virus warning

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
viandi

virus warning

Post by viandi »

C:\=>Master Boot Record 81 Infected WYX.B (Boot image) este ce imi da bit defender 7.2
desinfectare nu merge iar delete nu face nimic pt ca la o noua scanare apare acelasi virus. ce ma fac?????????????????????????????/
"Silence is more musical than any song"
ovistana

Post by ovistana »

Salut uite aici un link care te va ajuta:
http://www.sophos.com/support/disinfect ... r.html#1.2

Ori poti si cu urmatoarea comanda "FDISK /MBR" care trebue executata de pe un floppy disk system(win98) ori altul.
eVGA 7950GX2,
Asus P5N-SLI nForce 570 SLI Intel Edition,WD36G 10K,2Gb MB,Core 2 Duo E6600 OCZ2SOE6672GK,Pioneer DVD-RW DVR-107D,Samsung DVD SD-616E,Antec 500W (SP-500),
SHARK case
balki

Post by balki »

Nu mai deschid si eu alt topic despre virusi, asa ca am sa postez si eu aici. Am scanat cu Norton 2004 C: si a gasit niste fisiere ciudate raspandite peste tot: in system32, tempor. intern files, program files/flashget, C:/My search :roll: :crazyeyes: si altele. Cam cu ce se ocupa astfel de fisiere? Precizez ca nu au putut fi sterse afara de unul singur. Pe celelalte le-am sters manual. Nu inteleg de ce nu m-i le-a oprit nortonul de la inceput
Pun si un atach cu fisierele.
Attachments
Norton.jpg
balki

Post by balki »

Nu mai deschid si eu alt topic despre virusi, asa ca am sa postez si eu aici. Am scanat cu Norton 2004 C: si a gasit niste fisiere ciudate raspandite peste tot: in system32, tempor. intern files, program files/flashget, C:/My search :roll: :crazyeyes: si altele. Cam cu ce se ocupa astfel de fisiere? Precizez ca nu au putut fi sterse afara de unul singur. Pe celelalte le-am sters manual. Nu inteleg de ce nu m-i le-a oprit nortonul de la inceput
Pun si un atach cu fisierele.
Se vede asa din cauza ca discheta cu poza nu vroia sa se mai deschida asa ca am scanat-o de erori si asta a rezultat.
Attachments
Norton.jpg
baronul

Post by baronul »

este un nou virus ca sa spun asa ...asta din ceea ce ai spus U este exact la fel cu ceea ce s-a intamplat la firma la care lucrez .... este SOCKS5.EXE si se baga in System32 si este un virus de protocol pt retele in mod special ...
balki

Post by balki »

off topic:

rog moderatorii sa stearga unul din reply-urile mela care se repeta. Adurat am mult la postat asa ca am dat stop si submit din nou. Sorry.
Post Reply