- Despre ceilalţi forumişti -
Moderator: Moderatori
- Zâna Măseluţă
- Admin
Uite, propun pe topicul ăsta următoarea activitate:
Orice post reprezintă o descriere scurtă, sau lungă, după plac, a forumistului ce a postat anterior ... Adică, dacă ultimul care a postat e Poe, cel care postează ulterior trebuie să-l descrie, aşa cum îl vede el, pe Poe.
L-am dat exemplu pe Poe fiindcă are un nick mic ...
NU se acceptă posturi "drept la replică" sau conversaţii între doi useri. Descrierile să fie în limita bunului simţ, orice altceva va fi şters.
Puteţi începe.
Orice post reprezintă o descriere scurtă, sau lungă, după plac, a forumistului ce a postat anterior ... Adică, dacă ultimul care a postat e Poe, cel care postează ulterior trebuie să-l descrie, aşa cum îl vede el, pe Poe.
NU se acceptă posturi "drept la replică" sau conversaţii între doi useri. Descrierile să fie în limita bunului simţ, orice altceva va fi şters.
Puteţi începe.
Last edited by Zâna Măseluţă on Mon Mar 29, 2004 3:57 pm, edited 2 times in total.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Zâna Măseluţă
- Admin
Topicul ăsta asta s-a vrut. Eşec lamentabil. S-a votat după culoarea avatarului, prietenii offline sau pentru frumuseţea semnăturii ... De luna viitoare se închide, sau îl voi lăsa unstickuit pentru a vedea cum se apreciază userii între ei. Dap, închiderea e hotărâtă de vreo două luni, dar se poate transforma într-un topic de aprecieri şi critici libere.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Da, aşa e. Păi atunci să fie un topic de periat şi pupat în kur, să pupăm fiecare cel putin 3 kururi, şi dăm note ... Sunt sătul de forumurile unde toţi cad de acord că oaia albă e neagră, şi aici am observat ca nu prea se găsesc useri care să-şi exprime corect o părere despre ceilalţi, chiar şi în cazul aprobarii lor. Rămâne la latitudinea voastră să decideţi cum vă exprimaţi părerea, sau daca o veţi exprima. Atunci va fi un succes. Eu voi fi aici.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Au fost discuţii, propuneri ... phpbb nu permite o ierarhizare după reputaţie, cum exista pe forumurile VB. Un sistem de genul ăla era aproape perfect, dar prefer să mi se spună ceva în faţă decât prin două click-uri. Uite, propun pe topicul ăsta următoarea clasificare:
Puteţi începe.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Puteţi începe.
- jollyfellow
mi-am mai exprimat pareera in legatura cu tipul asta de topicuri.
per total au efect daunator. inhiba useri, starnesc flame-uri, blabla
stiu, stiu, si mie imi place sa mai primesc cate o lauda pe ici pe colo
dar nu cred ca e o chestie indispensabila
ierarhie sucks
per total au efect daunator. inhiba useri, starnesc flame-uri, blabla
stiu, stiu, si mie imi place sa mai primesc cate o lauda pe ici pe colo
dar nu cred ca e o chestie indispensabila
ierarhie sucks
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
- Zâna Măseluţă
- Admin
jollyfellow - răspunsuri pertinente şi de multe ori argumentate bine, nu înţelege că phpbb nu permite clasificări ierarhice de tip vot si crede că userii au personalităti mult prea slabe pentru a digera sau învăţa ceva dintr-o critică. User căruia îi citesc toate posturile, indiferent de secţiune.
