de unde le iei tu cu 9000 bucata???drak_01 wrote:Eu folosesc PrimeDisc-uri 48X cu 9500 bucata!
Daca iau mai multe pot obtine si 9000 bucata. Pana acum sunt foarte bune!
Ce blank-uri folositi voi de obicei????
Moderator: Moderatori
- AlexTRoopeR
pai cam toate sun rele dar eu folosesc TraxData,TDK,Creation
dar eu zic ca Creation sunt cele mai bune pt ca am adus unul zgariat bine de tot de la un prieten si uite ca la citit ci la si copiat pe hard pretul este de 15.000 lei la bucata fara carcasa!!!!
dar eu zic ca Creation sunt cele mai bune pt ca am adus unul zgariat bine de tot de la un prieten si uite ca la citit ci la si copiat pe hard pretul este de 15.000 lei la bucata fara carcasa!!!!

Procesor:Athlon XP 1600+
Video:GeXCube Radeon 9600XT 256DDR
Sunet:Creative Audigy
HDD:Seagate Barracuda 7200 80 GB ATA-100
Placa de Baza:Abit KD7-E VIA KT333
DVD±RW Lite-On LDW-811S
DVD-Rom LG 12/48
Monitor 17' Fastray
Video:GeXCube Radeon 9600XT 256DDR
Sunet:Creative Audigy
HDD:Seagate Barracuda 7200 80 GB ATA-100
Placa de Baza:Abit KD7-E VIA KT333
DVD±RW Lite-On LDW-811S
DVD-Rom LG 12/48
Monitor 17' Fastray
Am luat niste Traxdata la 40x de curand si le scriu cu vreo 2 milioane erori. Am un Asus 52/24/52
Iar cdul pe care l-am primit retail, un mitsubishi de 24 rw e si asta plin de erori dupa fiecare scriere.
Am un cd verbatim 24 rw care nu face niciodata erori, iar pe primediscuri de 48 writerul merge perfect.
Ce sa fac cu mizeriile de mai sus. Aveti vreo idee?
Iar cdul pe care l-am primit retail, un mitsubishi de 24 rw e si asta plin de erori dupa fiecare scriere.
Am un cd verbatim 24 rw care nu face niciodata erori, iar pe primediscuri de 48 writerul merge perfect.
Hmm... mie imi merge perfekt rw mitsubishi shi Traxdata-urile de 40x shi am un ASUS 52x24x52 dupa cum scrie shi mai jos... ciudat :evilbat:StaTich wrote:Am luat niste Traxdata la 40x de curand si le scriu cu vreo 2 milioane erori. Am un Asus 52/24/52
erau Traxdata albastre de 40x (mare diferenta)StaTich wrote:Am luat niste Traxdata la 40x de curand si le scriu cu vreo 2 milioane erori. Am un Asus 52/24/52
- omul_maimutza
Sony,Traxdata, Raxon, TDK si mai nou DYSAN....
Sfatul meu : stati departe de Delphi si Memorex...Cred ca am cel putin 20 de cd-uri Delphi si toate facute varza (testat cu CdSpeed -transfer rate).Unele le-am folosit doar de 2 ori si nu mai pot sa le copii pe hard...Culmea ca 2 din ele erau cd1 de la Suse si, respectiv, Slackware
(
Sfatul meu : stati departe de Delphi si Memorex...Cred ca am cel putin 20 de cd-uri Delphi si toate facute varza (testat cu CdSpeed -transfer rate).Unele le-am folosit doar de 2 ori si nu mai pot sa le copii pe hard...Culmea ca 2 din ele erau cd1 de la Suse si, respectiv, Slackware

Aş avea o rugăminte în legătură cu informaţiile prezentate aici. Pentru că CD-urile, ca şi memoriile, sunt produse de diferite firme şi comercializate sub un nume de marketing de alte firme, n-ar fi rău dacă aţi folosi Nero Info Tool pentru a identifica producătorul ( pentru că vânzătorul este clar ), pentru că producătorul garantează practic funcţionarea corectă şi rezistenţa în timp a mediului optic.
Sunt extrem de mulţumit de CDR-urile Primedisc de 40X şi 48X, produse de Ritek, dar sunt foarte dezamăgit de Memorex ( produse de CMC Magnetics ), primele stricându-se într-un procent de maxim 1%, în principal din cauze externe ( oprit curent, blocat calculator, etc ), iar Memorex-urile ajung la 10-20%, probleme cauzate în special de mediul de scriere, jumătate din procentul ăsta fiind CD-uri care nu mai pot fi citite după ce s-a încheiat procesul de scriere. Primedisc se găseşte la Bestcomputers.
Sunt extrem de mulţumit de CDR-urile Primedisc de 40X şi 48X, produse de Ritek, dar sunt foarte dezamăgit de Memorex ( produse de CMC Magnetics ), primele stricându-se într-un procent de maxim 1%, în principal din cauze externe ( oprit curent, blocat calculator, etc ), iar Memorex-urile ajung la 10-20%, probleme cauzate în special de mediul de scriere, jumătate din procentul ăsta fiind CD-uri care nu mai pot fi citite după ce s-a încheiat procesul de scriere. Primedisc se găseşte la Bestcomputers.
- omul_maimutza
Memorex nu se mai fabrica de mult de Ritek.Eu numai pe Memorex scriu de 2 ani de zile si sunt cel mai multumit de ele.Am pana acum vreo 2000 cd-uri si nu am avut problema cu nici un Memorex.Eu zic ca depinde si foarte mult de unitatea cu care le scrii.Unele cd-uri se inteleg bine numai cu anumite unitati, ii si chestia de incompatibilitate.Yoshi wrote:Sunt extrem de mulţumit de CDR-urile Primedisc de 40X şi 48X, produse de Ritek, dar sunt foarte dezamăgit de Memorex ( produse de CMC Magnetics ), primele stricându-se într-un procent de maxim 1%, în principal din cauze externe ( oprit curent, blocat calculator, etc ), iar Memorex-urile ajung la 10-20%, probleme cauzate în special de mediul de scriere, jumătate din procentul ăsta fiind CD-uri care nu mai pot fi citite după ce s-a încheiat procesul de scriere. Primedisc se găseşte la Bestcomputers.
Vrei sa spui ca cd-ul este de 80 min si tu poti scrie pe el 100 min? Mai si eu am un PLEXTOR si face overburn foarte bine, cd-urile MEMOREX 80 min de 52x le scrie overburn pana la 742 mb ceea ce mi se pare excelent dar faptul ca tu scri pe un cd de 80 min, 100 min mi se pare super.Poate sunt de fapt cd-uri de 99 min vandute pe piata ca 80 min.T.J. wrote:Astazi am cumparat cu 13000 niste Traxdata black, 52x. Merg super fain!! Merge si over-burning pana la 124% de minute...
Mi-am luat si eu de cateva ori de alea verzi (banuiesc ca te referi la MEMOREX) din neglijenta dar acum le verific de fiecare data.WarlordBA wrote:Delphi, Memorex la 11k-12k/buc
Ocolesc cu insistenta "verziturile".
-Memorex
-E-Performance
-Verbatin
-E-Performance
-Verbatin
AMD Athlon64 3500+(@ 2410 Mhz), MSI K8N Neo2 Platinum, 2x 512 MB DDR400 Corsair 3200LLPT, Sapphire X800XT PE, OCZ 600W SLI Ready, Cooler Master Stacker, WD Raptor SATA 74GB 8mb, 2x Seagate SATA2 500GB RAID 0, Asus DRW0804P, Creative Audigy2 ZS / Creative GigaWorks S750, LG Flatron F900P
Blank-uri, blank-uri...
Important este la ce folosesti tu blankurile.Daca banii nu sunt o problema poti folosi toata gama TDK.Mai rentabile dar si destul de performante sunt si Traxdata, Memorex, Samsung.Te poti folosi cu succces si de cele low-budget -Raxon, E-Proformance, Multidisc, chiar si de cele No Name-imortant este sa iti alegi blank-ul corect pt,tipul de informatie pe care il tragi pe acesta.javascript:emoticon(':lying:')
- Zâna Măseluţă
- Admin
Mare atenţie la produsele Sony în carcasă subţire, cu copertă galbenă, neţiplate şi pe care scrie un "Number 1" cu un roz ciudat. Nu au nici o legătură cu brandul Sony, sunt blank-uri de categoria B serigrafiate prost şi băgate în carcase şi mai proaste. China made.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Azi am luat 2 performance la 12 mii MOV si unu n-a mers. Nu vreau sa generalizez , dar am mai avut probleme cu ele (nu la mine) si nu prea am incredere.
