Posturile Tv din Romania au ajuns de rasul lumii

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
cezar grig

Posturile Tv din Romania au ajuns de rasul lumii

Post by cezar grig »

Ma uitam acum 10 minute la tv si ma jucam cu telecomanda.Am dat si la ReaitateaTV si citeam jos ce se mai intampla.****,****,*****,Municipiul Ramnicu Sarat se afla in totalutate fara curent.Bun....zic eu.La TV ma uitam, calculatorul functiona in camera ema, luminile erau aprinse, combina era OK si alimentata si ea.....Am coborat in beci cu gandul de a descoperii ceea ce mi-a ascuns tata timp indelungat! Centrala atomica care genera curent pentru casa mea! Dar nu era....Asa ca ce sa zic...locuiesc in Ramnicu Sarat si avem curent....
De ce de la un timp la aproape toate posturile tv sunt invitati tiganii?
Red Baron

Post by Red Baron »

"Ati mintit poporul cu televizorul" am incheiat citatul.Nu stiu cine zicea chestia asta da cateodata sau in majoritatea cazurilor functioneaza...
O chestia interesanta am observat si eu in timp ce zap-am de pe un canal pe altul.Am nimerit pe prima tv si era un film romanesc(nu stiu cum se cheama) si erau trei tipi care se uitau la un meci(se auzeau comentatorii).Ghici cine comenta?Erau vocile celor de la Fifa2004!Nu mi-a venit sa cred si am ascultat cateva secunde si l-am auzit pe ala cu accent scotian.Misto,nu?
Dr.LED

Re: Posturile Tv din Romania au ajuns de rasul lumii

Post by Dr.LED »

cezar grig wrote:De ce de la un timp la aproape toate posturile tv sunt invitati tiganii?
An electoral. :wink:
crysti_an

Post by crysti_an »

PRO TV
Simply the best! :)
I.R.

Post by I.R. »

Dr.LED wrote:
cezar grig wrote:De ce de la un timp la aproape toate posturile tv sunt invitati tiganii?
An electoral. :wink:
:lol: :lol: :lol:
E bine de stiut ca azi ma duc la culcare cu un zambet pe fata!RESPECT!
E de stiut ca posturile TV se duc la vale!Noroc ca mai exista o cronica sa mai facem si noi haz de necaz...e singurul lucru care ne-a mai ramas!
RECLAMELE:
Cum se poate ca dintr-un film de 1,1/2 ore se face o ciorba de peste doua ore?E nesimtire.Fac aia de la posturi TV bani de rup si noi....Ajax floral fiesta :-?
GRESELILE
Hoho,cand ma gandesc la toate crainicele alea idioate care dabea pot spune doua cuvinte fara o greseala...si cate zeci de milioane castiga :o :-? :x :evil: :agrue:
Vai...au relatii si-au dat spaga'!Vai,se f*tu butonu...si faze de acest gen.
Ati vazut la Cronica pe reporterul ala smen?Era unul care facea un reportaj.Smecher tipu':gel in par,guma-n plin proces de rumegare si fata de Mircea Thunder'.Vai de capu' lui,la ce perle scotea.Relatii scrie pe capu' lui.
PROGRAMELE
Nu stiu despre voi,dar am parerea ca programele romanesti difuzeaza niste chestii demne de recycle bin.Aici intra tembeliciuni tip Big Bordel'... :oops: pardon,Big Brother,emisiuni d-alea Teo-tice si de duminica.
Sa nu mai vorbim de ultima nascocire:
''Hai sunati acum la 68473732(in fine) de pe mobil si spuneti-mi cuvantul corect.Puteti castiga imediat 10 K si premiul mare de <mult K>''
Terminati!
Ce merită?
Discovery-daca nu-i prostia de Rex Hunt&co,atunci e de mine!Super TV
HBO :0X: N-am ce zice...cand vine vorba de filme... :0X: :0X: :0X:
CartoonNetwork-cu eternele desene szuper cool.HAHA!Noroc ca nu-s pe Astral,sa le am traduse :lol: :lol: :lol:
Xtreme TV-klumea
Cam la astea se uita eu in genere
Eu controleste verticala si orizontala...
mihai7645