Zâna Măseluţă - întotdeauna m-au amuzat posturile lui, fascinaţia lui perversă pentru şaorma care este un laitmovit de-al său. Pe lângă asta nu reuşesc să îmi dau seama cum poate să dea impresia că e tot timpul pe forum deşi nu e mereu logat. O fi fost hidden când nu l-am văzut... În ultimul timp m-a deranjat faptul că unele posturi de-ale lui deşi amuzante erau cam off-topic şi cam luau în derâdere topicurile în care posta. De ex: "La ce vă folosiţi calculatorul". Într-adevăr, nu este un topic de genul "Jihad vs. islamism" însă e un loc în care mai aflăm ce utilizări mai găseşte lumea pentru pres-papier-urile lor. Sunt de acord să mai fie off-topic însă dacă ar putea în acelaşi post să fie şi serios ar fi perfect (sau măcar în alt post ca să nu se piardă din factorul amuzant al postului off-topic).
Later edit: Postul Zânei Măseluţe de la topicul "Fără restart!!!" este exact aşa cum spuneam eu că doresc să îi văd reply-urile - la subiect şi închis cu o chestie super-amuzantă - way to go Zâno!
Later edit: Postul Zânei Măseluţe de la topicul "Fără restart!!!" este exact aşa cum spuneam eu că doresc să îi văd reply-urile - la subiect şi închis cu o chestie super-amuzantă - way to go Zâno!
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Promoter of the New World Order.
StinGHER - forumistul care nu supara pe nimeni. Imi pare putin conformist. Ii e teama sa aiba parerea lui. Cel putin din cate topic-uri l-am intalnit eu. Sper intr-o revenire de succes si sper ca parerile lui sa exprime exact gandurile lui. Totusi de admirat faptul ca este prezent in mai toate discutiile.
@DjKlausz
Mi se pare că are unele idei fixe (în legătură cu muzica rock, cu alcoolul sau cu unele elemente religioase, de exemplu), şi cu toate acestea nu îi este teamă să îşi exprime ideile, deşi poate că ştie că va criticat pentru ele. Poatre că totuşi acestea sunt principiile după care se urmează el în viaţă, dar e cam dur în exprimarea lor şi crede că toţi ar trebui să îi urmeze exemplul.
Mi se pare că are unele idei fixe (în legătură cu muzica rock, cu alcoolul sau cu unele elemente religioase, de exemplu), şi cu toate acestea nu îi este teamă să îşi exprime ideile, deşi poate că ştie că va criticat pentru ele. Poatre că totuşi acestea sunt principiile după care se urmează el în viaţă, dar e cam dur în exprimarea lor şi crede că toţi ar trebui să îi urmeze exemplul.
poe
Are impresia ca totul in jurul lui este o mare conspiratie si, in acelasi timp, cauta raspunsul la intrebarea "de ce nu au mai ajuns americanii la noi?". Altfel, trecand peste zgomotul facut de coolerele din sistemul lui, mai multe decat degetele de la o mana, si el este un forumist care nu supara pe nimeni, vorba lui DjKlausz (deh, coleg de camera cu StinGHER
). Imi place ca este de gasit si pe la hardware, chiar interesat de overclocking.
Cam atat, nu am fost in stare sa fac o poveste siropoasa si nici s-o pun pe versuri.
Are impresia ca totul in jurul lui este o mare conspiratie si, in acelasi timp, cauta raspunsul la intrebarea "de ce nu au mai ajuns americanii la noi?". Altfel, trecand peste zgomotul facut de coolerele din sistemul lui, mai multe decat degetele de la o mana, si el este un forumist care nu supara pe nimeni, vorba lui DjKlausz (deh, coleg de camera cu StinGHER

