XtremPC nr. 51
Moderator: Moderatori
- Bogdan Bridinel
XtremPC nr. 51
Numarul 51 reprezinta o premiera de o factura mai ciudata, anume, in urma unei conspiratii cu scopuri inca obscure, o parte dintre abonati a primit revista inca de azi, desi ea nu este in centrele de distributie. Incepand cu ziua de maine, sau, in cel mai rau caz, poimaine, ea va fi disponibila pentru toata lumea. Cuprinsul sau si al discului atasat (CD respectiv DVD) este afisat pe site. Asteptam comentariile referitoare la acest numar, dupa ce il cititi desigur.
- chrisTopher
- zeus_anoxia
TJ incepem vanatoarea de XtremPC?? Daca-mi gasesti si mie varianta DVD pe le tine pe-acolo cumpar-o si suna-ma de urgenta!!! Io caut pe la mine pe-aci in centru si dau in cap daca vad vreo unu revista
Just kiding.. dar cred ca-i spun babe-i de la chioscu de unde iau de obicei revista sa-mi pastreze o copie... [-o<

Just kiding.. dar cred ca-i spun babe-i de la chioscu de unde iau de obicei revista sa-mi pastreze o copie... [-o<
In romana ati trimis-o baieti? Ca data trecuta s-a gasit aici pana in weekend tarziu!
Si deja un prim punct pozitiv FELICITARI pt continuarea in paralel cd/dvd! 

AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
- Bogdan Bridinel
Sper sa nu se supere nimeni, dar dupa ce pare primul om care a citit numarul 51, comentariile anterioare, nelegate de subiect, vor fi sterse. Nu este cine stie ce amuzant sa citesti o pagina de replici gen "a aparut? oau!".
Si asta ma duce la a doua problema. Numarul 51 nu a aparut azi. In afara de abonati (si noi, care avem un singur exemplar), nimeni nu a primit revista. Speram ca maine sa fie ziua cea mare.
In privinta editiei cu DVD, tirajul sau a fost crescut substantial si ar trebui sa fie suficiente pentru toata lumea.
Si asta ma duce la a doua problema. Numarul 51 nu a aparut azi. In afara de abonati (si noi, care avem un singur exemplar), nimeni nu a primit revista. Speram ca maine sa fie ziua cea mare.
In privinta editiei cu DVD, tirajul sau a fost crescut substantial si ar trebui sa fie suficiente pentru toata lumea.
Err, am aruncat şi eu o privire pe cuprinsul revistei de pe site şi mi-a sărit în ochi o chestie
ATI IMAGE 2300 - Lumea 3D pentru celulare ...
Eu ştiam că chip-ul ptr handheld-uri a celor de la ATi se cheamă IMAGEON, as seen here:
http://www.ati.com/products/handheld.html :-?
Eu ştiam că chip-ul ptr handheld-uri a celor de la ATi se cheamă IMAGEON, as seen here:
Truth is relative. Pick one that works
- happyliviu
- Moderator
Din fericire in revista e scris corectBossman wrote:Err, am aruncat şi eu o privire pe cuprinsul revistei de pe site şi mi-a sărit în ochi o chestie