viteza mica pe wireless
Moderator: Moderatori
viteza mica pe wireless
AM INTERNET WIRELESS CU PLACA REALTEK RTL8180 standard802.11bWIRELESS ADAPTER SI AM VITEZA F.F.MICA LA DOWNLOAD,CAM 3-4KB/s CHIAR DACA FOLOSESC DAP-ul NU E NICI O DIFERENTA.AM INCERCAT MAI MULTE SETARI IN CONFIGURATIA PLACII DAR FARA REZULTAT SI UNELE NU SUNT ACCESIBILE(SUNT ESTOMPATE).MOMENTAN NU MAI POT ACCESA CONFIGURAREA PLACIIPT.CA IMI APARE CLEPSIDRA SI CAND DAU CLICK ST.SCRIE NOT RESPONDING(IN FEREASTRA CONFIGURATIEI NU APARE NIMIC,NICI UN COD,DAR INTERNETUL MERGE SONTAC-SONTAC)!!!???
toata viata inveti si cand mori tot prost esti
- slim-shady
pai eşti legat prin radio cu vreo retea? sau direct cumperi net? ce viteza ai specificata in contractul cu providerul de net? sti ca netul merge cu atat mai bin cu cat cotizezi mai bine la fel cum e limitata viteza lacat duce placa de retea tot asa din soft sau din rutere speciala se poate limita "tzeava " de net asa ca nici cu rugaciuni nu o sa-ti mearga mai bine numa daca nu cumva schimbi tipul de conexiune sau cumperi un alt abonament ..daca te referi la viteza intranet adica poate eşti legat la o retea in care nu ai limitata viteza (numa la iesirea din retea eşti limitat ) atunci prefer sa ma abtin..tre sa dai mai multe de detalii cat despre
"
AM INCERCAT MAI MULTE SETARI IN CONFIGURATIA PLACII DAR FARA REZULTAT SI UNELE NU SUNT ACCESIBILE(SUNT ESTOMPATE).MOMENTAN NU MAI POT ACCESA CONFIGURAREA PLACIIPT.CA IMI APARE CLEPSIDRA SI CAND DAU CLICK ST.SCRIE NOT RESPONDING(IN FEREASTRA CONFIGURATIEI NU APARE NIMIC,NICI UN COD,DAR INTERNETUL MERGE SONTAC-SONTAC)!!!??? "
apai ai verificat de virushi ..ce setari ai modificat? poate ai dat peste cap totul nu uita ca eşti pe windows
)) 
"
AM INCERCAT MAI MULTE SETARI IN CONFIGURATIA PLACII DAR FARA REZULTAT SI UNELE NU SUNT ACCESIBILE(SUNT ESTOMPATE).MOMENTAN NU MAI POT ACCESA CONFIGURAREA PLACIIPT.CA IMI APARE CLEPSIDRA SI CAND DAU CLICK ST.SCRIE NOT RESPONDING(IN FEREASTRA CONFIGURATIEI NU APARE NIMIC,NICI UN COD,DAR INTERNETUL MERGE SONTAC-SONTAC)!!!??? "
apai ai verificat de virushi ..ce setari ai modificat? poate ai dat peste cap totul nu uita ca eşti pe windows

wingoz is not a virus ,viruses do something
iti dau toate datele: AM CUMPARAT INTERNET. IN CONTRACT SCRIE ASA:VITEZA DE CONECTARE 2Mb ;LINK QUALITY LA ANTENA 80% LA COMPUTER 73% ;SIGNAL STRENGTH LA ANTENA 80% LA COMPUTER 80% ;TIP ANTENA UNI 18db . CRED CA SUNT MAI MULTE CANALE(ADICA CANALUL 1 CU FRECVENTA 2177,CANALUL 2 CU FRECVENTA DE 2198MHz,s.a.m.d. PANA LA CANALUL 12 .FIECARE CANAL E DENUMIT RETEA 51,RETEA 52,ETC.EU VAD CA SUNT ACORDAT PE DOUA CANALE.CHESTIA CU TEAVA NU TINE PT. CA INDIFERENT DE ORA DIN ZI,SEARA,NOAPTE,DIMINEATA TOT ASA MERGE. AM NORTON SYS. WORKS COMPLET LA ZI,a.UPDATER,AVAST! VIRUS CLEANER TOOL,ZONE ALARM PRO SI SISTEMUL E PE CURAT.AM AMD XP1600,256Mb RAM.
Ai spus-o chiar tu, inainte de toate, e 802.11b, care este cotat la 11 mbps, dar esti sigur ca sti diferenta intre megabiti si megabytes?
