Mi-am cumparat acum o luna Duron Applebred 1600.
De o luna merge ca un XP 2800+, adica cu 256Kb L2, si la 2255Mhz(13.5x166). Voltajul este 1.9v.
Eu zic ca pentru 1500000 cat am dat pe el e o afacere super. XP2800+ e 5mil.
Cine mai are Applebred si a mai facut o/c?
Cine a "prajit" un Applebred sau altceva sa posteze aici.
- Trotilatu'
-
Ma nu stiu ce sa zic dar conteaza mult seria procesoarelor. De exemplu stiu ca la XP-uri seria JIUHB e cea overclockabila. La Applebred-uri cele care se termina in B( MIUHB, MIXHB, MIXIB). Al meu e MIUHB si merge bine.
Conteaza si placa de baza, o Matsonic, Fastfame, Acorp, mai stiu eu ce nu poate suporta un o/c puternic al procesorului. Nici optiuni in Bios nu au prea multe in acest sens.
In schimb Abit, MSI, Gigabyte, Epox, Chaintech suporta o/c mult, Abit-ul fiind cel mai bun.
Saptamana nu stiu exact, parca in 40. L-am luat acum doua luni. Dupa sapt 45 stiu ca sunt blocate. Merita sa-l deblochezi.

Conteaza si placa de baza, o Matsonic, Fastfame, Acorp, mai stiu eu ce nu poate suporta un o/c puternic al procesorului. Nici optiuni in Bios nu au prea multe in acest sens.
In schimb Abit, MSI, Gigabyte, Epox, Chaintech suporta o/c mult, Abit-ul fiind cel mai bun.
Saptamana nu stiu exact, parca in 40. L-am luat acum doua luni. Dupa sapt 45 stiu ca sunt blocate. Merita sa-l deblochezi.