Poll fabricant/tip memorii
Moderator: Moderatori
-
eu am 1x256 DDR PC3200 A-Data (asa se numea cand am luat eu) si mi-as mai lua inca 256 PC3200 V-Data. presupun ca sunt acelasi producator si merg in dual.
sa imi iau de alta firma (Kingston, PQI sau altele) si dupa aia sa schimb si celalalt modul? chiar vad o diferenta asa de mare incat sa merite efortul?
sa imi iau de alta firma (Kingston, PQI sau altele) si dupa aia sa schimb si celalalt modul? chiar vad o diferenta asa de mare incat sa merite efortul?
In the 7-th Day, GOD created Trance!
Io cred ca am avut cel mai tare upgrade la memorie... pe calc vechi aveam 32pc66 si lam schimbat cu 256 pc133 iar pe calc asta aveam 128ddr TwinMos 266 si lam schimbat cu 512 Corsair ValuePack DDR400(vroiam sami iau LLPT dar nu aveau pe stoc)
Zborul nu este periculos, periculos este sa te prabusesti 

-
CICA AU APARUT DDR II. http://www.xbitlabs.com/news/memory/dis ... 80122.html
Pretul pe masura 915$ 512 ddr II produsi de Buffalo. Eu nu am auzit de firma asta. ce parere aveti de asta. Eu nu cred ca cineva este dispus sa dea atatia bani pe 512 ddr II. De bani astai eu imi iau calc cu 512 ddr corsair care merg binisor ca oricum ddrII are ceva de genul 3-3-3 si asta la 400 iar corsair sau ocz sau kingmax sau alte firme renumite produc mem la 400 cu timinguri mai bune. Oricum ince nu cred ca i ceva de capul lui ddr II. poate cand vor ajunge la 600-800 mhz si ddr normal va ramane in spate calumea vor merita deoarece sunt scumpi.
Pretul pe masura 915$ 512 ddr II produsi de Buffalo. Eu nu am auzit de firma asta. ce parere aveti de asta. Eu nu cred ca cineva este dispus sa dea atatia bani pe 512 ddr II. De bani astai eu imi iau calc cu 512 ddr corsair care merg binisor ca oricum ddrII are ceva de genul 3-3-3 si asta la 400 iar corsair sau ocz sau kingmax sau alte firme renumite produc mem la 400 cu timinguri mai bune. Oricum ince nu cred ca i ceva de capul lui ddr II. poate cand vor ajunge la 600-800 mhz si ddr normal va ramane in spate calumea vor merita deoarece sunt scumpi.
Alcolol este dusmanul nostru, totusi cine fuge de dusman este un las.
Re: Poll fabricant/tip memorii
Pai ce branduri de memorii? Ca le-ai amestecat. Micron, Infineon, Elpida, Winbond, TwinMOS, PSC, Nanya,Hynix,Samsung si altii mai micuti, doar ei au fab-uri, aka, doar ei fabrica chip-urile de memorii.. Ceilalti doar cumpara chip-uri si le asambleaza. Adica nu o sa vezi niciodata chip-uri OCZ sau Mushkin.Bossman wrote:Am facut poll-ul ... daca trebuie ceva modificat la el, give me a call ...Mitzone wrote:Asadar, moderatori, ce ziceti?
Later edit: de exemplu, Spectek sint rebuturi Micron.
Last edited by Ninja on Sat Mar 13, 2004 10:51 am, edited 1 time in total.
Buffalo sint foarte mari in Japonia.GC9825APMW wrote:CICA AU APARUT DDR II. http://www.xbitlabs.com/news/memory/dis ... 80122.html
Pretul pe masura 915$ 512 ddr II produsi de Buffalo. Eu nu am auzit de firma asta.
-
Exista si alte firme care sunt bune dar mai putin cunoscute in rom. Acestea se inacdreaza la aceeasi categorie cu syncron si altele?