Cam atat, nu am fost in stare sa fac o poveste siropoasa si nici s-o pun pe versuri.

DjDaLiu - Se stie foarte bine cu ce incepe descrierea lui: "Overclocker impatimit"
care incearca sa atraga lumea catre pasiunea lui, daca pot spune asa. Se pricepe la hardware, lucru dovedit de sectiunile pe care el le frecventeaza. Nu in ultimul rand este un DJ mult mai bun decat multi s-ar fi asteptat inainte sa-l asculte. Uneori e cam "grabit" , dar micile lui greseli sunt usor reparate. Un lucru la care exagereaza prin bunul simt pe care il are, este felul de a multumi: scurt si de cate ori are ocazia, chiar daca multumeste pentru acelasi lucru de mai multe ori.

+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
se pune intrebarea: cand sa postez aici? pe cine sa descriu? pe cine sa caracterizez? mai precis, care e cel potrivit care a postat inaintea mea si sa-l "tratez".
ei bine, Ocean Soul e cel potrivit. Reprezinta cel mai bun raport intre varsta si maturitate. De obicei lucrurile astea sunt invers proportionale dar am ramas placut impresionat de exceptia la regula pe care o reprezinta. Isi merita cu prisosinta statutul de Senior.
Desi la inceput am crezut ca e doar inca un newbie, trigger happy la posturi, mi-a dovedit cu prisosinta ca e invers. Posturile lui au calitate si sunt acolo unde trebuie. Imi place cum gandeste si e un tip ok. Way to go, Ocean Soul.
PS. Iata ca am facut o descriere pozitiva si m-am scos de la a ma lua de cineva.
ei bine, Ocean Soul e cel potrivit. Reprezinta cel mai bun raport intre varsta si maturitate. De obicei lucrurile astea sunt invers proportionale dar am ramas placut impresionat de exceptia la regula pe care o reprezinta. Isi merita cu prisosinta statutul de Senior.
Desi la inceput am crezut ca e doar inca un newbie, trigger happy la posturi, mi-a dovedit cu prisosinta ca e invers. Posturile lui au calitate si sunt acolo unde trebuie. Imi place cum gandeste si e un tip ok. Way to go, Ocean Soul.
PS. Iata ca am facut o descriere pozitiva si m-am scos de la a ma lua de cineva.

101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Muad'Dib[/b]
Hmm, n-am o misiune foarte grea pt ca e unul din userii vechi, si imi aduc aminte de el inca de la inceputurile mele timide pe forum....desi, sincer sa fiu am ezitat mult inainte de a da replay topicului asta....nu-mi aduc aminte sa fii scris ceva aiurea, bine documentat pe partea de hardware, clar si la obiect in ceea ce vrea sa spuna. Nici prea zgarcit cu explicatiile dar nici prea multe povesti.Echlibrat
Aa, si inca ceva..
urat avatar !(glumesc doar!)
Hmm, n-am o misiune foarte grea pt ca e unul din userii vechi, si imi aduc aminte de el inca de la inceputurile mele timide pe forum....desi, sincer sa fiu am ezitat mult inainte de a da replay topicului asta....nu-mi aduc aminte sa fii scris ceva aiurea, bine documentat pe partea de hardware, clar si la obiect in ceea ce vrea sa spuna. Nici prea zgarcit cu explicatiile dar nici prea multe povesti.Echlibrat
Aa, si inca ceva..
![Ugly [smilie=Ugly.gif]](./images/smilies/Ugly.gif)

- Zâna Măseluţă
- Admin
Mda, mi-era teama de asta ... dacă apar useri care sunt mai "underground", sau noi, se opreşte topicul ... Deci de acum încolo, dacă în două zile nimeni nu spune ceva de predecesor, poate posta oricine are cojones sau vrea să ştie care e părerea celorlalţi despre el. Nu se mai acceptă bisericuţe, prietenii sau alte aberaţii de pupincurism ieftin de gaşcă. Parerea voastră interesează, dacă vă e teamă să v-o exprimaţi, sau vă e teamă că cineva v-ar putea critica, nu mai postaţi.
- Black Shark
- Moderator
vica
Ne urmareste de multa vreme dar nu a fost activ prea mult deca in ultima vreme. User echilibrat si cu pareri pertinente. Il invit sa posteze mai mult si mai des pentru o impresie mai detaliata, pare a avea potential
Ne urmareste de multa vreme dar nu a fost activ prea mult deca in ultima vreme. User echilibrat si cu pareri pertinente. Il invit sa posteze mai mult si mai des pentru o impresie mai detaliata, pare a avea potential

1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- Dr. Voidberg
- Moderator
Black Shark e unul dintre cei mai tineri de pe forum, care in ciuda varstei mici poseda un bagaj de cunostinte care ii lasa pe multi in urma.
Si pentru asta il apreciez mult.
Am zis ca e si moderator?

Am zis ca e si moderator?