MEMOREX la aceiasi bani, 52X, foarte bune. Pana acu nu sa bulit niciunul si nici nu s-a intamplat sa nu mearga adica sa zica "Insert a writable disc"
MEMOREX la aceiasi bani, 52X, foarte bune. Pana acu nu sa bulit niciunul si nici nu s-a intamplat sa nu mearga adica sa zica "Insert a writable disc"

doar Imation in general . Verbatim si Sony astea ca CD-R
doar Verbatim 24X ca CD-RW
traxdata silver sunt printre cele mai proaste in topurile de cd-r de afara din ce am vazut eu . nici cu alte bombe tip sky delphy sau e-proformance nu mi-e rusine .
Imation sunt ieftine si fiabile si se scriu impecabil pe Teac 52x24x52 .
o zi buna
doar Verbatim 24X ca CD-RW
traxdata silver sunt printre cele mai proaste in topurile de cd-r de afara din ce am vazut eu . nici cu alte bombe tip sky delphy sau e-proformance nu mi-e rusine .
Imation sunt ieftine si fiabile si se scriu impecabil pe Teac 52x24x52 .
o zi buna

Abit NF7-S v2.0 XP Barton 2500+@3200+
256 KingMax 3200 TinyBGA 2.5-4-4-8@2-3-3-7
ATI 9500 PRO BBA (Built By Ati)
Somnul raţiunii naşte monştri şi liniştea îi hrăneşte..
256 KingMax 3200 TinyBGA 2.5-4-4-8@2-3-3-7
ATI 9500 PRO BBA (Built By Ati)
Somnul raţiunii naşte monştri şi liniştea îi hrăneşte..
Cele mai bune CD-R sint VERBATIM-urile facute de Tayo YUDEN.
La borcan costa 13.ooo lei si se recunosc usor ptr ca sint colorate (unele roz, verde, albastru, galben) si au cercul ala din mijloc MAT (si nu transparent ca la majoritatea CD-urilor) !
Mai sint si TDK-urile bune (ATENTIE ! Cele facute de TDK si nu cele facute de Ritek), dar sint prea SCUMPE (23.ooo-25.ooo/lei) si nu merită !
P.S. Am CD-RW Plextor 48/24/48 si nu am busit nici un blank pina acuma, desi am scris aproape 500 ...
La borcan costa 13.ooo lei si se recunosc usor ptr ca sint colorate (unele roz, verde, albastru, galben) si au cercul ala din mijloc MAT (si nu transparent ca la majoritatea CD-urilor) !
Mai sint si TDK-urile bune (ATENTIE ! Cele facute de TDK si nu cele facute de Ritek), dar sint prea SCUMPE (23.ooo-25.ooo/lei) si nu merită !
P.S. Am CD-RW Plextor 48/24/48 si nu am busit nici un blank pina acuma, desi am scris aproape 500 ...
De obicei scriu pe TDK, Verbatim, Sony, Samsung.
Desi writerul poate scrie la 48x, de regula scriu la viteze mai mici (24, 16)
si din vreo 300 de cd-uri scrise in ultima vreme nu am busit nici unul.
Preturile difera de la magazin la magazin, da in CJ am gasit TDK d-view la 20.000 buc./ cd in slim case si Verbatim superAZO la 19.000 tot in slim.
Sony se gasesc pe la 20.000 iar Samsungul pe la 23.000.
Deci cam pe de astea scriu eu.
Desi writerul poate scrie la 48x, de regula scriu la viteze mai mici (24, 16)
si din vreo 300 de cd-uri scrise in ultima vreme nu am busit nici unul.
Preturile difera de la magazin la magazin, da in CJ am gasit TDK d-view la 20.000 buc./ cd in slim case si Verbatim superAZO la 19.000 tot in slim.
Sony se gasesc pe la 20.000 iar Samsungul pe la 23.000.
Deci cam pe de astea scriu eu.
Ce parere aveti de cd-r-urile Sky Hyperspeed (52x, 700MB, 15.500 in Metro cu carcasa slim)? Eu mi-am luat un pachet, mai mult pentru pret si pentru ca scria swiss made, si le-am scris fara nici o problema. Ca si pret, sunt in aceeasi linie ca delphi, traxdata si inca cateva. Care credeti ca sunt mai bune?