De ce tin acumulatorii de cd player aşa putin?

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
kalfapopperis

De ce tin acumulatorii de cd player aşa putin?

Post by kalfapopperis »

mi am cumparat un player jaz piper c10. acumulatorii originali ma tin mai putin de 3 ore. mi am cumparat alti acumulatori VARTA (150.000 bucata) iar astia ma tin 4 ore. asa este normal sau am eu un ghinion nebun? ce acumulatori imi recomandati pentru o mai lunga durata de viata? ](*,)
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Vrei sa spui o durata de utlizare intre incarcari mai mare, nu de viata... :wink:
Recomandati sunt acumulatori de cat mai mare capacitate, dar asta nu inseamna ca te vor tine extraordinar de mult. Un acumulator iti ofera posibilitatea reincarcarii, ceea ce inseamna ca sunt mult mai economici decat bateriile, care ar trebui schimbate zilnic probabil. Apropos, ce capacitate au acumulatorii originali si cei achizitionati ulterior?
Inca o recomandare: probabil ca acumulatorii sunt Ni-Mh, incarca-i numai dupa ce s-au descarcat complet sau ii descarci folosind functia discharge a incarcatorului tau.
ice01

Re: De ce tin acumulatorii de cd player aşa putin?

Post by ice01 »

Pai cam atat ar trebui sa te tina acumulatori respectivi , nici eu nu stau la "roz" la camera mea digitala , si eu ma bucur cam de acelasi lucru :(
Dr.LED

Post by Dr.LED »

ice01 wrote:Pai cam atat ar trebui sa te tina acumulatori respectivi , nici eu nu stau la "roz" la camera mea digitala , si eu ma bucur cam de acelasi lucru :(
Nu vad ce legatura ar avea o camera digitala cu un MP3 player. Este vorba despre aplicatii cu un consum diferit. :roll:
ice01

Post by ice01 »

Dr.LED wrote:Nu vad ce legatura ar avea o camera digitala cu un MP3 player. Este vorba despre aplicatii cu un consum diferit. :roll:
Scuze ptr oFFTopic : Stiu si eu acest lucru , dar nu vroiam sa ii zic decat ca in general cam atat tin acei acumulatori si la alte device-uri !
sorin

Post by sorin »

Cautati acumulatori brand cu cati mai multi mAh sau Ah. (miliamperi ora sau amperi ora). Ceea ce este peste 1.2 Ah sau 1200 mAh ar trebui sa fie suficienti.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
novi

Post by novi »

Eu folosesc acumulatori GP 2000 mAH si ma tin 2 saptamani la un mouse optic!:wink:

Image
sorin

Post by sorin »

Novi, cred ca vroiai sa zici mouse optic wireless, nu?

consumul unui mouse optic wireless difera radical de cel al unui mp3 player sau al unui aparat foto digital. Este mult mai mic. Mai mult, mousii optici wireless difera dpdv al consumului intre ei foarte mult. Este nerelevanta comparatia.

Dr.LED, un mp3 player are un consum de curent mai mare decat un aparat foto digital fara display. Deci putem face comparatii intre clase similare, doar... Sunt aparate foto de toate tipurile.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
novi

Post by novi »

Da era vorba de mouse optic wireless si este folosit in medie ~9 ore pe zi!
kalfapopperis

Post by kalfapopperis »

acumulatorii originali aveau capacitate de 1200. cei noi, Varta, au capacitate de 1700. primii tin 2 ore jumate, varta tin 3 ore 45 min.
Post Reply