Operaţiunea Avatarul IV - Copilul din Tine
Moderator: Moderatori
- Zâna Măseluţă
- Admin
Iata prima provocare! Hai sa vedem cine se incumeta sa ghiceasca eroina de azi.Yoshi wrote:Muad'Dib, nu m-aş fi gândit la asta.
Raspunsurile le vreau doar pe PM sau YM, pentru orice interferenta in acest thread cu legatura la concursul meu, Zana Maselutza are mana libera la edit, ban, chemat smardoii si recuperatorii si alte blesteme woodoo
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
kosmocos wrote:hmm, e Ana Pauker
Raspuns INCORECT. Raspunsul era corect daca imi era dat pe PM sau YM, asa cum am cerut. Invalidat. Trecem la urmatorul.
101 lucruri despre mine:
- Zâna Măseluţă
- Admin
Nu a luat-o nimeni ...
..................................
Topicul şi operaţiunea se numesc, cum probabil aţi observat : Femeia din tine, faptul că puneţi avatare cu staruri pr0n sau vrăjitoare politice, mă face să cred că nu aţi înţeles exact scopul operaţiunii sau ce reprezintă titlul.
..................................
Topicul şi operaţiunea se numesc, cum probabil aţi observat : Femeia din tine, faptul că puneţi avatare cu staruri pr0n sau vrăjitoare politice, mă face să cred că nu aţi înţeles exact scopul operaţiunii sau ce reprezintă titlul.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Care staruri pr0nZâna Măseluţă™ wrote:...... faptul că puneţi avatare cu staruri pr0n sau vrăjitoare politice, mă face să cred că nu aţi înţeles exact scopul operaţiunii sau ce reprezintă titlul.

Si ce, crezi ca o fata din asta, care joaca in filme ...mai vesele...nu reprezinta nimic? Are si ea o personalitate, un ego...daca tie, Zano, nu-ti plac...de ce asupresti userii

Si cu stimatele noastre tovarase ce ai?

- Zâna Măseluţă
- Admin
Aoleo, blasfemie! ... Nu-mi plac ?!? Lui je' ?!? Care are partiţie separată pentru aşa ceva ?!?
Operaţiunea trebuia să scoată partea feminină din voi, să spuneţi ce personaj feminin v-ar fi plăcut să fiţi, mie unul nu mi-ar fi plăcut sa fiu c00rvă sau nevasta lui Hitler, dacă mă înţelegeţi. Dar aberez, ca de obicei ... fiecare are dorinţe ascunse, chiar şi de genul ăsta.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Operaţiunea trebuia să scoată partea feminină din voi, să spuneţi ce personaj feminin v-ar fi plăcut să fiţi, mie unul nu mi-ar fi plăcut sa fiu c00rvă sau nevasta lui Hitler, dacă mă înţelegeţi. Dar aberez, ca de obicei ... fiecare are dorinţe ascunse, chiar şi de genul ăsta.
Zano, esti f subtilZâna Măseluţă™ wrote:...mie unul nu mi-ar fi plăcut sa fiu c00rvă sau nevasta lui Hitler, dacă mă înţelegeţi...

Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
- Zâna Măseluţă
- Admin
Mi-am recitit postul de câteva ori, am şi încercat să-mi induc în subconştient că am spus ceva care să fi dus la concluzia aia, neah, nu a mers ... se pare că s-a înţeles că aş vrea să fiu nevasta lui Hitler, am avatarul cu Angelina (n.r. - my precios), şi rezultă că Angelina e nevasta lui Hitler probabil.
Dar destul cu discuţiile astea, Operaţiunea e la început, cel puţin 30 de useri au avatarele schimbate ... raptor, 100*100*20k. Aşa va merge.
Dar destul cu discuţiile astea, Operaţiunea e la început, cel puţin 30 de useri au avatarele schimbate ... raptor, 100*100*20k. Aşa va merge.
In sfarsit, am reusit sa ma aliniez si eu cu poza "Femeii din mine".
Nu va intrebati cine este pt ca nu veti reusi sa ghiciti, asa ca va spun eu: este sotia mea.
Imi cer scuze pt calitatea scanarii, insa nu am avut unde sa prelucrez imaginea. Poza este realizata integral de mine (de la fotografiere si pana la uscare) acum 8 ani.
Nu va intrebati cine este pt ca nu veti reusi sa ghiciti, asa ca va spun eu: este sotia mea.
Imi cer scuze pt calitatea scanarii, insa nu am avut unde sa prelucrez imaginea. Poza este realizata integral de mine (de la fotografiere si pana la uscare) acum 8 ani.
".... impotriva prostiei .... ZEII insisi ....... lupta in zadar......."
- Zâna Măseluţă
- Admin
- Zâna Măseluţă
- Admin
Zano, îţi datorez niste scuze
. Am recitit si eu postul tau, si, evident, am omis un mic detaliu si anume cuvantul 'nu':
Eu am intzeles ca ai vrea sa fi pers respective...si de aia am postat asa
. Sorry again.

