Un nou canal de televiziune
Moderator: Moderatori
Un nou canal de televiziune
S-a lansat ProCinema azi. Probabil se vrea a fi un fel de HBO al Romaniei .Sa vedem cu ce ne va surprinde.
Si?
hmm smellz fishy... n' its not *****
cos protv has ballz fo try'in this 
O sa fie filme care deja au aparut pe HBO dar care inca nu au fost cumparate de televiziunile mai 'ieftine'
O sa fie ceva 100% pozitiv pt televiziunea romaneasca... sigur daca o sa le mearga bine o sa apara concurenta
... si personal cred ca o sa le mearga bine DOAR daca nu o sa bage reclame in timpul filmelor 

O sa fie filme care deja au aparut pe HBO dar care inca nu au fost cumparate de televiziunile mai 'ieftine'
O sa fie ceva 100% pozitiv pt televiziunea romaneasca... sigur daca o sa le mearga bine o sa apara concurenta

--fostul user Layzboy--
Sincer nu am apucat sa dau pe ProCinema dar din promoul ala mi-am facut eu o parere. Stati linistiti ca nu o sa vedeti filmele de pe HBO decat dupa 2 ani pe ProCinema. In orice caz acum o sa "recicleze" seriale precum OZ, E.R. etc. date deja pe TV. Sunt curios ce filme o sa bage.
Acu ma tirez sa ma uit la Seinfeld. Ala da show...
Acu ma tirez sa ma uit la Seinfeld. Ala da show...

Pot da seriale misto Buffy, Angel, Smallville (il dau deja). Dar problema mea e ca au program doar de la 3 incolo si in reluare le dau complet aiurea pentru mine.
Last edited by Sir Ice on Wed Apr 21, 2004 11:39 am, edited 1 time in total.
- chrisTopher
Sunt fani South Park pe aici, cel puţin eu şi poe suntem.
Vezi că dacă laşi TV-ul deschis toată ziua nu le faci rating. Ratingul se calculează la persoane care au montată o chestie pe cablu ce reţine pe ce programe au stat (cu acordul lor desigur)
Până la urmă, ăştia care aveţi Pro Cinema, ziceţi şi ce filme dau, ca să ne ofticăm cei care nu avem.
Vezi că dacă laşi TV-ul deschis toată ziua nu le faci rating. Ratingul se calculează la persoane care au montată o chestie pe cablu ce reţine pe ce programe au stat (cu acordul lor desigur)
Până la urmă, ăştia care aveţi Pro Cinema, ziceţi şi ce filme dau, ca să ne ofticăm cei care nu avem.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Subscriu si eu la ce ai zis tu...mai ales cand ai dreptate...LAY-z wrote:pei n'are cum sa se ridice la nivelul HBO'ului
damn...
va fi un cheap-ass-old-school-commercial-bitch-mini-me al HBO-ului

Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Ar fi excelent sa fie cate un episod din Southpark pe zi, desi le am pe toate, inclusiv cele din ultima serie, a 8-a(ultimul,The Passion of the Jew e super Funny). Oz e misto; ar fi loc si de Seinfeld,Familia Bundy, Friends, si cam majoritatea serialelor de comedie care au rulat la ProTV. Cat despre filme, sper sa nu revedem filmele pe care le-am vazut deja la PROTV de 5-6 ori. Nu trebuie sa difuzeze neaparat cele mai noi filme, dar sa fie de calitate. Pentru ca jumatate din filmele de la HBO, desi sunt cat de cat noi, sunt proaste. Filme gen Pulp Fiction ar trebui sa difuzeze Pro Cinema.
Only the mediocre work at their best...
Re: ed.de.ZM
Eu am auzit ca emite serii noi.StaTich wrote:Din ce am vazut din reclame si ce am citit in reviste, procinema o sa dea filme vechi si seriale reciclate.
Nu o sa fie nimic nou, nimic spectaculos.
am cautat acest canal si spre bucuria mea l-am gasit. Daca este ceea ce spuneti voi mai sus , inseamna ca este ok. Oricum, o sa vad si eu ce-i de capu' lui....
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Am impresia că ţin minte serialul la care te referi. Îl dădeau mai demult, acum vreo 6 ani parcă. Întradevăr, era destul de drăguţ, încă nu cred că l-aş mai urmări acum, decât poate să-mi amintesc de vremurile bune de altă dată. Fără examene, fără griji, ahhh... ce vremuri mai erau, însă off-topichez.PISU670 wrote:pacat ca nu au bagat serialul acela in care un om isi povestea copilaria-tineretea,mi se pare ca se numea Miracolul Tineretii, a fost pe pro acu 3-4 ani
Pentru cei din Piatra Neamţ(dacă sunteţi vreunul pe aici): Îl găsesc cumva (Pro Cinema-ul) când mă voi întoarce şi eu acasă? (sunt abonat Tele Mach) Sau e pe Tele M Sat?
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"