Camere foto digitale

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Locked
Radoo

Camere foto digitale

Post by Radoo »

Vreau sa-mi iau o camera foto digitala. La noi in Romania preturile sunt "un pic" mai mari decat afara. Spuneti-mi ce camera foto digitala ar merita la un pret de max. 200euro (pret din afara). Eu ma gandeam la HP Photosmart 735 (costa 199$ pe net) si are niste facilitati destul de bune. Astept raspunsuri multe sau link-uri cu site-uri unde sunt testate camere foto digitale.
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Radoo

Post by Radoo »

Merci de mesaj. M-am uitat acum pe vreo 3 din cele 3 pagini si sincer am observat ca lumea a scris mult si degeaba. Ma intereseaza niste specificatii la fiecare camera foto. De examplu: zoom optic/digital nX/si cat de bine se vede, cate tipuri de blitz, cat de bine face un red-eye reduction, cate poze scoate pe 1024*768 sau 1280*nush cat, cememorie interna are si ce memorie externa accepta, cat de bine scoate poza in functie de luminozitate. Pe scurt: raportul pret/calitate, atata timp cat pretul in afara(europa de vest) nu depaseste 200euro cu mai mult sa zic de 10-20 euro. Acum sper ca v-am lamurit ce vreau sa postati.

Dr.LED

Post by Dr.LED »

Tot ceea ce vrei tu gasesti pe paginile producatorilor la specificatii detaliate. :wink:
Aici se discuta in general comparativ si pe marginea propriilor experiente.
Radoo

Post by Radoo »

Scuze da is intr-o pasa proasta: No .... Einstein. Fiecare producator pune specificatiile fara sa spuna ceva de cat de bine merg facilitatile, si chiar daca spun n-o sa fie ei prosti sa spuna ca nu le merg bine camerele foto.
Astept niste raspunsuri, nu niste comentarii aiurea. Stiu ca se gasesc cativa care o sa-mi raspunda.

-=ktistai=-

Post by -=ktistai=- »

Rayden wrote:Merci de mesaj. M-am uitat acum pe vreo 3 din cele 3 pagini si sincer am observat ca lumea a scris mult si degeaba
Esti nou pe forum sau ce?
asa se scrie de obicei pe aici, ai uitat de monosilabic si cu multe emoticons.e normal, daca scrii post-uri lungi îţi iei ban, daca scrii asa cumj zici tu iti iei stelutze, so keep it real
Mii de flegme pe steaguri, pe steme embleme
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
ricardo
Moderator

Re: Camere foto digitale

Post by ricardo »

Rayden wrote:Astept... link-uri cu site-uri unde sunt testate camere foto digitale.
* Digital Resource Review Page
* Digital Camera Reviews and News
* Steve's Digicams
* Digital Cameras and Photography

Dar stii ce? Mai exista un link magnific, care poate iti va mai ameliora "pasa proasta" in care esti! Se numeste google! :P Poti incepe cautarea cu asta, dupa care o poti rafina, in functie de produsul cautat... nu e nici o filozofie!
Nu ar fi rau sa fii mai explicit pe viitor la tipul informatiilor dorite de tine. ;)
kosmocos

Post by kosmocos »

Eu dupa Steve's Digicams m-am orientat cand mi-am luat camera foto digitala, arunca un ochi acolo.
http://www.steves-digicams.com/
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

m-am jucat cu acel Hp 735 de care zici tu si pot sa-ti spun ca m-a cam dezamagit, ca de altfel toate camerele HP low-end, nu ca cele high-end ar fi mai bune, doar ca nu le-am folosit
vezi si testul de acum cateva numere din XPC, mi s-a parut interesant

sfatul meu personal este sa mai strangi niste bani si sa mergi pe un Canon A60(se apropie de 300 $)
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Radoo

Post by Radoo »

