena, NEC, Marconi, Alcatel.destinate transportului de internet si tot ce tine de network ?
Well dude, faptul ca firma X si Y foloseste echipamente Z nu inseamna intotdeauna ca acestea sunt cele mai bune. Sa nu uitam de expense management samd. Echipamentele se aleg dupa mai multe criterii, nu orbeste dupa calitate care si asta e ceva argumentabil si nicidecum ceva absolut.Ninja wrote:ROFLMAO!!!Bossman wrote:Tot ce tine de Guvern si Armata in SUA foloseste SMC ... so ...