Post by mihai7645 »

sunt abonat la Romsat...la TV ma mai uit cand mananc si cand ma doare capu de la statul prea mult in fata monitorului. la ce ma uit? la Discovery! atat! n-am HBO, Cartoon sunt TOATE traduse in romana...MTV Romania dau numai porcarii...de Atomic ce sa zic...
filme la TV? ce-s astea? cum sunt? cat dureaza? nu m-am mai uitat la un film la TV de vre-un an si ceva...la ce mai imi place sa ma uit sunt reclamele noi la UNELE produse sau masini si la cateva emisiuni IT. in rest....Discovery!! pacat ca nu am decat 1 Discovery si nu am tot pachetul...
In the 7-th Day, GOD created Trance!
Snatcha

Post by Snatcha »

Circotasii spuneau la un moment dat ca parlamentul roman ii costa pe romani (respectiv din banii publici) citeva sute de milioane pe zi. Concluzia: romanul nu se uita la bani cind e vorba de distractie... :)

Cam asa e si cu posturile TV... De ce sa nu il vedem pe nemultumitul Andrei Gheorghe cum il venereaza pe Adrian Copilul Minune ca are sase masini? De ce sa nu o vedem pe DOAMNA (??) Teo cum plinge plina de sensibilitate la interpretarile jalnice ale lui Madalin Voicu? De ce sa nu stiu si eu daca bunica vecinului de la 4 a fost violata? De ce sa nu aflu ca inca trei acuzati in cazul FNI au fost gratiati? Si ca se scumpeste piinea ca urmarea a scumpirii ciorapilor de dama? De ce sa nu il privesc pe sfintul Ion cum ne face el o viata mai buna? Sau pe pateticul Adrian cum se joaca de-a "uite vila, nu e vila"?

De ce sa nu dau cu bita in balta? De ce sa nu ma apuc sa cint si eu manele? De ce sa nu o violez si eu pe bunica vecinului de la 4?

Pentru ca exista o bulinuta in colt care imi spune ca daca am sub 12 ani nu am voie sa fac asta... Dar daca am peste 12 am voie?

Televiziunile RO mi se pare cele mai educative televiziuni din lume. Iti arata numai partea neagra a lucrurilor.

Exista o singura moral: VA ARATAM CUM SA NU FITI, CUM SA NU GINDITI SI CE SA NU FACETI.

PROTV. Gindeste liber. Violeaza protejat.

Antena1. Mereu aproape. Aproape jalnic.

Acasa. Manelisti din toate tarile unitiva, luati-va ciorapi cu 100 de euro, suflati vilele in aur, mascati-va in Mihaela Tatu ca sa speriati de 3 ori femeile si faceti sex cu Bebe mai rau ca violatorii de la stirile de la ora 5...

Realitatea. Realitatea e ca nu stim care e realitatea. Si daca am sti, tot nu am avea voie sa o aratam.

National. Daca ati avea si voi o fabrica cu venituri de miliarde de dolari, v-ar mai pasa ce aratati publicului la o patetica televiziune?

B1. Un fel de Jackson 5, care degeaba s-au dat cu crema alba pe fata cind pe sub sunt de fapt tot negri...

TVR. Mai exista? Sper, ca sa nu platesc de fraier abonamentul Radio TV...

In rest:

You and me baby are nothing but mammals
So let's do it like they do on the Discovery channel

Nu mai stiu cine cinta... :)
My girlfriend always laughs during sex - no matter what she's reading.
--Steve Jobs, founder of Apple Computers
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Snatcha wrote:You and me baby are nothing but mammals
So let's do it like they do on the Discovery channel

Nu mai stiu cine cinta...
Offtopic : Bloodhound Gang.
PS : foarte haioasa "analiza" ta... :D
X5

Post by X5 »

Nu stu de ce invita "personalitati" de genul asta...probabil au platit ca sa ajunga si ei pe sticla... :lol:
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Daedalus

Post by Daedalus »

Eu sincer sa fiu nu prea ma mai uit de mult timp la televizor, decat cand chiar n'am ce face la calculator. Daca am nevoie de muzica, ascult la calculator, daca am nevoie de filme, le vad la calculator, daca vreau sa aflu noutati, le gasesc pe internet, daca vreau "reclame" in timpu filmului, il pun pe pauza si ma duc sa fumez o tzigare. Televizoru e bun ca are diagonala mai mare si cred ca o sa'mi iau un cablu sa bag filme de pe comp pe teveu :D
Omul bun la toate
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

:lol: :lol: :lol: de acord cu Snatcha. Oricum ma gandeam sa mut televiziunile romane in coada programelor. De la Stupize Stupize pana la Ghoerghe "the one man show" nu mai am la ce sa ma uit decat la emisiunea care-si bate joc de celelalte. Cronica carcotasilor rulez :0X:.
Imi place AXN - nu are show-uri.
Snatcha

Post by Snatcha »

Amon_Ra wrote:
Nu stu de ce invita "personalitati" de genul asta...probabil au platit ca sa ajunga si ei pe sticla... :lol:
Datorita faptului ca Romania va intra cit de curind in comunitatea europeana, fie ca vrea sau nu, rromii au ajuns la concluzie ca ar trebui sa se dea pe brazda si sa ajunga si ei sa se integreze social in comunitatea din RO ca sa nu ajunga ca mexicanii din SUA.

De aceea pompeaza acum la greu bani in imagine. Si cum televiziunile romanesti sunt total aservite guvernului, iar guvernul are nevoie de fonduri pentru campanie, iar tiganii sunt cei mai bogati "cetateni" (ca unii nu au nici buletine) ai tarii, faceti si voi legatura.

Ramine sa ajunga Adrian Minune VJ la MTV Romania, ca sa va convingeti ca am dreptate. Ca emisiune la Acasa a facut deja (parca, nu?).

Iar Madalin Voicu ministru de externe si atunci chiar ne-am scos.

Cha dhoar hau shi phuradheii dhrepthul la iedhucatzie iuropeana si sa sa vhada si ei la tevelizor, nhu??? :)
My girlfriend always laughs during sex - no matter what she's reading.
--Steve Jobs, founder of Apple Computers
ClauSoft

Post by ClauSoft »

Snatcha wrote:
Amon_Ra wrote: Nu stu de ce invita "personalitati" de genul asta...probabil au platit ca sa ajunga si ei pe sticla... :lol:
Datorita faptului ca Romania va intra cit de curind in comunitatea europeana, fie ca vrea sau nu, rromii au ajuns la concluzie ca ar trebui sa se dea pe brazda si sa ajunga si ei sa se integreze social in comunitatea din RO ca sa nu ajunga ca mexicanii din SUA.

De aceea pompeaza acum la greu bani in imagine. Si cum televiziunile romanesti sunt total aservite guvernului, iar guvernul are nevoie de fonduri pentru campanie, iar tiganii sunt cei mai bogati "cetateni" (ca unii nu au nici buletine) ai tarii, faceti si voi legatura.

Ramine sa ajunga Adrian Minune VJ la MTV Romania, ca sa va convingeti ca am dreptate. Ca emisiune la Acasa a facut deja (parca, nu?).

Iar Madalin Voicu ministru de externe si atunci chiar ne-am scos.

Cha dhoar hau shi phuradheii dhrepthul la iedhucatzie iuropeana si sa sa vhada si ei la tevelizor, nhu??? :)
Asa este...unii spun si ca cei doi oamenii mari din tara asta (Adrian. N si Ion.I....nu le dam numele complet :) ) au origini.,.....
cezar grig

Post by cezar grig »

Da asa este am mai zis si aici.Dar oare ne convine de nu zice nimeni nimic?Oare asa trebuie sa fie mersul in Romania?
zxp

Post by zxp »

TV de kkt intr-o tzara de kkt deci nu ne-au facut de ras...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Snow

Post by Snow »

Ehh merge ceva corect in Romania ? Plus ca le trebuie audienta ca doar asta le da lor salarii. Daca romanul ar sti ce sa aleaga si nu ar accepta portiile de prostii care ne servesc astia cu polonicul...
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Darth Vader

Post by Darth Vader »

Persian Prince wrote:Ehh merge ceva corect in Romania ? Plus ca le trebuie audienta ca doar asta le da lor salarii. Daca romanul ar sti ce sa aleaga si nu ar accepta portiile de prostii care ne servesc astia cu polonicul...
Ai pus punctul pe i . :thumbleft: Ceea ce vedeti la Televizor e produsul SOCIETATII ROMANESTI!
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
Snow

Post by Snow »

O societate in deriva care nu mai are modele (daca ar fi avut vreodata...).
Ati vazut atunci cand copiii de liceu erau intrebati de revolutia din '89 ?
Rideau pur si simplu in fata reporterilor si spuneau ca nu-i intereseaza si ca nu le place istoria. Cum se poate ca in ceea ce priveste un eveniment relativ "fresh" sa spui ca nu stii. Nu dom'le ei nu stiu. Nu le pasa. Le pasa doar de ultimul hit al lui Guta sau cu cine s-a mai culcat Andreea (insert family name here).
Eu de-abia asteptam sa ajung la capitolul despre revolutie cit eram in liceu (~ 3 years ago) si pe ei ii doare in virful pixului.

Viitor de aur tara noastra are ! Of si vai !
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Post Reply