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
- Zâna Măseluţă
- Admin
Mister Anders... ăăă, Void. We meet again ...
Student, 20 şi ceva de ani. Pletos, nebărbierit. Unii bănuiesc că ar fi roacăr. A avut cele mai multe schimbări de nickname din istoria forumului, şi la avatare la fel, cel mai reprezentativ a fost cel cu găina care avea o floare în fund, avatar pentru care a întrebat politicos dacă va lua ban ... Ieri m-a ameninţat că are de partea lui ţiganii cu săbii şi mă va cauta, motiv pentru care i-am dat un "mori mah" şi ignore pe ym. Şi-a aratat adevărata personalitate în topicul de prins bizoni, a fost cel mai sadic user, dându-şi întâlnire cu doi bizoni, pe care i-a pus până la urmă să se întâlnească între ei. Criminal mind ...
Student, 20 şi ceva de ani. Pletos, nebărbierit. Unii bănuiesc că ar fi roacăr. A avut cele mai multe schimbări de nickname din istoria forumului, şi la avatare la fel, cel mai reprezentativ a fost cel cu găina care avea o floare în fund, avatar pentru care a întrebat politicos dacă va lua ban ... Ieri m-a ameninţat că are de partea lui ţiganii cu săbii şi mă va cauta, motiv pentru care i-am dat un "mori mah" şi ignore pe ym. Şi-a aratat adevărata personalitate în topicul de prins bizoni, a fost cel mai sadic user, dându-şi întâlnire cu doi bizoni, pe care i-a pus până la urmă să se întâlnească între ei. Criminal mind ...
- Attachments
-
- Ce_dinti_mari_ai_bunico.gif (78.45 KiB) Viewed 518 times
Zana???? Nicidecum. Mai repede zmeu, cotoroantza, ghionoaie sau vrajitoare cu colti, plina de cenusa si calare pe maturoi. Personalitate problematica, labila si uneori cu grave devieri de comportament. Textele ei ar pune in umbra cea mai rea soacra legendara si ar face o matroana sa paleasca si apoi sa se inroseasca de rusine si in locurile cele mai ascunse de valurile de grasime. Si a'propos de aspect...suspectez la ea o constitutie obeza, cu cratere de cosuri si un ten oribil de gras, un par naclait din care curge matreata. Complexele il/o fac sa fie mare grangur pe forum, pentru ca fata in fata ar rupe-o la fuga amenintand cu bisnitarii lui, bisnitari care nu sunt altceva decat fantasmele copilariei sale...vecini de cartier care il bateau zilnic si colegi de scoala care incasau de la el taxa de protectie in sandwich-uri consistente si bani de buzunar sbtilizati prin procedeul de furt al propriei caciuli din pusculita proprietate personala.
O problema pe care o pune acest user este identificarea din punct de vedere al sexului. Cred ca si aici sunt unele incertitudini...parerea mea este ca se crede fata...si inca una frumoasa ca o zana. Sunt aproape convins ca duce in spate povara barbatilor care se costumeaza pe sub haine cu desuuri, tanga, sutiene push up si alte gadgeturi.
Cum a ajuns moderator? Se pare ca prin niste masinatiuni in care intra si deturnarea obscura a unui grup ramas anonim, de karkotashi. Probabil ca a amenintat ca daca nu e facut moderator va face publica o poza cu el de pe litoral.
Un psiholog caruia i-am dat link-uri catre posturile Zanei imi spunea ca daca l-ar pune pe respectivul sa efectueze testul arborelui, probabil ca ar sifona foaia, ar introduce-o intr-un esapament de troleibuz ca sa iasa neagra si apoi ar consuma cu voluptate creionul pus la dispozitie. Ce mai? un dezastru...un pericol public.
Colegi! asta e adevarul, nu va lasati pacaliti de aparente. Sa luptam pana la ultimul pentru eliminarea acestei naparci, a acestui sarpe crescut la san care acum te musca, dintre noi!