Incearca sa reinstalezi driverele placii de retea daca nu mai poti accesa nici un meniu de configurare. Si incearca sa scri ceva mai ordonat si fara CAPS LOCK pt ca pe cuvant daca am inteles multe si m-am ales cu durere de ochi
Incearca sa reinstalezi driverele placii de retea daca nu mai poti accesa nici un meniu de configurare. Si incearca sa scri ceva mai ordonat si fara CAPS LOCK pt ca pe cuvant daca am inteles multe si m-am ales cu durere de ochi
multumesc de observatie,sunt incepator in materie de soft si de aceea va solicit ajutorul.ma pot revansa daca aveti nevoie de sfaturi din electricitate,electronica si magnetism.ai dreptate cu 11Mb ,dar am senzatia ca providerul imi acorda o latime de banda limitata din soft. in mod normal orice IP cumpara o latime de banda de la alt distribuitor mai mare si plateste in functie de latimea de banda,pana la valoarea maxima care ii este alocata.din aceasta cauza NU-i convine sa iti dea viteza mare si iti da putin ,nici nu-ti vine sa il lasi,dar nici nu te procopsesti.1bytes=8biti iti dau un exemplu:la 11Mbps daca suntem 1000 de insi in acelasi timp conectati ar trebui sa avem 11kbps rata de transfer fiecare, iar daca am fi doar 100 de insi am avea 110kbps lucru care nu se intampla si totul tine de bani si soft.
Uite ce te sfatuiesc eu sa faci. Stabilieste o legatura cablata intre PC si modem. Mergi pe http://www.dslreports.com/stest?more=1 si alege un server apropiat pentru test, de preferinta http://www.as.ro/bandtest si vezi ce rezultate iti da. Ruleaza testul timp de 3 zile nu neaparat consecutive de 3 ori in aceasi zi odata dimineata, odata amiaza si odata seara sau noaptea. Compara vitezele si fa o medie aproximativa si vei vedea daca ti se da latimea de banda prevazuta in contract sau nu.
Desi ei nu garanteaza ratele de transfer totusi nu vad motiv pentru care la o latime de banda de 128 kbps sa nu vezi niciodata mai mult de 5 kbps decat daca te fura cu buna stiinta.
Desi ei nu garanteaza ratele de transfer totusi nu vad motiv pentru care la o latime de banda de 128 kbps sa nu vezi niciodata mai mult de 5 kbps decat daca te fura cu buna stiinta.
Una este viteza teoretica, si alta cea practica. Un lucru pe care producatorii de echipamente wireless pentru standardul IEEE 802.11 (b/a/g) este ca transmisia este half-duplex, deci viteza maxima teoretica ar putea fi de 5,5 Mbps. Insa si asa ar fi bine, insa in practica, in conditii optime (vizibilitate directa si distanta minima), se po atinge ~ 500 KBps (cel putin din ce am testat si am auzit - cu echipamente compatibile 802.11b).cheetah wrote:la 11Mbps daca suntem 1000 de insi in acelasi timp conectati ar trebui sa avem 11kbps rata de transfer fiecare, iar daca am fi doar 100 de insi am avea 110kbps lucru care nu se intampla si totul tine de bani si soft.
Daca ati fi un numar fix de utilizatori care accesati in acelasi timp reteaua, nu spune nimeni ca veti avea acces in mod egal la "mediu" (daca nu aveti configurat un server/rotuer special pentru asta). Daca latimea de banda este garantata (daca este trecut explicit in contract asta), poti sa-i iei la intrebari pe providerii tai!
Legat de placa de retea si de setari, incearca sa reinstalezi driverele (eventual uita-te pe pagina producatorului daca gasesti versiuni noi). Setarile de baza se pot face insa si din Windows XP (nu am retinut ce sistem de operare folosesti)... ia legatura cu ISP-ul tau (e de datoria lui sa te lamureasca ce se intampla exact)!
MULTUMESC de informatii.
Am reinstalat driver-ul si pot sa-l accesez la configurare.
Am facut testele amandoua de pe as.ro si rezultatele sunt 27kb si 29kb???
M-am dus repede sa descarc cateva programe,inclusiv driverul actualizat dar rata de transfer a fost intre 4 si5,3 kb.
NU inteleg de unde diferenta intre teste si download-ul propriu-zis!
Am sa refac testele 3-4 zile la rand si am sa instalez driverul nou.
Am win98 cu win XP peste el .
Daca credeti ca vreun IP va invata ceva va inselati amarnic.Ei vor sa vina ei sa rezolve orice fleac pt.4 euro pe ora.De abia au lasat driver-ul pe cealalta partitie.
Va multumesc inca odata!
Am reinstalat driver-ul si pot sa-l accesez la configurare.
Am facut testele amandoua de pe as.ro si rezultatele sunt 27kb si 29kb???
M-am dus repede sa descarc cateva programe,inclusiv driverul actualizat dar rata de transfer a fost intre 4 si5,3 kb.
NU inteleg de unde diferenta intre teste si download-ul propriu-zis!
Am sa refac testele 3-4 zile la rand si am sa instalez driverul nou.
Am win98 cu win XP peste el .
Daca credeti ca vreun IP va invata ceva va inselati amarnic.Ei vor sa vina ei sa rezolve orice fleac pt.4 euro pe ora.De abia au lasat driver-ul pe cealalta partitie.
Va multumesc inca odata!