Ce stiti de TwinMOS ?
Moderator: Moderatori
daca vrei memorii bune atunci un singur raspuns... Corsair. eu acum folosesc Samsung si sunt multumit insa mai vad si eu asa mai rar cate o blocare sau un restart. cand am avut Corsair nici o problema.
daca s-ar gasi la noi o buna alegere ar fi memoriile Crucial. poate cea mai buna. daca ai bani de TwinMOS atunci ai si de Corsair, diferenta nu este atat de mare.
aveam pe pc-ul de la firma (P4 2.4 Asus P4C800) memorii twinmos si mai guita din cand in cand la operatii care solicitau memoria. am pus corsair si merge uns.
daca s-ar gasi la noi o buna alegere ar fi memoriile Crucial. poate cea mai buna. daca ai bani de TwinMOS atunci ai si de Corsair, diferenta nu este atat de mare.
aveam pe pc-ul de la firma (P4 2.4 Asus P4C800) memorii twinmos si mai guita din cand in cand la operatii care solicitau memoria. am pus corsair si merge uns.
- Black Shark
- Moderator
am o pereche de 512 MB, DDR400 2.5-3-3 si merg impecabil, in bench-urile/burner-ele care streseaza memoria se tine foarte bine(nu mi-a crash-uit Prime 95 nicioadata) etc, din nefericire nu cred ca mai gasesti cu chip-uri BH5, a mele nu sunt dar merg foarte bine
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Cu putin noroc, cu toate ca nu prea cred, poti gasi niste dimm-uri value (deci nu neaparat Twister) "echipate" cu BH-5. Ca preturi sunt foarte atractive, chiar si eu m-am gandit la un moment dat sa iau niste Twister PC3500/3700 dar prefer sa am ceva de calitate maxima in sistem.

Nu prea imi dau seama ce ai vrut sa spui la faza asta, cross. Cum iti poti da seama, spre exemplu, ca dintre 2 module diferite setate identic unul dintre ele ar fi mai lent? :roll:cross wrote:aveam pe pc-ul de la firma (P4 2.4 Asus P4C800) memorii twinmos si mai guita din cand in cand la operatii care solicitau memoria. am pus corsair si merge uns.
nici eu nu mi-am dat seama. la prelucrarea unor baze de date cu sute de mii, in unele cazuri, milioane de inregistrari am vazut ca sistemul tusea.
am schimbat memoria si n-au mai fost probleme. poate o setare, poate altceva, nu stiu. nu am stat sa-mi bat capul. nu spun ca TwinMOS nu sunt bune ci ca nu au mers cu acele aplicatii asa cum trebuie. ideea e ca la acele aplicatii sistemul trebuie sa fie de piatra ca altfel pierd bani si de asta le-am schimbat.
pt mine lucrurile sunt clare la memorie. Corsair sau Crucial!
am schimbat memoria si n-au mai fost probleme. poate o setare, poate altceva, nu stiu. nu am stat sa-mi bat capul. nu spun ca TwinMOS nu sunt bune ci ca nu au mers cu acele aplicatii asa cum trebuie. ideea e ca la acele aplicatii sistemul trebuie sa fie de piatra ca altfel pierd bani si de asta le-am schimbat.
pt mine lucrurile sunt clare la memorie. Corsair sau Crucial!
TwinMOS sint taiwanezi, of cors. Cred ca sint parte din Mosel Vitelic. Isi fac chipurile la ProMOS, care la rindul ei e un joint intre Mosel Vitelic si Infineon. Numarul 7 mondial. Infineon fac chipuri, cum sa nu, ce altceva sa faca? Sint numarul 3 mondial.Gie wrote:De ce intreb? Simplu trebuie sa-mi iau memorii si sunt in dubii. De TwinMOS am auzit ca cele cuc hipuri Winbond CH5 sau BH5 sunt super bune.TwinMOS ce sunt germani? Ei sau TakeMS stiam ca folosesc chipuri Infineon(tot nemti) ,desi nu stiu ca Infineon sa faca si chipuri.
Subscriu si eu la Crucial - Micron.
[OFFTOPIC]
Baroane, ai gresit topicul. Aici este vorba despre memorii Twinmos. Te intelegem ca poti recita pe nerasuflate continutul ofertei Tape, dar oricum...
AMP-X este logo-ul memoriilor asa-zis pentru gameri ale integratorului american Wintec. Chip-urile sunt Samsung.
PS: daca tot faci recomandarea, pe ce te bazezi? Le-ai testat tu?
[/OFTOPIC]
Baroane, ai gresit topicul. Aici este vorba despre memorii Twinmos. Te intelegem ca poti recita pe nerasuflate continutul ofertei Tape, dar oricum...

AMP-X este logo-ul memoriilor asa-zis pentru gameri ale integratorului american Wintec. Chip-urile sunt Samsung.
PS: daca tot faci recomandarea, pe ce te bazezi? Le-ai testat tu?
[/OFTOPIC]