O problema pe care o pune acest user este identificarea din punct de vedere al sexului. Cred ca si aici sunt unele incertitudini...parerea mea este ca se crede fata...si inca una frumoasa ca o zana. Sunt aproape convins ca duce in spate povara barbatilor care se costumeaza pe sub haine cu desuuri, tanga, sutiene push up si alte gadgeturi.
Cum a ajuns moderator? Se pare ca prin niste masinatiuni in care intra si deturnarea obscura a unui grup ramas anonim, de karkotashi. Probabil ca a amenintat ca daca nu e facut moderator va face publica o poza cu el de pe litoral.
Un psiholog caruia i-am dat link-uri catre posturile Zanei imi spunea ca daca l-ar pune pe respectivul sa efectueze testul arborelui, probabil ca ar sifona foaia, ar introduce-o intr-un esapament de troleibuz ca sa iasa neagra si apoi ar consuma cu voluptate creionul pus la dispozitie. Ce mai? un dezastru...un pericol public.
Colegi! asta e adevarul, nu va lasati pacaliti de aparente. Sa luptam pana la ultimul pentru eliminarea acestei naparci, a acestui sarpe crescut la san care acum te musca, dintre noi!
101 lucruri despre mine:
Cum Muad'Dib a mai fost "explicat' mai inainte, eu as vrea sa spun cateva cuvinte despre SG NWG :
- cu toate ca nu am mai vb. de mult cu el, este un tip extrem de inteligent, deosebit, cu niste pareri bine argumentate, care stie ce zice si de obicei isi apara cu ardoare opiniile... Este impotriva banalului, a tot ceea ce este trivial si tine de lumescul cretin din ziua de azi si, fara indoiala, este un om de cultura. All respect for you, SG!
- cu toate ca nu am mai vb. de mult cu el, este un tip extrem de inteligent, deosebit, cu niste pareri bine argumentate, care stie ce zice si de obicei isi apara cu ardoare opiniile... Este impotriva banalului, a tot ceea ce este trivial si tine de lumescul cretin din ziua de azi si, fara indoiala, este un om de cultura. All respect for you, SG!
Muad'Dib este genul de om care nu suporta locul doi. Nu stie sa piarda si sufera atunci cand creativitatea sa este depasita de altii, fie ea si in mod benefic. Roker declarat, absent din problemele reale ale vietii, isi pierde viata gandindu-se cum ar fi sa fie el moderator in locul Zanei. Stie sa arunce vorbele, dar niciodata nu se recunoaste invins si niciodata nu aplaneaza o "cearta".
Aplaudati-l pe noul nostru Scaraoschi. Cel care se intoarce impotriva ordinei si disciplinei.
Aplaudati-l pe noul nostru Scaraoschi. Cel care se intoarce impotriva ordinei si disciplinei.
DjKlausz, un forumist incapatanat ,care daca isi pune ceva in cap, face numai asa! Totusi , ai uitat de faza cu:
Zâna Măseluţă™ wrote:
Puteţi începe.
The_Beast sigur nu este cel mai bun in a citi o pagina intreaga. Nu ma deranjeaza atitudinea lui, pentru ca este incepator in acest forum, ca de altfel si eu.Zâna Măseluţă? wrote:Mda, mi-era teama de asta ... dacă apar useri care sunt mai "underground", sau noi, se opreşte topicul ... Deci de acum încolo, dacă în două zile nimeni nu spune ceva de predecesor, poate posta oricine are cojones sau vrea să ştie care e părerea celorlalţi despre el. Nu se mai acceptă bisericuţe, prietenii sau alte aberaţii de pupincurism ieftin de gaşcă. Parerea voastră interesează, dacă vă e teamă să v-o exprimaţi, sau vă e teamă că cineva v-ar putea critica, nu mai postaţi.
Stop post hunting!
DjKlausz, hmm..... mi se pare o persoana care este foarte ganditoare, o fire putin cam pesimista din cat am vazut din posturile sale. Imi place pentru ca isi sustine ideile cu tarie, si de cele mai multe ori are dreptate. Se implica in discutii pe teme variate, nu se leaga doar de o idee. In plus de asta, e stelist ca si mine. 

