PC Magazine a testat mai multe programe utilitare, printre care si aplicatiile de tip download manager. Castigatorii testului (in clasamentul general) si recomandarile revistei au fost:
* Download Accelerator Plus Premium
* Lightning Download
FlashGet a iesit doar pe la mijlocul clasamentului (cu un ultim loc la capitolul accelerare - adica tocmai ceea ce vrei de la un asemenea program). Bine, si eu l-am folosit multa vreme si pot spune ca avea o interfata reusita (imi placea foarte mult posibilitatea aplicarii de skinuri). Acum folosesc DAP si sunt multumit. In afara de functia de resume (foarte importanta pentru mine), pot spune ca viteza nu are cum sa varieze foarte mult in functie de download manager. Pur si simplu exista limitari fizice, iar la o conexiune de tip dial-up sau de tip CATV (cu limitare pe la 128 kbps), diferentele sunt minime. Conteaza mult mai mult siteul de unde se realizeaza downloadul (serverele cu pricina si existenta mai multor mirror-uri), precum si calitatea conexiunii la ISP (in cazul dial-up)...
Folosesc FlashGet de f. mult timp si chiar daca nu este cel mai bun ca viteza are multe facilitati si m'am obisnuit cu el. Pacat ca stau de mult timp la versiunea 1.4 Oare n'or avea si ei ceva mai bun de scos?
Inainte foloseam Flashget-ul, dar dupa aceea am descoperit Lightning Download, care pot sa zic ca merge excelent ... bine, nu stiu cat de mult o sa te ajute pe tine, fiind pe dial-up, dar zic sa-l incerci ...
Bossman wrote:Inainte foloseam Flashget-ul, dar dupa aceea am descoperit Lightning Download, care pot sa zic ca merge excelent ... bine, nu stiu cat de mult o sa te ajute pe tine, fiind pe dial-up, dar zic sa-l incerci ...
Eu FlashGet din cauza ta il folosesc (adevaru e ca nici nu am incercat prea multe dar mi se pare mai bun decat DAP sau GetRight). Cand o sa am timp de download o sa incerc si Lightning Download.
Mie si FlashGet-ul si DAP-ul imi merg cam la fel.In dap,totusi,am viteza constanta mare,ceea ce e perfect.Flashget are MUUULT mai multe optiuni ca DAP.Incerc azi lightning download.In plus,cel mai rapid e ala care-ti merge tie cel mai bine.
Daedalus wrote:Eu FlashGet din cauza ta il folosesc (adevaru e ca nici nu am incercat prea multe dar mi se pare mai bun decat DAP sau GetRight). Cand o sa am timp de download o sa incerc si Lightning Download.
M-a reprofilat intre timp ...
Oricum, programul merita incercat, desi nu debordeaza de optiuni, ca Flashget-ul spre ex ... insa isi face treaba foarte bine ...
Am testat si Lightning Download.Programul nu e rau deloc,dar prefer DAP.Poate un rol important il are faptul ca m-am obisnuit cu DAP-ul.Si parca Ligtninig e ceva mai lent si mai "instabil" ca rata de transfer.Cat despre dotari,L D are destule optiuni,dar pe mine ma intereseaza cel mai mult resume si o viteza cat mai mare pe dialup.Recomand in continuare DAP.
folosesc FlashGet pentru ca pot supraveghea download-ul in profunzime, e f. configurabil si bine-organizat, am incercat LD dar e prea simplu, si mi se pare urat , daca mai shtiti ceva programe complexe, with lots of options for monitoring si de cursa lunga(~16/24 download in background) please link me up
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Flash Get-ul e bun, poate cel mai bun dar diferenta e mica pe dial-up
Viteza este de 4k in medie, daca lasi numai downloaderu fara mai faci altceva (sa umbli pe pagini) ajunge la 5k.
Lightning Download imi cam face probleme. Adica linkuri la care da mesaj de eroare ca nu poate descarca, ca e problema cu serveru, sau ceva in genu asta, merg foarte bine downloadate cu dwnld manageru de windows. Vreo solutie?
Daedalus wrote:Lightning Download imi cam face probleme. Adica linkuri la care da mesaj de eroare ca nu poate descarca, ca e problema cu serveru, sau ceva in genu asta, merg foarte bine downloadate cu dwnld manageru de windows. Vreo solutie?
FRESH DOWNLOAD (care by the way e freeware si nu trebuie sa il crackuiesti, te poti inregistra la ei foarte usor si ei iti dau un cod de care cred ca te poti lipsi)
ma duce si la 5.5 (depinde si de unde iei) dar este foarte bun si are toate optiunile necesare (schedule, dl simultan de la mai multe surse)
O sa il incerc si eu acum!
Ca de obicei nu voi ezita sa imi spun parerea despre el intr-un later edit.
Pare OK, doar ca are o manevrare mai greoaie a categoriilor de downloaduri si ii lipseste complet speed limit - pentru ca poate vreau sa fac si altceva in afara de download.
inainte am folosit DAP ( dar eram pe dial-up si aveam cam 4-5 k ) , acum flashget pe catv si merge si cu 80-90k. raman pe flashget ca e usor de la folosit
System
DO NOT underestimate the power of PINK chicks
Eu folosesc opera pt download. Inainte foloseam DAP-u..dar opera merge cam cu 1KB/s in plus pe dial-up(acasa) si in camin am ajuns la 100KB/s(iar cu DAP-u nu am putut trece de 60KB/s)...se poate sa fie si serverele de unde am downloadat "de vina". Who knows?... :bday:
bai acum si eu sunt cam nedumerit. cei care au facut reteaua au tras cablu de la un internet cafe care are net prin cablu tv. deci si la noi in camin ar trebui sa fie tot catv. si mai multe nu pot sa zic. mi s-a parut si mie cam ciudat , dar....
System
DO NOT underestimate the power of PINK chicks