Daca aveti ab. la RDS peste cel de 39 $ , ceva business, ce anume aveti ? Stiam ca cele mai acceptabile sunt de 100 / 150 dolari, dar sunt reticent asupra vitezei ce mi se comunica ca ar duce... In plus, ati negociat pretul sau viteza pentru aceste abonamente ?
TSP wrote:Daca aveti ab. la RDS peste cel de 39 $ , ceva business, ce anume aveti ? Stiam ca cele mai acceptabile sunt de 100 / 150 dolari, dar sunt reticent asupra vitezei ce mi se comunica ca ar duce... In plus, ati negociat pretul sau viteza pentru aceste abonamente ?
RAYNOR wrote:ORIBIL, ce sa mai spun doar 1,5 Gb trafic!!!!
Asta suna a mare nesimtire din partea celor de la RDS!!! :x
plus ca au pus limitare pe metropolitan , cica "pt a nu se bloca sistemele informatice" - banuiesc ca se refereau la flood - dar uite ca pe ei nu prea ii controleaza nimeni , isi fac de cap
TSP wrote:48 kbps ? adica in Bytes sau bitzi ? adica imi inchipui ceva gen 384 kbps de fapt, 48 kBps... pt 400 de $ ?
Tre' sa fie o gluma, pentru ca eu nu cred ca merita.
Aia's garantati ? hmm...
Este vorba de "canal minim garantat", cu alocare dinamica si fara limita
de trafic.
Mai pe-ntelesul tuturor, download-ul este de 350KB/s din metropolitana si
de la 6KB >>> 16KB >>> 50KB >>> 100 KB (in functie de cat de libera
e banda) pe extern. De fapt asta inseamna alocarea dinamica.
RAYNOR wrote:Eu dau 90Euro/luna pt o ceonexiune de 16-32Kbs pe extern si intern 1Mbs, binenteles ca este impartit prin retea.
Raynor, ai cerut tu expres genul asta de cifre sau abonamentele astea sunt batute in cuie, deci asta ti se da "in pachet", si cati sunteti in retea--va ajunge ?