musamalizarea Ilie Sarbu
Moderator: Moderatori
- SharpShooter
musamalizarea Ilie Sarbu
Inainte de Craciun am vazut la TV stirea de senzatie: "Ilie Sarbu s-a impuscat la vanatoare"
Ieri am auzit la radio toata povestea pe care probabil ati auzit-o si voi, cu teribilul accident, in care s-a impuscat Singur
Oare??? SINGUR???
Puteti sa va imaginati cum ar putea un om sa se impuste cu pusca lui in picior??? Cam greu, dar daca chiar ar fi facut-o imaginati-va ca incarcatura (glont sau alice) i-ar fi lovit piciorul de la o distanta mai mica de jumate de metru, ce ar mai fi ramas din piciorul lui e lesne de imaginat, si nu l-as vedea sa iasa dupa cateva zile din spital.
deci e clar ca a mintit in legatura cu accidentul, iar uciderea sau ranirea cu arme de foc chiar si accideentala este caz penal, dar daca s-a ranit singur nu o sa faca inchisoare nu-i asa??
Ieri am auzit la radio toata povestea pe care probabil ati auzit-o si voi, cu teribilul accident, in care s-a impuscat Singur
Oare??? SINGUR???
Puteti sa va imaginati cum ar putea un om sa se impuste cu pusca lui in picior??? Cam greu, dar daca chiar ar fi facut-o imaginati-va ca incarcatura (glont sau alice) i-ar fi lovit piciorul de la o distanta mai mica de jumate de metru, ce ar mai fi ramas din piciorul lui e lesne de imaginat, si nu l-as vedea sa iasa dupa cateva zile din spital.
deci e clar ca a mintit in legatura cu accidentul, iar uciderea sau ranirea cu arme de foc chiar si accideentala este caz penal, dar daca s-a ranit singur nu o sa faca inchisoare nu-i asa??
El a zis ca o alta pusca, pe care o atarnase in copac (de o craca sau asa ceva), a cazut si la impact s-a declansat - in preajma bilutzelor domniei sale.. Dar sunt multe alte mistere in jurul acestui eveniment.. Cum ar fi permisiunea de vanatoare acordata unui individ care nu a participat.. Sau "somitatile" care au luat parte la acest eveniment.. Tentativele de musamalizare.. etc.
P.S. Pusca era cu alice.
P.S. Pusca era cu alice.
Last edited by Allex on Thu Jan 08, 2004 12:26 am, edited 2 times in total.
Look around the table. If you don't see a sucker, get up, because you're the sucker ..
Si mie mi s-a parut foarte ciudat faptul ca in urma acestei auto-accidentari, domnul Ilie Sarbu a avut numai cateva rani in zona "inghinala". Si cand te gandesti ca s-a "ranit" cu o pusca de vanatoare care are un glont de calibru destul de mare... :o Apara el pe cineva, sigur! Ramane de vazut...
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Astea sunt "personalitatile" de pe plaiul nostru.
Cu oameni d-astia orice e posibil dar ce banuiesc eu e ca s-au imbatat toti ca porcii si apoi au inceput sa se joace cu pustile si probabil unu a tras din gresala in "mister Sarbu".
Pacat ca nu a tras mai sus... :lol: Oricum daca era sa-si dea un glont de shotgun in picior de la apropiere nu mai avea picior. Pentru alte poze care implica sinucideri cu pusca va recomand http://www.rotten.com(a se consuma pe stomacul gol, altfel se va goli oricum...
) Oricum multe din pozele de pe acest site cred ca sunt "prelucrate", dar sa revin ontopic.
Deci daca a fost glont de vanatoare cu "mult plumb" nu a fost in nici un caz "direct hit". Normal ca vreun preten de-al lui s-o fi jucat "cu focu" si nu vrea sa-l dea in gat, deci... :-? Ramane de vazut ce mai aflam de la presa....

