Fatal Error!!!
The system will be restarted...
Checking disks......100% done
100% bad sectors... replace the disks...
Checking....
Again...
100% system check...
Imposible... nothing to check...
Restart....
Imposible...CPU not detected...
Restart...
Imposible...
Shuting Down... for eternity!!!
Prostia atenueaza saracia... voi nu va uitatzi in jur?????
*************MA VOI INTOARCE!!!**************
++Ce credeti ca scapati chiar asa de usor de mine?++
In orice caz in testamentul meu (daca voi avea timp sa-l scriu, daca nu tot am zis la mai multi prieteni) voi mentiona ca ultima dorinta sa mi se inregistreze pe caseta video sa orice alt suport inmormantarea, daca ma intorc sa o vad si eu 8) .
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
In aceasta piramida se odihneste tolanit/tavalit/terfelit de lene motivul de a mai trai al studentelor, patronul artelor, ayatolahul inteligentei si zeul frumusetii, mesia asteptata de profeti, fantana virilitatii si un Terente Killer - Zana Maselutza [cantec de jale pe fundal, ploaie de flori, ciocarliile fac lucruri indecente pe piatra funerara] ... donati 100 lei in pusculita alaturata pentru motanul lui - Felix, ramas orfan da' fericit.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Mii de flegme pe steaguri, pe steme embleme
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Mii de flegme pe steaguri, pe steme embleme
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Maselutzo, ia incearca sa scrii Mesia... respecta-te chit ca esti mort
Aici zace moarta studenta care nu a mai apucat sa fie studenta din cauza subitei disparitii a idolului meu, cel mai viril dintre barbati care nici n-a mai apucat sa ma atinga. Umpleti cutia de alaturi pentru bietul meu motan care zace alaturi de mine mort de la atatea perversitati orale prestate de fiu-su. Fie-mi tzarana usoara.
PS: Made by Sir Ice' sister. Miss Ice
I.R. wuz here.Si inca mai este!Si va mai fi intr-u eternitati! 0X I am imortal!!!
sau
Nu calcati iarba de pe mormant!I got to get hi with it!
sau
I.R.P. get it?Instead of R.I.P....
Mr.E wrote:"Life is a bitch,but when I die, burry me face down so everybody can kiss my ass! "
Mr., asta o vedeai si mai sus (intr-o alta varianta "foarte" asemanatoare)daca citeai cu atentie...si este posibil sa le scrii pe toate 4 intr-un singur post, sa stii! Iti dam voie!
Sorry nu a fost cu intentzie, nu am citit chiar tot ce scria mai sus :roll: my bad shi data viitoare o sa le scriu pe toate la un loc sa par vanator de posturi
Ce as vrea eu sa scrie pe piatra mea :
Ca rapper - "Burry me a G"
Ca alcoolic - "Masina mergea in zig-zag nu eu"
Ca programator - "Nu programati cu surubelnita o sursa bagata in priza"
Ca adolescent - "Va urasc pe toti si oricum vroiam sa mor"
Cam atat.....dar daca mor vreau sa ma intalnesc cu Tupac (daca a murit)
Daedalus wrote:Sorry, am uitat sa precizez ceva. (cum era sa omit eu o asa tovarasenie de'o viata! ). Deci: "Multumesc pantalonilor care mi'au sustinut ****"
:lol: :lol: :lol:
Iar ca mesaj final pt toti fanii mei ar fi:
**The master is dead,long live the master**,btw as vrea sa mor in somn,desi cred ca o sa mor impuscat:)) na ce vreti asta prevad io...uff
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
AAA ... mi-ar place ca copii mei pe care o sa-i fac cu o italianca 100-60-90 sa ma incinereze si sa-mi arunce cenusa din varful Turnului Eiffel impreuna cu un grup restrans de prieteni si cu un scurt discurs despre ce viata frumoasa si implinita am trait si ca voi fi amintit pe vecie.Frumos nu?
Un bun mesaj pe o piatra funerara ar fi :
"A trait si a murit cu zambetul pe buze, iar acum e fericit printre stele"
WOW ... chiar asa gandesc eu????
====>
I'm true to myself and thats all that matters. BIG
====>
Inscriptie pe o piatra funerara: I told you I was sick
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
As vrea sa mor repede, fara sa imi dau seama ce ma asteapta sau ce m-a lovit (mi-e frica de moarte rau de tot).
Pe piatra funerara: "What the **** was that?"
Aiai a fost imbarcat spre lumea de dincolo bravul si milosul nostru cetatean ********* care din pacate s-a dus pe lumea de dincolo. A fost bun in viata, a ajutat, n-a prea prea curvit, a fost un model. Daca nu ma credeti intrebati pe ...!!!FATAL ERROR!!! WINDOWS CANNOT FIND WIN.COM
1.My signature
2.He lived his life the way it was meant to live it
3.R U looking at me ?
4.Life begins at 100 km/h and ends when you meet the nearest tree/stone wall/truck carrying logs.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
as vrea ca pe mormantul meu sa rezideze statuia unui arhanghel cu aripile deschise si privind in sus...(nu sunt religios din fire)...si pe piatra mea funerara sa fie gravat:
"Three Rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,
Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie."
- J.R.R. Tolkien, The Lord of the Rings
btw: de ce asociati moartea cu functia shutdown a computerului? chiar sunteti asa de "arsi"?