Raspunsuri bune... ce sa zic. 10x. Nu stiu de ce am impresia ca unii cred daca debia am intrat pe forumul asta sunt incepator. Pot sa spun ca aveti o impresie proasta. In legatura cu google: sa stii ricardo ca google a fost primul site unde am cautat camere foto. Problema ca nu am timp sa stau sa caut sute de site-uri ca sa gasesc cateva bune. Nici timp sa postez pe forum nu am prea mult...
Moderator: lock topic.

vyk

Post by vyk »

Mda, zici ca ai citit dar se pare ca ai citit cam degeaba..linkuri gaeai acoilo cu duiumul, iar eu am mai recomandat si sectiunea similara de pe forumul Chip unde gaseai alte linkuri. Recomand si eu Canon A60 (am asa ceva si daca vrei opinii le gasesti tot in cadrul acelui topic...mesaje lungi dar NU am primit ban) :roll: ...si decat sa iau stelute degeaba pe 2-3 cuvinte mai bine iau ban pe 2-3sute de cuvinte...
florinel

Post by florinel »

ce parere aveti de un NIKON COOLPIX 885.....?poseda careva asa CEVA? ca mi-ar cam trebui si mie un manual de utilizare...in linii mari am eu idee,dar ca sa aprofundez....
Radoo

Post by Radoo »

Vyk, debia acum dupa ce am "dat comanda" de aparat foto am vazut si reply-ul tau... M-am mai interesat intre timp si... am ales sa-mi iau un Canon A60, recomandare facuta si de tine...
=========
Moderator: lock topic. Problem solved.

vyk

Post by vyk »

In cazul acesta felicitari pentru alegerea facuta si la mai multe poze/filme. Daca vrei ceva sugestii pentru inceput iti stau la dispozitie. De la tine as dori sa cunosc ce card o sa-ti cumperi (presupun ca nu o sa ramai cu ala de 16MB..) :roll: ..eu vreau sa-mi aiu unul de 256MB si sunt deschis la sugestii.....by the way , la Tape au un card de 256MB@67$+TVA cu 3MB/s rata de transfer la scriere..pe ala ma gandeam sa-l iau...am citit ca alti useri Canon A40 au si Transcend...
Yoshi

Post by Yoshi »

Unii useri au ­i Syncron. :D
cross

Post by cross »

personal iti pot da un sfat. m-am jucat si eu cu cateva camere digitale si am ajuns la o concluzie clara! daca vrei o camera digitala trebuie neaparat sa fie mica si sa aiba carcasa metalica. eu asa mi-as dori urmatoarea camera.
eu acum nu mai am camera foto insa o folosesc pe a unui amic... e vorba de un minolta dimage... o super camera, stie de toate insa e foarte foarte ne-ergonomica.

eu am avut un fuji 3800Z si asta ma deranja la camera, ca era cam mare. pt niste foto de amator e de ajuns si un S50 de la Canon sau un A60.

eu prefer cu carcasa metalica si design compact pt ca sa o pot lua cu mine oriunde fara sa ma incomodeze. carcasa metalica inseamna minus husa si ceva mai multa protectie la socuri...
nu stiu, daca ar fi sa aleg un astfel de model, rar gasesti un model care sa mearga si cu baterii... dar mai astept!

pt banii de care dispui tu un Canon A60 e perfect! nu-ti trebuie nimic mai mult! ai facut o alegere foarte buna!
gicu

Post by gicu »

Eu am un Hp PhotoSmart 720 produsul anului . Zoom 12x, 3.3 MegaPixeli , 16mb internal ..upgrade SD card max 128MB [nu cred ca merge mai mult]..gasesti mai multe informatii pe net. Am dat 249euro din Franta ..aici e 12.5 mil [la Carrefour :D ] . Minusuri :o : 1.putine rezolutii : una de 640*480 si doua de 2048*1536 [3.2 megapixeli]. 2. cam maricica :x .
Eu iti recomand un Sony CyberShot DSC [nu stiu modulul] . E tot cam atat ca bani..mai mica ..3.3, 9,6x, mai multe rezolutii :o ,mai rapida. Eu am vrut sa o schimb cu un CyberShot dar m-am lasat :P
Locked