MP3/CD PLAYER DILLEMA: CE SA CUMBAR, AI MEI FRA?

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
kalfapopperis

MP3/CD PLAYER DILLEMA: CE SA CUMBAR, AI MEI FRA?

Post by kalfapopperis »

playerele mp3 cu CD se bat pentru mine, pentru onoarea de a fi cumparate, dar eu nu ma hotarasc ce dreac sa iau din ele. astea sunt ideile mele:
jaz piper c10
waitec indie
Pine MP3/CD Player SM-200C+
NAPA DAV326, 316

Ce imi recomandati, va rog? as dori argumente pro sau contra precum si alte solutii mai bune ce depasesc umilul meu intelect.(daca se esista ele)
Cu onoare si respect, Galati
:0X:
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

am un Jaz Piper C10 si sunt foarte multumit de el, nu am incercat prea multe dar pot sa-ti spun ca merge foarte bine
singurul dezavantaj ar fi display-ul cam mic
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
X5

Post by X5 »

Ia-ti un NAPA DAV326, 316 pt ca au un raport calitate/pret destul de bun :wink:
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
kalfapopperis

JAZ PIPER C10 ZABEST EVER?

Post by kalfapopperis »

am un Jaz Piper C10 si sunt foarte multumit de el, nu am incercat prea multe dar pot sa-ti spun ca merge foarte bine
singurul dezavantaj ar fi display-ul cam mic

CAM CAT TE TINE BATERIILE DACA NU E CU NECAZ? CITESTE CD URI CARE DE EXEMPLU AU SI ALTCEVA PE ELE IN AFARA DE MP3 URI? DE EX FOLDERE CU POZE. DE CALITATEA SUNETULUI ESHTI MULTAMIT? LUAT DE LA FLAMINGOI PRESUPUN, HA?

MULTZAM DE RAPLAI DE PE ACU'

CU RãSPEKT BULAI, GALATI
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

l-am luat recent si nu am apucat sa termin un set de baterii, pe Duracell alcaline m-a tinut vreo 6 ore si inca nu s-au descarcat complet
calitatea e buna, are si XBS care e placut daca ai casti bune
citeste structura de directoare deci presupun ca merge si cu cd-uri partial MP3
o chestie ar mai fi, anume ca desi e specificat ca incarcator, nu incarca acumulatorii inclusi(altceva n-am apucat sa incerc), asta mi-a spus si tipul de la Flamingo, asa se pare ca fac toate modelele
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
burner
Radioactiv

Post by burner »

Black Shark wrote: o chestie ar mai fi, anume ca desi e specificat ca incarcator, nu incarca acumulatorii inclusi(altceva n-am apucat sa incerc), asta mi-a spus si tipul de la Flamingo, asa se pare ca fac toate modelele
la al meu merge, si e luat tot de la flamingo..... bateriile ar trebui sa tina 12 ore, dar acumulatorii lui ma tin cam 8-9 ore, sunetul e foarte bun... adica eu sunt mai mult decat multumit de el, display-ul e intradevar mic, dar iti afiseaza destul de mult informatii, ce pot sa supn... eu pe asta ti-l recomand.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

e tot varianta C10 ?
incarca acumulatorii inclusi sau altii ?
Alice

Post by Alice »

Dupa ce o sa incercati niste minidiscuri, nu prea o sa va mai arda de cd player-e :)
...
poe

Post by poe »

Si eu sunt in cautarea unui astfel de produs, dar ma intereseaza mp3/CD playere-le cu CD-uri de 8cm. (am un CDplayer cu CD-uri normale si e incomod de mare). Ce imi recomandati?
burner
Radioactiv

Post by burner »

Black Shark wrote:e tot varianta C10 ?
incarca acumulatorii inclusi sau altii ?
tot varianta C10 si incarca acumulatorii inclusi.....
kalfapopperis

Post by kalfapopperis »

fra, ce ziceti de Watson MCD 7550 de la Metro?
costa 1.800.000
are cineva din asta? ma gandesc ca poate este aşa ieftin din cauza ca nu are acumulatori, adaptor si id3 tag(nu stiu sigur ca nu are). in rest poate ca playerul e bun. pe site urile cu magazine din Europa am vazut ca acelasi player costa 71 de euro.
are cineva mai multe informatii?
burner
Radioactiv

Post by burner »

pai 71 de euro la ei nu inseamna 71 de euro la noi..... parearea mea este ca trebuie sa fie ceva...la 1.800.000 e suspect de ieftin, cel mai bine e sa te duci si sa-l asculti, si asa sa faci cu toate, mergi frumos la magazin si vezi care iti convin... asa e mai sigur decat din auzite.
Swat Cat

Post by Swat Cat »

Amon_Ra wrote:Ia-ti un NAPA DAV326, 316 pt ca au un raport calitate/pret destul de bun :wink:
orice dar numai sa nu luati napa ce o sa regretati....am avut numai probleme cu el am schimbat 2 si tot nu mergeau cum trebui. Faza e ca la garantie am mai dat de unu care avea tot napa si avea probleme
Deci nu merita; mai sunt facut si in china :PP
kalfapopperis

mi am luat un jaz piper

Post by kalfapopperis »

pana la urma m am resemnat la un jaz piper c10. se aude destul de bine, desi putin cam nu stereo, acumulatorii se incarca adaptor. optiunea xbass nu functioneaza mai deloc, sunetul fiind puternic distorsionat daca este activata.sunt foarte multumit de meniu si de faptul ca citeste toate cd urile pe care i le dau. l am zgaltzait putin si vad ca nu se intrerupe deloc.
Post Reply