.mie unul nu mi-ar fi plăcut sa fiu c00rvă sau nevasta lui Hitler
Eu am intzeles ca ai vrea sa fi pers respective...si de aia am postat asa

Don't steal. The government hates competition.
Crede-ma, Maselutz, am intelese 100% scopul operatiunii. Faptul ca refuz sa aleg spre a ma reprezenta dive sau "frumuseti" se datoreaza coeficientului IQ, fitzelor, impresiilor pe care aceste "frumuseti" le dau pe dinafara. Cred ca din domeniul actorie/modelling/showbiz/interprete, singura poza pe care as pune-o de avatar ar fi cea a Sigourney Weaver. After all, are doua facultati, mamica. Nu imi vad propriul eu ca un standard - 90-60-90 pentru ca nu ma consider o frumusete...dimpotriva. Ma consider acela care sta in spate si este atent la toate, baga la cap si tace din gura. Apoi, nu o luati cum ca mi-ar place femeile mai in varsta. Oi fi eu mai depasit cu varsta si evenimentele...dar nici chiar asa.Zâna Măseluţă? wrote: Topicul şi operaţiunea se numesc, cum probabil aţi observat : Femeia din tine, faptul că puneţi avatare cu staruri pr0n sau vrăjitoare politice, mă face să cred că nu aţi înţeles exact scopul operaţiunii sau ce reprezintă titlul.

Apoi, faptul ca pun pe altii sa ghiceasca personajul din avatarul meu, o fac doar de dragul "verificarii culturii generale". Cred ca e un pas in sus fata de topicul "name that tune", deoarece acolo functiona Gogule, aici, la mine, singurul mod de a trisa e fie sa iei cartea de istorie la interogatoriu, fie sa-l intrebi pe bunicul care te tine in poala in timp ce tu te dai pe net cu laptopul.
Si revenind la propria operatiune, pot anunta oficial ca exista un pariu in desfasurare, pariu intre mine si userul kosmocos. El este singurul care a ghicit amandoua star-urile mele. Pariul suna cam asa: daca le ghiceste si pe urmatoarele doua, timp de o luna voi purta in semnatura si/sau avatar o poza cu un Ferrari impreuna cu un text de sustinere pentru Michael Schumacher, iar daca el nu va ghici, va face acelasi lucru dar cu o poza cu un Mclaren Mercedes iar mesajul il va vorbi de bine pe Kimi Raikkonnen. Prietenii stiu de ce! Miza e destul de mare la mijloc, stay tuned for further notice.
Revin in cursul zilei de azi cu a treia femeie din mine
edit:
Iata, dupa cum am promis, a treia provocare.
101 lucruri despre mine:
Re: bunaaaa....
Am vrut sa o aleg eu, sincer , dar m-am gindit sa fiu un pic... different.BooBoo wrote:Da' pe tovar'sa Theron Charlize n-a ales-o nimeni? Hai c-a luat si un Oscar... E tare, ce mai!
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
They saying
"Ooo baby you want me
- jollyfellow
- m0rpheus``
- Catalin1505
Stimabile,
in ultima vreme vad ca ati luat-o toti pe prOn. Intai BB in postul Pastelui, apoi noutatea noutatilor: filme medicinale pe National TV sambata noaptea si acum... tu. Tu, care nici macar nu ai pus poza in avatar, tu care ai dat-o la publicul forumist...se poate asa ceva? Rusinica rusinica! Ia sa-i dea cineva un avertisment si sa-i editeze postul!
Cu stima,
Ralu Filip
CNA
Multumiri userului Muad'Dib pentru ca mi-a dat contul lui sa postez aici. Nu uitati CiNevA de acolo de sus se uita la voi.
in ultima vreme vad ca ati luat-o toti pe prOn. Intai BB in postul Pastelui, apoi noutatea noutatilor: filme medicinale pe National TV sambata noaptea si acum... tu. Tu, care nici macar nu ai pus poza in avatar, tu care ai dat-o la publicul forumist...se poate asa ceva? Rusinica rusinica! Ia sa-i dea cineva un avertisment si sa-i editeze postul!
Cu stima,
Ralu Filip
CNA
Multumiri userului Muad'Dib pentru ca mi-a dat contul lui sa postez aici. Nu uitati CiNevA de acolo de sus se uita la voi.
101 lucruri despre mine:
- Catalin1505
Stimabile "Ralu Filip", cata spaga ati luat de la cei cu ciocolata Vandia sa dea astfel de reclame la TV???Daca aia e reclama de 12AM la TV, eu ma impusc, cat despre pusul ca avatar, nu-mi convine, ptr ca imi place asta pe care-l am acum, nu-s adeptul p0rn, am vrut doar sa arat partea "feminina" din mine, asa cum a sugerat si topicul, cat despre editarea postului, sa-l editeze, who cares to much
PS:legea cna park spunea ca se permite publicarea lor cat timp este sigla cu cercu` si nr afisata(adică alea din coltul din stanga jos
,si am specificat clar ca minorii sub 16 ani nu au voie
) Apoi nush ce p0rn mai este sa vezi un fund in ziua de azi nene, daca vrei p0rn, gasesti si la chioscuri pe strada si de data asta FREE
, numai cate coperte de reviste ptr adulti se gasesc 

