Dependenta de Counterstrike ...
Moderator: Moderatori
- MAXKOOL999
- Rip van Winkle
- Sir_KnupSkull
- Black Shark
- Moderator
Intrebarile astea sunt tari de tot:
Have you quit your job to play CS?
Have you refused sex with your girlfriend in order to play CS?
You are 12% addicted to Counterstrike.
There has been 144 person(s) as addicted as you.
Destul de bine avand in vedere ca n-am jucat decat odata CS si ala l-am jucat la vrajeala ca mai aveam juma de ora de jucat intr-un Net si am zis sa vedem si noi ce fel e...
Destul de bine avand in vedere ca n-am jucat decat odata CS si ala l-am jucat la vrajeala ca mai aveam juma de ora de jucat intr-un Net si am zis sa vedem si noi ce fel e...

.:. Just passing by...don't mind me. .:.
- Sir_KnupSkull
la alea cine a dat yes...ratards scrie pe fruntea lor :-?T.J. wrote:Intrebarile astea sunt tari de tot:
- Zâna Măseluţă
- Admin
Mdea, si eu 6% addicted, ce mai, gamer adevarat ... L-am jucat si eu în echipa cu un morun de coleg, si am jucat cu doi kinderi care nici nu ajungeau la tastaturi, ne-am luat cele mai adevarate si scumpe arme si ne uitam unu' la altu' cum baga aia cutitele in noi ... gamer adevarat, dupa cum ziceam...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- zeus_anoxia
- Dr. Voidberg
- Moderator
- -=ktistai=-
WOW
You answered yes to 25 of 34 questions.
You are 74% addicted to Counterstrike.
There has been 536 person(s) as addicted as you.
You are 74% addicted to Counterstrike.
There has been 536 person(s) as addicted as you.
Mii de flegme pe steaguri, pe steme embleme
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
- chrisTopher
You answered yes to 11 of 34 questions.
You are 33% addicted to Counterstrike.
There has been 580 person(s) as addicted as you
Cs a aparut prin '98,dacă nu ma insel,io il joc din 99....dar in 2001 am zis salut si la revedere cs-lui....de 3 ani nu am mai pus mana pe un kalash:)) si cred ca sunt sane f mici ca sa mai pun.Mi se pare cam mult rezultatul ala dar nah...what the f**k:)
You are 33% addicted to Counterstrike.
There has been 580 person(s) as addicted as you
Cs a aparut prin '98,dacă nu ma insel,io il joc din 99....dar in 2001 am zis salut si la revedere cs-lui....de 3 ani nu am mai pus mana pe un kalash:)) si cred ca sunt sane f mici ca sa mai pun.Mi se pare cam mult rezultatul ala dar nah...what the f**k:)
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
I am 36% addicted to Counterstrike. What about you?
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
- pixelmonster
I am 42% addicted to Counterstrike... Mai degraba ar trebui sa spun "I was" decat "I am". De jucat mai joc din joi in Paste cu boti si din an in an 1 pe 1 cu un fost "coleg de breasla" in rest.... Am scapat... Prin mai 2002 m-am lasat de orele neintrerupte petrecute prin sali, unde am cheltuit banii pe care daca ii strangeam acu aveam si eu un calculator nu o "antichitate",
si apoi incet incet am incetat sa ma frecventez sali, echipa s-a spart, etc. Inca mai ma intalnesc cu fosti adversari, unii care erau mai buni de cand ii stiu si altii care cica din verzele pe care le stiam eu acum sunt si ei in cea mai tare echipa...
Oricum rau nu imi pare ca m-am lasat ptr ca era mai mult sau mai putin un drog... Unul prieten mi-a spus in perioada in care ne lasasem ca decat sa se apuce de CS iar mai bine se apuca de fumat. Asa a si facut.... :evilbat:

I am 30% addicted to Counterstrike. What about you?
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
Dependeta de Counterstrike
I AM 100% addicted to Counterstrike
Super Joku ! Mai ales in LAN
MOCANEALA !!
Super Joku ! Mai ales in LAN
MOCANEALA !!
A foggy fullmoon night
Into darkness ride
Under the horned goatmoon
I ride the wings of Torment.
Into darkness ride
Under the horned goatmoon
I ride the wings of Torment.
You answered yes to 8 of 34 questions.
You are 24% addicted to Counterstrike.
There has been 415 person(s) as addicted as you.
Scorul incredibil de mare a rezultat din faptul ca unele dintre intrebari aveau si raspunsuri nelegate de CS, de ex:
You are 24% addicted to Counterstrike.
There has been 415 person(s) as addicted as you.
Scorul incredibil de mare a rezultat din faptul ca unele dintre intrebari aveau si raspunsuri nelegate de CS, de ex:
Numele le stiu din Jagged Alliance 2.When watching movies do you automatically know what the weapon names are?
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Promoter of the New World Order.
- Sergiuhifi
You are 65% addicted to Counterstrike.
There has been 944 person(s) as addicted as you.
Joc cs din 2000-2001 si nu ma mai pot lasa de el. E ceva......ca un drog, altfel nu ma pot pronunta. Imi place foarte mult si niciun alt joc genu shooter nu imi place asa de mult. Mai sunt fac si jocurilor facute de Blizzard si astept cu nerabdare WoW care cred ca va deveni a 2-a mea mare manie in materie de jocuri, poate chiar prima. :evilbat:
There has been 944 person(s) as addicted as you.
Joc cs din 2000-2001 si nu ma mai pot lasa de el. E ceva......ca un drog, altfel nu ma pot pronunta. Imi place foarte mult si niciun alt joc genu shooter nu imi place asa de mult. Mai sunt fac si jocurilor facute de Blizzard si astept cu nerabdare WoW care cred ca va deveni a 2-a mea mare manie in materie de jocuri, poate chiar prima. :evilbat: