Imprimanta pana in 90 Euro.Care sa fie?
Moderator: Moderatori
Imprimanta pana in 90 Euro.Care sa fie?
Vreau sa imi iau o imprimamanta si nu stiu ce sa imi iau.Pana acum imi face cu ochiul HP DJ5550.Voi ce parere aveti?
Iti recomand acest Lexmark Z55
Model : LEXMARK Z55
Producator : Lexmark
Interfata : Paralel/USB
Tip imprimare : InkJet
Format imprimare : A4
Rezolutie maxima : 3600x1200
Viteza mono color : 17/13
Pret: 87$

Model : LEXMARK Z55
Producator : Lexmark
Interfata : Paralel/USB
Tip imprimare : InkJet
Format imprimare : A4
Rezolutie maxima : 3600x1200
Viteza mono color : 17/13
Pret: 87$

Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Re: Imprimanta pana in 90 Euro.Care sa fie?
Eu iti recomand tot 5500 ul..am vazut testul din xpc si mi se pare o imprimanta super....si in plus e HP!DjDaLiu wrote:Vreau sa imi iau o imprimamanta si nu stiu ce sa imi iau.Pana acum imi face cu ochiul HP DJ5550.Voi ce parere aveti?
A si inca ceva la metro am vazut-o in oferta .........3.400.000lei parca!

