Probleme cu GA-7N400

Chipset-uri, plăci de bază, slot-uri PCI si tot ce vă mai framântă în domeniu

Moderator: Moderatori

Locked
PISU670

Probleme cu GA-7N400

Post by PISU670 »

Un prieten era pe net si a dat eroare la explorer, compu s-a restartat si scrie bios-auto recovering si se umple ecranul de puncte ca si cand ar incerca sa faca ceva, dar nu se inampla nimic.Ce poate sa aiba? :(
Red Baron

Post by Red Baron »

Sa ne dea prietenul tau mai multe detalii despre sistemul sau,si despre ce facea pe net cand s-a intamplat.
PISU670

Post by PISU670 »

Nu stiu ce facea in momentul acela, o sa revin cu detalii.Placa nu are dual bios, ca sa boteze cu el? :roll:
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

S-a dus BIOS-ul:
Pentru instructiuni, uita-te pe aici:
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=19979
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=16028

Later Edit:
"Rasfoind" forumul am mai aflat ca e posibil sa fie problema de la RAM: fie timinguri prea agresive, fie s-a bulit. Inainte de toate, cu calculatorul scos din priza, ar trebui incercat un reset de CMOS scotand bateria si facand scurt(pentru cateva secunde) intre bornele soclului bateriei. Daca nu se rezolva dupa asta, poate cu alt RAM.

PS: Daca e in garantie cred ca ar fi mai bine sa se duca la service cu el
Elroy was here
PISU670

Post by PISU670 »

L-am intrebat si nu era umblat la memorii.Am incercat si chestia cu reset de CMOS dar nu se intampla nimic.Pana la urma cred ca a fost un virus si a crapat biosu!
china

Post by china »

eu sunt acel prieten. pana la urma am dus placa la ultra pro(de unde o cumparasem). nu sariti cu gura pe mine ca m-am invatat minte si nu mai iau de la ei. faza e ca nu mi-au zis ce avea da' mi-au schimbat placa(era in garantie)
PUNX DEAD!
PISU670

Post by PISU670 »

Problema a fost rezolvata, multumesc pentru ajutor.Rog un moderator sa inchida topicul. :wink:
Locked