La prima vedere mi se pare o chichineata de placa, in comparatie cu Hercules, care era plina de radiatoare si cu un finisaj super. Yuck! :black:
De-abia astept sa ajung acasa sa vad ce-i poate pielea.

Moderator: Moderatori
E singurul model GeCube in poza caruia am vazut tranzistori de calitate pusi pe placa. Cred ca e buna, as vrea eu sa-mi iau asa ceva, "dar de' renumeratie mica, dupa buget".Dr.LED wrote:GeCube Radeon 9800 Pro Extreme...upgrade fortat de la raposatul Hercules 9800. Memorii Samsung GC2A, 2.8ns.
La prima vedere mi se pare o chichineata de placa, in comparatie cu Hercules, care era plina de radiatoare si cu un finisaj super. Yuck! :black:
De-abia astept sa ajung acasa sa vad ce-i poate pielea.
Noup, cuponul s-ar fi dat pentru XT, dar oricum s-a renuntat la idee. Asta e "bundle-uita" cu DF-Black Hawk Down (care oricum nu imi foloseste).Ogre*|NsaN3 wrote:Dr.Led ţi-au dat şi cupon de Half Life 2?
GeCube Radeon 9800Pro Extreme;kosmocos wrote:Zi-ne te rog detalii despre placa, zilele astea trebuie sa fac si eu pasul catre un 9800 Pro si oscilez intre Gigabyte 9800Pro si cel pe care l-ai luat tu.Dr.LED wrote:GeCube Radeon 9800 Pro Extreme...
Pune si tu niste rezultate in niste benchmarkuri..superba placa!!DjDaLiu wrote:Merci mult! De mult o asteptam.Zâna Măseluţă™ wrote:FFS - Fiecare Forumist Stie.
S-o stăpâneşti sanătos.