Un nou canal de televiziune

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Vlade

Un nou canal de televiziune

Post by Vlade »

S-a lansat ProCinema azi. Probabil se vrea a fi un fel de HBO al Romaniei .Sa vedem cu ce ne va surprinde.
Si?
LAY-z

Post by LAY-z »

hmm smellz fishy... n' its not ***** :) cos protv has ballz fo try'in this :)

O sa fie filme care deja au aparut pe HBO dar care inca nu au fost cumparate de televiziunile mai 'ieftine'
O sa fie ceva 100% pozitiv pt televiziunea romaneasca... sigur daca o sa le mearga bine o sa apara concurenta :) ... si personal cred ca o sa le mearga bine DOAR daca nu o sa bage reclame in timpul filmelor :)
--fostul user Layzboy--
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Din ce-am fazut la prima vedere mi se pare ca reia toate serialele de la PROTV. De ex. Spitalul de urgenta care a fost difuzat acum foarte mult timp la PROTV. Nu cred ca se va ridica la nivelut HBO-ului. :crazyeyes:
LAY-z

Post by LAY-z »

pei n'are cum sa se ridice la nivelul HBO'ului :)
damn...
va fi un cheap-ass-old-school-commercial-bitch-mini-me al HBO-ului :)
--fostul user Layzboy--
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Seriale vechi PROTV? Goody, goody. They got my vote! :P
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
Yoshi

Post by Yoshi »

Eu vreau Friends în fiecare zi. =P~
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Powered by ProTV. Vor da filme la început, momeală, iar apoi vor difuza documentare despre Andreea Esca tăvălindu-şi odraslele în puf.
Yoshi

Post by Yoshi »

Esca are mai mult de un copil? :crazyeyes:
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Dr.LED wrote:apoi vor difuza documentare despre Andreea Esca tăvălindu-şi odraslele în puf.
Sper că te referai la copii, nu? :D
Merced
Moderator

Post by Merced »

Sincer nu am apucat sa dau pe ProCinema dar din promoul ala mi-am facut eu o parere. Stati linistiti ca nu o sa vedeti filmele de pe HBO decat dupa 2 ani pe ProCinema. In orice caz acum o sa "recicleze" seriale precum OZ, E.R. etc. date deja pe TV. Sunt curios ce filme o sa bage.
Acu ma tirez sa ma uit la Seinfeld. Ala da show... :)
Tresty

Post by Tresty »

Yoshi wrote:Eu vreau Friends în fiecare zi. =P~

Am tot serialul :D Daca te intereseaza pe 22 aprilie se lanseaza antepenultimul episod din serie; ultimele episoade sunt mai lungi ~ 40 min fiecare...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Jackal

Post by Jackal »

Deci eu as vrea Bundy,Friends si Seinfel si daca se poate si Simpsons in fiecare zi,ca vad ca programul incepe de pe la ora 6 si dupa 12 noaptea numai reluari...bleah...oricum nu-l prind :crazyeyes:
icub4ucm

Post by icub4ucm »

IMHO...este un fel de Recycle Bin al serialelor de la Pro TV/Acasa.
No offense..or fi fost bune la vremea lor, dar iar le dau ashtia.... :0X:
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
LAY-z

Post by LAY-z »

nu cer mult...
1 episod de south park daca baga pe zi ( chiar daca le am pe toate ) o sa le las tv'ul aprins toata ziua sa le fac rating :)
--fostul user Layzboy--
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Pot da seriale misto Buffy, Angel, Smallville (il dau deja). Dar problema mea e ca au program doar de la 3 incolo si in reluare le dau complet aiurea pentru mine.
Last edited by Sir Ice on Wed Apr 21, 2004 11:39 am, edited 1 time in total.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
chrisTopher

Post by chrisTopher »

Eu unul vreau XENA si HERCULE.
Si la naiba cu reluarile lor, sunt in timpul zilei, cand lumea mai si munceste.
dark as night
zxp

Post by zxp »

Acest canal de televiziune in ce retele si in ce orase este/va fi?
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
LAY-z

Post by LAY-z »

hmm nu prea sunt fani south park aici... sau mi se pare mie ?

