XtremPC nr. 51

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Bogdan Bridinel

XtremPC nr. 51

Post by Bogdan Bridinel »

Numarul 51 reprezinta o premiera de o factura mai ciudata, anume, in urma unei conspiratii cu scopuri inca obscure, o parte dintre abonati a primit revista inca de azi, desi ea nu este in centrele de distributie. Incepand cu ziua de maine, sau, in cel mai rau caz, poimaine, ea va fi disponibila pentru toata lumea. Cuprinsul sau si al discului atasat (CD respectiv DVD) este afisat pe site. Asteptam comentariile referitoare la acest numar, dupa ce il cititi desigur.
raptor

Post by raptor »

de acum sa caut revista pe la chioscurile de ziare de pe 5? Adica ati schimbat definitiv data aparitiei?
For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three.
dacblood

Post by dacblood »

varianta cu DVD va aparea si in provincie?? :(
AMD A64 3000+Wini|ABIT AN8 |2*512 DDR PC 3200 CL3|INNO 6600GT|HDD WD1200JB 120GB+40GB|Creative Audigy Player|Jazz J9941(100W)|HYUNDAI Q70U
chrisTopher

Post by chrisTopher »

Eu am alta intrebare: daca ma abonez la revista, primesc automat varianta cu dvd ? Caci de aceasta as fi interesat. Evident, si la un abonament pe masura.
Felicitari cu deschiderea pietei spre revistele dvd-version.
dark as night
Edge

Post by Edge »

Să ne aşteptăm ca începând cu luna Martie revista să apară pe data 1? Ar fi meseriaş dacă aţi ţine data aparitiei pe 1. :xtrempc:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
I.R.

Post by I.R. »

Yeeeey!Asta inseamna ca am ce citi maine-n pauze(si-n ore :evilbat: )
Sa vedem daca distributia de CD-uri/DVD-uri este buna.
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

TJ incepem vanatoarea de XtremPC?? Daca-mi gasesti si mie varianta DVD pe le tine pe-acolo cumpar-o si suna-ma de urgenta!!! Io caut pe la mine pe-aci in centru si dau in cap daca vad vreo unu revista :-$
Just kiding.. dar cred ca-i spun babe-i de la chioscu de unde iau de obicei revista sa-mi pastreze o copie... [-o<
TLD

Post by TLD »

In romana ati trimis-o baieti? Ca data trecuta s-a gasit aici pana in weekend tarziu! ;) Si deja un prim punct pozitiv FELICITARI pt continuarea in paralel cd/dvd! ;)
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
danez

Post by danez »

In zona Unirii nu a aparut nici o revista pana la ora asta!?
carter_

Post by carter_ »

Pana la ora 13:00 nu era aparut XtremPC-u` in Cluj. Mai asteptam...oare am sa gasesc versiunea cu DVD?
max2bfire

Post by max2bfire »

versiunea asta cu dvd e un test de piata? difera pretul cu mult intre varianta cu cd si cea cu dvd?
e ceva in plus pe cea cu dvd?
sau dai banii si apopi aflii :D
A643200+@2200 2X512 geil
hdd 3X250 sata 2 wd, 200 wd ide, 80seagate ide
vga 7900gt top asus 460 thermaltake - Xaser 3audigy 2 ZSdvd + combo
crysti_an

Post by crysti_an »

pana azi nu a ajuns in Oradea sper sa ajunga pina in weekend ca sa am ce sa citesc :) :) :)
FELICITARI oamenilor care trudesc pentru revista noastra cea de toate zilele, din ficare pauza si din fiecare ora ! :) :) :)
Simply the best! :)
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Sper sa nu se supere nimeni, dar dupa ce pare primul om care a citit numarul 51, comentariile anterioare, nelegate de subiect, vor fi sterse. Nu este cine stie ce amuzant sa citesti o pagina de replici gen "a aparut? oau!".

Si asta ma duce la a doua problema. Numarul 51 nu a aparut azi. In afara de abonati (si noi, care avem un singur exemplar), nimeni nu a primit revista. Speram ca maine sa fie ziua cea mare.

In privinta editiei cu DVD, tirajul sau a fost crescut substantial si ar trebui sa fie suficiente pentru toata lumea.
eugeniu

Post by eugeniu »

Deci va aparea varianta cu dvd si in provincie? Va rog sa dati un raspuns clar - da sau nu!
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Err, am aruncat şi eu o privire pe cuprinsul revistei de pe site şi mi-a sărit în ochi o chestie

ATI IMAGE 2300 - Lumea 3D pentru celulare ...

Eu ştiam că chip-ul ptr handheld-uri a celor de la ATi se cheamă IMAGEON, as seen here:

http://www.ati.com/products/handheld.html :-?
Truth is relative. Pick one that works
G-man

Post by G-man »

Vreau sa stiu un singur lucru:
Se gaseste si prin Militari?Adica nu numai in centru!!!!
Daca nu o gasesc e grav.....
Minel

Post by Minel »

A fost anutat castigatorul concursului de compunere?
RAYNOR

Post by RAYNOR »

G-man wrote:Vreau sa stiu un singur lucru:
Se gaseste si prin Militari?Adica nu numai in centru!!!!
Daca nu o gasesc e grav.....
G si eu sunt tot din Militari si n-am vazut-o azi. (In special la P-ta Veteranilor). :(
nforce

Post by nforce »

Nu se poate pune termenul limita pentru depunerea taloanelor pentru concurs,pina ajunge in celalalt colt de tara se face 15 a lunii,sau concursul este pentru unii.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

E 6 februarie si eu nu am vazut-o pe la chioscurile pe langa care am trecut.
Nu e o idee foarte buna sa faceti reclama ca a aparut revista, cand ea nu se gaseste inca. Motivele sunt evidente.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
happyliviu
Moderator

Post by happyliviu »

Bossman wrote:Err, am aruncat şi eu o privire pe cuprinsul revistei de pe site şi mi-a sărit în ochi o chestie

ATI IMAGE 2300 - Lumea 3D pentru celulare ...

Eu ştiam că chip-ul ptr handheld-uri a celor de la ATi se cheamă IMAGEON, as seen here:

http://www.ati.com/products/handheld.html :-?
Din fericire in revista e scris corect ;) iar pe site vom repara greseala ;) :angel:
Locked