Cum să nu merite?
De probă, testeaz-o mai întâi cu atenţie, eventual dă o bere cuiva care se pricepe dacă ai nevoie şi testaţi-o împreună.
A40-ul meu a fost mai scumpă decât ai găsit-o tu pe asta.
Very good price...
Very good indeed!
My Canon A60 a costat vreo 400$ cu tot cu TVA, deci daca spui tu ca e aproape nou si cu garantie aparatul tau (de unde e, de peste ocean de undeva?) sa-l folosesti cu placere.
PISU670 pozele sunt facute fara blitz??? Nu puteai sa pui si tu niste poze pe o rezolutie mai mare... 640*480 :evil: . 145k pt o poza pe 640 e cam mult...aparatu meu le face la 60-70. Cate poze face pe 640 ??
Super tare pret si super tare camera. Eu am un A60 pe care am dat 300EURO+TVA acum ~6 luni...sunt multumit de ea si cum A70 este "big brother"...toate bune si frumoase. Experimenteaza poze si setari manuale...ajuta Muuult!
A doua imagine este mult mai buna ...este chiar foarte misto!! pune si tu una pe rezolutie mai mare!!! vreau sa vad de ce e in stare camera pt ca vreau si eu un Canon A*0 ..sincer am facut eu poze mai misto cu un HP de 3.3MP decat poza aia pe care ai puso tu ..nu zic ca e mai bun al meu
Din punct de vedere al calitatii imaginii, poza este reusita. Daca vrea cineva sa-i trimit imagini realizate cu A60 ii stau la dispozitie...am imagini marfa realizate iarna si nu numai (si toamna). Una chiar este wallpaper acum..o varianta preview o sa o atasez....
PISU670 wrote:Am facut rost de camera asta aproape noua cu garantie la 200$,merita?
Normal ca merită ...iar daca nu crezi ceea ce zic eu ..arunca o privire mai jos:
Aparat foto digital Canon PowerShot A70
368 EURO (fara TVA)
17.899.411 LEI (cu TVA)
Universalitate si usurinta in utilizare este ceea ce il caracterizeaza pe A70. Este ideal pentru casa si pentru familie. Este dotat cu un senzor CCD de inalta calitate de 3,2 milioane pixeli si lentile ce realizeaza zoom de 3x.