As vrea sa stiu parerile cuiva care a dat vreun asemenea examen, pentru a putea stii cat sa ma pregatesc si ce sanse ar avea un pusti de 17 ani sa le treaca

Moderator: Moderatori
Alternativa fiind care ? Cursurile MS ? Hai sa fim seriosi. Costa mult mai mult ca examenele si nu merita. Sigur ca e bine sa mai intrebi una-alta pe cine poti, dar de baza tot pregatirea individuala e. Si eu si toti colegii care au dat examene din astea ne-am bazat pe Internet si cel mult o carte, de obicei nu de la MS. In schimb stiu pe unii care au facut cursuri si au picat in grup.Zâna Măseluţă™ wrote:Dacă te pregăteşti singur, nu prea vei avea şanse, nu sunt examene pentru auto-didacţi.
Corect, problema se pune mai degraba: "ce ar vrea MS sa raspund aici ?" decat "cum as proceda eu in situatia asta ?". Dar situatiile astea sunt mai rare.Zâna Măseluţă™ wrote:Am avut un coleg care era un guru în administrarea sistemelor, şi la examen, cu toate că ştia că la o întrebare trebuie să bifeze un anumit răspuns, el a bifat altul explicand că răspunsul ce ar fi trebuit bifat nu e complet şi a venit cu altă rezolvare ...