Ai putea sa scoti una din firmele de acolo (ex: twinmos) si sa inlocuiesti cu
"Alte firme bunisoare(..........)"
si aia cu alte firme sa o redenumesti in
"Alte firme naspa(...............)"
Ar putea arata astefel:
PQI
Samsung
Kingston sau Kingmax
Micron
Infineon
Transcend
,,Bulk" (Spectek, Sycron, PowMEM, etc)
Memori medi(............etc)
High-Speed (Corsair, Mushkin, OCZ, etc)
Aceasta este doar o sugestie.
Am 2x256 ddr400 apacer.
Ai putea sa scoti una din firmele de acolo (ex: twinmos) si sa inlocuiesti cu
"Alte firme bunisoare(..........)"
si aia cu alte firme sa o redenumesti in
"Alte firme naspa(...............)"
Ar putea arata astefel:
PQI
Samsung
Kingston sau Kingmax
Micron
Infineon
Transcend
,,Bulk" (Spectek, Sycron, PowMEM, etc)
Memori medi(............etc)
High-Speed (Corsair, Mushkin, OCZ, etc)
Aceasta este doar o sugestie.
Am 2x256 ddr400 apacer.
Alcolol este dusmanul nostru, totusi cine fuge de dusman este un las.
Re: Poll fabricant/tip memorii
Nu prea am stiut ce sa votez pt ca am si un Sincron si un PQI
HOME....: http://www.neo2.dap.ro
Ar mai fi ceva...
Uitati de noile Adata V-testa care vin de nicaieri in forta... 2 X 256 DDR 500 Adata
No Pain, No Gain
- MustangSVT
Am doua module 2x256 DDR333 de la firma VM. Memoriile merg bine in 6-2-2-2 CL2.5 si in 266 merg 5-2-2-2 CL2. Merg OC-ate pana la 200 cu latente mai relaxante. In general sunt foarte multumit de ele, chiar daca sunt o firma mai putin buna 

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
- MustangSVT
- andriipopa75
2x256 ddr 2700 PQI, care merg overclockate de aproape 1 an si jumatate .
Super multumit .
In schimb, total nemultumit de KINGMAX standard, 2x256 ddr 3200, care nu tineau la setarile PQI-urilor (cas 2) , la aceleasi setari, si mai erau si instabile . (Accept ca poate sa aiba o influenta si placa de baza .)
Super multumit .
In schimb, total nemultumit de KINGMAX standard, 2x256 ddr 3200, care nu tineau la setarile PQI-urilor (cas 2) , la aceleasi setari, si mai erau si instabile . (Accept ca poate sa aiba o influenta si placa de baza .)
Am:
256 MB DDR-SDRAM PC2100 PQI
256 MB DDR-SDRAM PC2100 SYCRON
Am votat PQI, mi se pare mai buna. SYCRON-ul l-am imprumutat la cineva si a testat pe 2 compuri si ii dadea tot felul de erori.
256 MB DDR-SDRAM PC2100 PQI
256 MB DDR-SDRAM PC2100 SYCRON
Am votat PQI, mi se pare mai buna. SYCRON-ul l-am imprumutat la cineva si a testat pe 2 compuri si ii dadea tot felul de erori.
Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Eu am avut PQI si nu am avut belele cu ei , am avut SAMSUNG m-au disperat , am avut A-DATA sunt cam lenti , si acum am INFINEON(retail) DDR3200 , capacitate 512 /400MHz . Acesti din urma ptr mine unul s-au dovedit a fii niste memorii de buna calitate la un pret bun si destul de rapide .
Eu am avut PQI si nu am avut belele cu ei , am avut SAMSUNG m-au disperat , am avut A-DATA sunt cam lenti , si acum am INFINEON(retail) DDR3200 , capacitate 512 /400MHz . Acesti din urma ptr mine unul s-au dovedit a fii niste memorii de buna calitate la un pret bun si destul de rapide .