- MAXKOOL999
Am si eu un HP 5550, e bunicica. Pana acum n-am folosit-o decat sa scot cateva poze, de fapt a luat-o tatal meu, pe mine nu ma incanta atat de mult pozele digitale scoase la imprimanta, prefer sa le vad direct pe calc.
Oricum 5550 scoate pozele bine, dar nu prea pot sa fac o comparatie, nu am vazut poze scoase la alte imprimante.
Oricum 5550 scoate pozele bine, dar nu prea pot sa fac o comparatie, nu am vazut poze scoase la alte imprimante.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
- chrisTopher
Lexmark-ul o fi el mai ieftin (cu 3$), dar consumabilele = cartusele, te omoara. Poti verifica preturile online (la Ultrapro sau oricare alta firma), sa vezi.
Anyway, HP5550 isi merita toti banii si este o investitie care isi va amortiza banii. Mai ieftina, dar la fel de buna este si HP3820, desi nu prea mai este prezenta in oferte.
Concluzie: ce vrei tu sa iei isi merita banii. Sa stapanesti sanatos viitoarea imprimanta, oricare ar fi aleasa ta.
PS: uite-te pe site-ul HP ca sa stii codul la cartuse, sa nu te serveasca cu ceva care nu tb. Parca 6656 e pt negru si 6657 pt color, iar 6658 e tot pt color, dar scoate mai putine pagini si costa mai mult.
Anyway, HP5550 isi merita toti banii si este o investitie care isi va amortiza banii. Mai ieftina, dar la fel de buna este si HP3820, desi nu prea mai este prezenta in oferte.
Concluzie: ce vrei tu sa iei isi merita banii. Sa stapanesti sanatos viitoarea imprimanta, oricare ar fi aleasa ta.
PS: uite-te pe site-ul HP ca sa stii codul la cartuse, sa nu te serveasca cu ceva care nu tb. Parca 6656 e pt negru si 6657 pt color, iar 6658 e tot pt color, dar scoate mai putine pagini si costa mai mult.
dark as night
Vreau sa-mi iau si eu un Hp 5550, si ma intereseaza mai mult sa scot pozele digitale. Calitatea pozelor este buna? merită?MAXKOOL999 wrote:Am si eu un HP 5550, e bunicica. Pana acum n-am folosit-o decat sa scot cateva poze, de fapt a luat-o tatal meu, pe mine nu ma incanta atat de mult pozele digitale scoase la imprimanta, prefer sa le vad direct pe calc.
Întrebare în continuarea celei de început: ce imprimantă de 75-100 de EURO ştiţi, la care să se găsească refill kits sau cerneală la sticlă şi o modalitate simplă/ieftină de reumplere (fără staţie de resetare a chip-ului etc.)? Preferabil (75%) USB (nu contează de care, 1.1 sau 2.0), iar la preţul iniţial s-ar mai putea face un rabat (da' să nu coste 200 de EURO totuşi).
- x3m_dimension
Si inca ceva, reumplerea se face foarte usor, doar dezlipesti un abzibild si torni.
100ml cerneala neagra este in jur de 200.000lei, deci isi mult mai ieftin daca scoti pozele acasa.
100ml cerneala neagra este in jur de 200.000lei, deci isi mult mai ieftin daca scoti pozele acasa.
Thoroughbred 2000+ O/C @ 2700+ (FSB 450MHz)
Leadtek WinFast NCR18D PRO nForce2 rev.B
Corsair XMS 256Mb 450MHz CL2 (8-4-4-3)
Daytona GeForce 4 ti4200 O/C @ ti4800se
Coolers:
CPU: Thermaltake Volcano 7+
GPU: Titan D3TB 60mm
Case: 3xAntec Fan 80mm
Leadtek WinFast NCR18D PRO nForce2 rev.B
Corsair XMS 256Mb 450MHz CL2 (8-4-4-3)
Daytona GeForce 4 ti4200 O/C @ ti4800se
Coolers:
CPU: Thermaltake Volcano 7+
GPU: Titan D3TB 60mm
Case: 3xAntec Fan 80mm
incerca Canon i450 ! e in jur de 100Euro si e mai buna decat 5550
http://www.canon-europe.com/For_Home/Pr ... ID=26389#1
Am luat HP5550 si ii ok.Nu am inca cartus foto dar urmeaza sa imi iau unul.drankon wrote:incerca Canon i450 ! e in jur de 100Euro si e mai buna decat 5550
Eu stiu ca se pierde garantia daca duci imprimanta in service cu cartuse compatibile, nu refilate.
Daca reumpli cartusul original cu refil de calitate (InkTec de exemplu) sunt destul de putine sanse sa se defecteze cartusul. Spun asta pentru ca am un HP 845C si pana acum am reincarcat cartusul de 9 ori si merge excelent, nu am nici o duza infundata, si este cartusul cu care am cumparat imprimanta (are aproape doi ani).
Ca imprimanta ieftina in exploatare, recomand HP cu caldura (5150, 5550, 5652, sau, de ce nu chiar 3620, in ciuda cartuselor mai mici)
Daca reumpli cartusul original cu refil de calitate (InkTec de exemplu) sunt destul de putine sanse sa se defecteze cartusul. Spun asta pentru ca am un HP 845C si pana acum am reincarcat cartusul de 9 ori si merge excelent, nu am nici o duza infundata, si este cartusul cu care am cumparat imprimanta (are aproape doi ani).
Ca imprimanta ieftina in exploatare, recomand HP cu caldura (5150, 5550, 5652, sau, de ce nu chiar 3620, in ciuda cartuselor mai mici)
".... impotriva prostiei .... ZEII insisi ....... lupta in zadar......."
Rog frumos pe cine mai are o asemenea imprimanta (HP5550) sa imi dea si mie niste sfaturi sau mai bine spus sa ma instruiasca si pe mine putin caci ma incurc la selectarea tipului de hartie caci am avut niste hartie mai groasa pe o fata lucioasa si pe cealalta **** si nu stiam ca se aleg acolo la hartii.Vroiam sa scot pe suprafata lucioasa dar de fiecare data am impresia cand scot pe asemenea hartie lucioasa raman niste pete de cerneala mai intense ca si cum nu suge hartia destul de bine si ma gandesc ca, cauza o fi din cauza nestiintei mele de a alege modelul de hartie.
- x3m_dimension
Dar in general cand scoti o poza pe carton ce setari folosesti si acea hartie nu ii HP?Look wrote:Eu unu am scos o gramada de poze , pe hartie luciosa . Poti sa folosesti linistit orice tip de hartie foto. HP si Epson merg 100%.
Si la setari , calitate best si tipul hartiei : Photo paper---> HP photo paper, glossy
Hai noroc frate!!Ma eu iti recomand un Lexmark Z55...ca e ieftin si bun
AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
Lucrez pentru prima data cu o imprimanta si ceea ce ma deranjeaza este ca am luat niste foi cartonate de la Metro, pe o fata sunt lucioase si pe cealalta mate si nu pot scoate pe ele la o calitate care sa ma multumeasca fara sa consum prea multa culoare.Problema este ca eu vreau sa scot niste desene simple, o singura culoare in 3 nuante, care nu necesita cartus foto dar daca pun pe normal si las hartia pe automatic imi apar niste dungi verticale care se vad destul de deranjant iar daca pun pe o hartie oarecare aleasa de mine apar in continuare aceste dungi dar nu asa accentuate.
Daca scot pe calitate BEST, desenele iasa excelent dar asta inseamna foarte multa cerneala folosita si nu imi convine.
Daca scot pe calitate BEST, desenele iasa excelent dar asta inseamna foarte multa cerneala folosita si nu imi convine.
- -=ktistai=-
Re: Imprimanta pana in 90 Euro.Care sa fie?
LEXMARK Z55 SE (versiunea 55 simplu nu o mai gasesti).DjDaLiu wrote:Vreau sa imi iau o imprimamanta si nu stiu ce sa imi iau.Pana acum imi face cu ochiul HP DJ5550.Voi ce parere aveti?
Mii de flegme pe steaguri, pe steme embleme
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.