parca am ascultat cva de la ei... suna dragutz... dar... nu era d mine.. au o muzica antika.. care te duce la visare... iti aduce aminte d vechi razboinici... iti aduce aminte k u esti doar un muritor... zei si muritori.. lupte si sange... ingeri si demoni... o muzica frumoasa...
Doua sunt una,viatza si moartea totuna... Sa nu-ti faci masina dupa asemanarea mintii umane
... iti aduce aminte cineva ca se scrie si cu un "h" pe acolo, mai exact "Rhapsody". Si da, e o trupa excelenta, printre preferatele mele. Piesa cea mai buna mi se pare Emerald Sword. And yeah, it's late and I'm grouchy
+RIP+ Undernet... | last.fm "Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator."Alain Gavriluţiu
... iti aduce aminte cineva ca se scrie si cu un "h" pe acolo, mai exact "Rhapsody". Si da, e o trupa excelenta, printre preferatele mele. Piesa cea mai buna mi se pare Emerald Sword. And yeah, it's late and I'm grouchy
rog un moderator sa corecteze faza cu h-u ala .. (l-am mancat din greseala)
parca am ascultat cva de la ei... suna dragutz... dar... nu era d mine.. au o muzica antika.. care te duce la visare... iti aduce aminte d vechi razboinici... iti aduce aminte k u esti doar un muritor... zei si muritori.. lupte si sange... ingeri si demoni... o muzica frumoasa...
chiar asta mi se pare interesant la ei si la manowar
nu-mi place ca au pasaje clare de vivaldi dar in rest e misto faza cu razboinicii,dragoni si regi.reusesc sa combine destul de bine pasajele simfonice cu un metal rapid si in forta.creaza o atmosfera misto,plus ca mi se pare o muzica excelenta de cu prietenii
SG wrote:Eu as pune Rhapsody undeva in definitia genului power. In genul lor sunt buni.
Pot sa-ti mai aduc o completare a genului care il abordeaza. Influentele power da, se simt, dar genul lor este epic metal, fiecare melodie avand la baza o poveste.
Probabil ca stii, din discutiile tale se vede ca esti metalist vechi, trecut prin multe si concerte, daca pot spune asa. :vamp: