As vrea sa stiu daca le-a ascultat cineva sau daca are cineva asemenea boxe, cec parere are despre ele, pentru ca pretul este extraordinar pentru un sistem 5.1: 1.600.000 lei,400W si pe deasupra mai si arata bine(mie mi se pare ca au un desigh super).
Le-am vazut si io la un magazin in Galati si plasticul ala din care sunt facute nu mi-a inspirat prea mult confort... in plus, la volum mare se aud distorsiuni puternice.
Am un asemenea sistem din anul 2oo4 sau 2oo5 si pina anul asta a mers foarte bine am tinut o gramada de petreceri cu el insa acum citeva luni a inceput sa se auda un zgomot de fond destul de suparator ,l-am dus la reparat m-a costat 1ooron si acum merge iarasi ,cel care la reparat mi-a recomandat sa nu-l mai bag in priza decit dupa ce il conectez la sursa de unde primesc muzica ,mi-a aratat si piesa inlocuita dar cum nu ma pricep nu pot sa dau amanunte .
Mentionez ca sistemul a muncit la nivel maxim pe periada veri ,il tin in curte intr-un foisor si cinta cit este ziua de lunga .
Vizionarea filmele este o adevarata experienta cu acest sistem ,chiar m-a impresionat .
Recomandarea mea ,ori ceva de genul asta ori doua boxe stero de buna calitate plus un amplificator dar acest ultim sistem costa ceva mai mult .