Deci daca a fost glont de vanatoare cu "mult plumb" nu a fost in nici un caz "direct hit". Normal ca vreun preten de-al lui s-o fi jucat "cu focu" si nu vrea sa-l dea in gat, deci... :-? Ramane de vazut ce mai aflam de la presa....
De acum va fi un om santajabil ( daca nu cumva era deja ) . Daca a dat declaratii false la politie si se dovedeste pana la urma falsitatea lor , poate sa ajunga la puscarie , cel putin teoretic , ca practic oameni cu pozitia lui nu ajung niciodata la puscarie .
De asemeni santajabil devine si cel care l-a impuscat pe Sarbu . Daca ar fi chiar Adrian Nastase ?
De asemeni santajabil devine si cel care l-a impuscat pe Sarbu . Daca ar fi chiar Adrian Nastase ?
Este alegerea lui de a spune sau nu adevarul! In fond si la urma urmei sunt "bilele" lui. Daca el are de castigat in urma acestor declaratii cine suntem noi sa ne ingrijoram de starea sanatatii bilelor lui?
Mai rau va fi cand isi va da seama ca nu a fost bine sa spuna minciuni si ca nu a obtinut nimic... dar atunci va fi prea tarziu si nimeni nu-l va mai crede...
Mai rau va fi cand isi va da seama ca nu a fost bine sa spuna minciuni si ca nu a obtinut nimic... dar atunci va fi prea tarziu si nimeni nu-l va mai crede...
- Dr. Voidberg
- Moderator
Se spune ca cel ce l-a impuscat nu e nimeni decat nenea Cozmanca, nene care atunci a pus mana prima data pe pusca. Evident ca nu avea permis, dar cand ai carnet de PSD-ist nu-ti mai trebuie si altceva.
Sursa: Catavencu.

Sursa: Catavencu.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
- -=ktistai=-
o mica problema .T.J. wrote:Si mie mi s-a parut foarte ciudat faptul ca in urma acestei auto-accidentari, domnul Ilie Sarbu a avut numai cateva rani in zona "inghinala". Si cand te gandesti ca s-a "ranit" cu o pusca de vanatoare care are un glont de calibru destul de mare... :o Apara el pe cineva, sigur! Ramane de vazut...
nu exista gloante.
e vb de arme de foc cu alice
Mii de flegme pe steaguri, pe steme embleme
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Banuiesc ca te referi la alicele din cartus nu la pustile alea de tir cu aer comprimat si cu alice. Deci alicele alea din cartus sunt multe si la apropiere era prapad. Si cand imi aduc aminte ca in copilarie la tara aruncam in gard cu un cartus de vanatoare... vai de capu meu....-=ktistai=- wrote:o mica problema .T.J. wrote:Si mie mi s-a parut foarte ciudat faptul ca in urma acestei auto-accidentari, domnul Ilie Sarbu a avut numai cateva rani in zona "inghinala". Si cand te gandesti ca s-a "ranit" cu o pusca de vanatoare care are un glont de calibru destul de mare... :o Apara el pe cineva, sigur! Ramane de vazut...
nu exista gloante.
e vb de arme de foc cu alice

Noutati nu am mai auzit si nici nu cred ca o sa mai auzim mult timp de-acu inainte...
Eu va zic ce mi-a zis taica-miu care e sef pe la o Directie Silvica...
Prin urmare domnu Sarbu a fost la vanatoare cu Nastase,Cozmanca,Talpes si o groaza de sepepisti.Scopul era impacarea dintre tabara Nastase si Iliescu(Talpes e consilierul presedintelui).Se pare ca nu au prea reusit...Se zice ca Nastase sau soferul(SPP-ist) l-a impuscat sau s-a autoaccidentat(da' nu cred ca cineva si-ar putea trage cu pusca accidental in OO si in plus Sarbu e vanator cu experienta).Catavencu a zis intai ca a fost Cozmanca da' in nr urmator au zis ca nu.Ramane Nastase si SPP-istu'.Talpes iese din discutie.Erau la vanatoare de mistreti si normal ar fi fost sa foloseasca gloante nu alice.Da' au folosit alice de mistret ceea ce nu e prea in regula(cica sunt cam interzise).
In fine se pare ca Sarbu a ramas fara OO(nu e chiar sigur), a fost externat si e "ok"
Prin urmare domnu Sarbu a fost la vanatoare cu Nastase,Cozmanca,Talpes si o groaza de sepepisti.Scopul era impacarea dintre tabara Nastase si Iliescu(Talpes e consilierul presedintelui).Se pare ca nu au prea reusit...Se zice ca Nastase sau soferul(SPP-ist) l-a impuscat sau s-a autoaccidentat(da' nu cred ca cineva si-ar putea trage cu pusca accidental in OO si in plus Sarbu e vanator cu experienta).Catavencu a zis intai ca a fost Cozmanca da' in nr urmator au zis ca nu.Ramane Nastase si SPP-istu'.Talpes iese din discutie.Erau la vanatoare de mistreti si normal ar fi fost sa foloseasca gloante nu alice.Da' au folosit alice de mistret ceea ce nu e prea in regula(cica sunt cam interzise).
In fine se pare ca Sarbu a ramas fara OO(nu e chiar sigur), a fost externat si e "ok"