PS:legea cna park spunea ca se permite publicarea lor cat timp este sigla cu cercu` si nr afisata(adică alea din coltul din stanga jos

- jollyfellow
- Adrian-XPC
- Moderator
Tocmai a luat sfârşit operaţiunea deşi probabil mulţi useri vor rămâne cu avatarele (sper..., măcar Yoshi :roll: )
Aşteptăm raportul şi concluziile Zâno! :agrue:
Later edit: Păstrez avatarul lui Yoshi aici pentru "later reference"(adică să o mai văd din când în când dacă el şi-l schimbă):
Aşteptăm raportul şi concluziile Zâno! :agrue:

Later edit: Păstrez avatarul lui Yoshi aici pentru "later reference"(adică să o mai văd din când în când dacă el şi-l schimbă):
- Attachments
-
- d99c6b9a4064a2840972d.gif (9.09 KiB) Viewed 184 times
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Promoter of the New World Order.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Nu e nici o grabă cu schimbatul de avatare ... mai e şi ziua de azi, diseara se termină operaţiunea. Nu mai e nevoie de raportul meu, s-a văzut că mai mult de jumătate din forumiştii activi, şi mai toţi care frecventeaza sectiunea de Discutii aproape Generale au participat la acţiune, şi le mulţumesc. Aştept cu nerăbdare Operaţiunea "Copilul din tine", ce va începe pe 1 Iunie.
Aştept propuneri pentru 1Mai ...![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Aştept propuneri pentru 1Mai ...
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Si eu abia astept, nu de alta, dar avatarul pe care mi l-am pregatit e pt. 1 iunie, doar ca nu banuiam si nu stiam de propunerea de pe forum pt 1 iunie. Sper sa nu il mai gaseasca cineva pina atunci - e dintr-un banner publicitar de la Gigashit - sau sa nu imi crape HDD, sau sa nu imi stearga fratele meu partitia de arhiva - cum s-a intimplat weekendul asta.Zâna Măseluţă? wrote:Nu e nici o grabă cu schimbatul de avatare ... mai e şi ziua de azi, diseara se termină operaţiunea. Nu mai e nevoie de raportul meu, s-a văzut că mai mult de jumătate din forumiştii activi, şi mai toţi care frecventeaza sectiunea de Discutii aproape Generale au participat la acţiune, şi le mulţumesc. Aştept cu nerăbdare Operaţiunea "Copilul din tine", ce va începe pe 1 Iunie.
Aştept propuneri pentru 1Mai ...
Last edited by ironwolf on Thu Apr 08, 2004 1:21 pm, edited 1 time in total.
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
"Ooo baby you want me
They saying
"Ooo baby you want me