Only the mediocre work at their best...
Mai oameni buni,dar noi aici nu ar trebui sa votam forumistul lunii septembrie de exemplu?? :roll: :roll:
Intel Pentium 4 3.0e o/c 3.6(240x15)Standard Volting and SILENT cooling+Abit ic7-g i875p
1x512 Ddr 500 Hardcore Kingmax(2.5-3-3-6)
120 gb Serial Ata +CD-RW+DVD-RW
Placa video:Gygabyte Radeon 9600 pro 2.8 ns
Sme4gol - Si|ent candva ... este o personalitate destul de interesanta , ce imi place la el este faptul ca este de acord cu toata lumea sau subscrie destul de des la parerile acestora ...
Cu alte cuvinte nu prea e niciodata impotriva valului ... desi cateodata ptr a confirma regula , mai are cate o iesire pe ici pe colo 
Iubitel - un tip linistit , cu o dorinta arzatoare de a fii acceptat si el in O.C. TEAM poate pana la urma o sa il bage si pe el cineva in seama
Eu ii doresc asta !

Iubitel - un tip linistit , cu o dorinta arzatoare de a fii acceptat si el in O.C. TEAM poate pana la urma o sa il bage si pe el cineva in seama

Mersi pentru suport :oops:
Propunerile mele sunt:
Corbu'-pentru activitatea sa in problemele legate de procesoare !
WarlordBA-chiar daca e moderator
pentru cunostiintele hardware si pentru ca ma mai potoleste si pe mine cand mai sar calu :crazyeyes: :crazyeyes:!
Propunerile mele sunt:
Corbu'-pentru activitatea sa in problemele legate de procesoare !
WarlordBA-chiar daca e moderator

Intel Pentium 4 3.0e o/c 3.6(240x15)Standard Volting and SILENT cooling+Abit ic7-g i875p
cum si iubitel a fost explicat mai inainte,pe langa ca a fost cam offtopic cu ultimul post,imi permit si eu,ca si haer'dalis sa caracterizez o alta persoana http://www.xtrempc.ro/forum/profile.php ... ofile&u=71
cu userul acesta aveam o gramada de flamuri pe motivul ca-i poceam numele ,ii ziceam kunitze,sau kutzite,dar total din greseala...
a parasit forumul prematur,luand directia chip inainte sa-l intalneasca pe reformatorul ion aka john..
ca postul e scurt,il mai caracterizez si pe http://www.xtrempc.ro/forum/profile.php ... file&u=130
este un user de treaba,simpatic(specific ingineresc),a carui prima preocupare este sa posteze la "un sait oribil"
cu userul acesta aveam o gramada de flamuri pe motivul ca-i poceam numele ,ii ziceam kunitze,sau kutzite,dar total din greseala...
a parasit forumul prematur,luand directia chip inainte sa-l intalneasca pe reformatorul ion aka john..
ca postul e scurt,il mai caracterizez si pe http://www.xtrempc.ro/forum/profile.php ... file&u=130
este un user de treaba,simpatic(specific ingineresc),a carui prima preocupare este sa posteze la "un sait oribil"
Despre Colegu' : Omul acesta mi se pare mie a fi unul prea putin preocupat de forum si de dezvotarea lui (chiar daca este , nu o arata). Are idei super-faine despre politichia romaneasca, si poate discuta cu oricine probleme legate de morala, religie si filosofie... De asemenea, prin caracterizare indirecta din vorbele personajului, omul are idei non-conformiste despre droguri, tigari and that sutff, care nu sunt intotdeauna acceptate de ceilalti, insa pe care le argumenteaza atat de puternic, incat poate sa convinga pe multi....
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Imi place gandirea lu Colegu. Imi place ca stie sa'si argumenteze f. bine parerile si dispune de multa inteligenta. Mai are calitatea de a aduce in vedere noi probleme in anumite teme dezbatute pe aici. Eu asta am vazut la el si nu cred ca gresesc. Oricum, in general nu urmaresc posturile altor useri in vederea crearii unei imagini despre fiecare. Pe mine ma intereseaza continutul posturilor.
Omul bun la toate
Ice01, un tip ciudat, de mult ori este dur si isi mentine pozitia pana cand este contrazis cu un argument clar. In schimb, cand realizeaza de greseala, isi cere scuze politicos, si nu degenereaza intr-un flame.
Este un anti-post hunter convins. Cunostinte IT din belsug.
Este un anti-post hunter convins. Cunostinte IT din belsug.

"Daca regele vrea, atunci si legea vrea"
--vechiul nickname: D00d --
--vechiul nickname: D00d --
Ice01 DUpa parerea mea e un tip super de treaba, in aceelasi timp da si un raspuns ajutator si "corect", imi place ca incearca sa reduca flame-ul dupa forum!
Bafta Ice01

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N