PROTV CINEMA advice: "now u musnt be stupid, and keep your sugar levels up... ... m'key ?"
--fostul user Layzboy--
Sanguine

Post by Sanguine »

Sunt fani South Park pe aici, cel puţin eu şi poe suntem.
Vezi că dacă laşi TV-ul deschis toată ziua nu le faci rating. Ratingul se calculează la persoane care au montată o chestie pe cablu ce reţine pe ce programe au stat (cu acordul lor desigur)
Până la urmă, ăştia care aveţi Pro Cinema, ziceţi şi ce filme dau, ca să ne ofticăm cei care nu avem.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
LAY-z

Post by LAY-z »

learnin' somethin new every day :)....

pei aseara am pus pe pro cineva si pana sa apuc sa schimb am vazut " A HBO PRODUCTION" si am stiut ca tre sa fie fain :) -- OZ.....
--fostul user Layzboy--
X5

Post by X5 »

LAY-z wrote:pei n'are cum sa se ridice la nivelul HBO'ului :)
damn...
va fi un cheap-ass-old-school-commercial-bitch-mini-me al HBO-ului :)
Subscriu si eu la ce ai zis tu...mai ales cand ai dreptate... :wink:
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
poe

Post by poe »

La Astral în Suceava rezervaseră un loc pentru această televiziune cu o săptămână înainte să emită.
Acum stau în Iaşi şi încă nu am acces la el.
Dar la situaţia financiară a PRO TV-lui tare mă tem că va fi doar un canal şi doar atât...
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Ar fi excelent sa fie cate un episod din Southpark pe zi, desi le am pe toate, inclusiv cele din ultima serie, a 8-a(ultimul,The Passion of the Jew e super Funny). Oz e misto; ar fi loc si de Seinfeld,Familia Bundy, Friends, si cam majoritatea serialelor de comedie care au rulat la ProTV. Cat despre filme, sper sa nu revedem filmele pe care le-am vazut deja la PROTV de 5-6 ori. Nu trebuie sa difuzeze neaparat cele mai noi filme, dar sa fie de calitate. Pentru ca jumatate din filmele de la HBO, desi sunt cat de cat noi, sunt proaste. Filme gen Pulp Fiction ar trebui sa difuzeze Pro Cinema.
Only the mediocre work at their best...
StaTich
Radioactiv

ed.de.ZM

Post by StaTich »

Din ce am vazut din reclame si ce am citit in reviste, procinema o sa dea filme vechi si seriale reciclate.
Nu o sa fie nimic nou, nimic spectaculos.
Image
Someone

Re: ed.de.ZM

Post by Someone »

StaTich wrote:Din ce am vazut din reclame si ce am citit in reviste, procinema o sa dea filme vechi si seriale reciclate.
Nu o sa fie nimic nou, nimic spectaculos.
Eu am auzit ca emite serii noi.
LAY-z

Post by LAY-z »

acu' ma uit doar la OZ....
dar daca ar baga macar un episod de south park pe saptamana as fi cel mai fericit.. toata saptamana mi'ar sta gandul tot acolo
ar putea baga 2 episoade odata...
zxp

Post by zxp »

am cautat acest canal si spre bucuria mea l-am gasit. Daca este ceea ce spuneti voi mai sus , inseamna ca este ok. Oricum, o sa vad si eu ce-i de capu' lui....
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
PISU670

Post by PISU670 »

Merita pentru Clanul Soprano dar pacat ca nu au bagat serialul acela in care un om isi povestea copilaria-tineretea,mi se pare ca se numea Miracolul Tineretii, a fost pe pro acu 3-4 ani :(
Sanguine

Post by Sanguine »

PISU670 wrote:pacat ca nu au bagat serialul acela in care un om isi povestea copilaria-tineretea,mi se pare ca se numea Miracolul Tineretii, a fost pe pro acu 3-4 ani
Am impresia că ţin minte serialul la care te referi. Îl dădeau mai demult, acum vreo 6 ani parcă. Întradevăr, era destul de drăguţ, încă nu cred că l-aş mai urmări acum, decât poate să-mi amintesc de vremurile bune de altă dată. Fără examene, fără griji, ahhh... ce vremuri mai erau, însă off-topichez.

Pentru cei din Piatra Neamţ(dacă sunteţi vreunul pe aici): Îl găsesc cumva (Pro Cinema-ul) când mă voi întoarce şi eu acasă? (sunt abonat Tele Mach) Sau e pe Tele M Sat?
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Post Reply