DjDaLiu wrote:
Pai de ce le-ai luat pe astea? Cati bani au fost si zine cum merg ?
De ce? Pentru ca sunt PC3500, functioneaza la setari agresive (default 2-3-2, la FSB220 merg 2-3-3) si nu vreau ca memoria sa fie bottleneck in sistem meu - marti voi avea Barton-ul Mobile .
Singurul lucru care ma deranjeaza este ca trebuie sa-i le dau voltaj mare. Cunosteam lucrul asta... Oricum sunt niste memorii care isi fac toti banii daca ai de unde sa le iei. Pretul nu mai conteaza.
Un cooler Tt Volcano 12 Extreme si un cablu rounded IDE.Coolerul imi tine proc. Barton 2500+ la 32 idle si in full load nu stiu pentru ca l-am pus pe automat sa-mi citeasca temp. dupa senzorul ce l-am pus pe procesor.Temperatura este luata cu carcasa inchisa(Antec PlusView1000AMG cu sursa TruePower 480W+2 ventilatoare de 80 de carcasa)
Ziau cea mare: mi-a ajuns Barton-ul 2500+ Mobile.
PS: am văzut Geil UltraPlatinum model cu termometru pe radiator, le-am ţinut în mână, m-am îndrăgostit...
Dr.LED wrote:Ziau cea mare: mi-a ajuns Barton-ul 2500+ Mobile.
PS: am văzut Geil UltraPlatinum model cu termometru pe radiator, le-am ţinut în mână, m-am îndrăgostit...
dvd+rw lite-on 401 s la 2.599.000 (mergeti in carrefour colentina ca ori e super oferta, ori au gresit aia pretul )
modat inainte sa scriu primul disc in 411s si apoi in 811s
Alice wrote:dvd+rw lite-on 401 s la 2.599.000 (mergeti in carrefour colentina ca ori e super oferta, ori au gresit aia pretul )
modat inainte sa scriu primul disc in 411s si apoi in 811s
Am realizat si eu un upgrade/schimb: am luat de la Sanguine(fostul user StinGHER) un Gigabyte 9800PRO 128MB si a ramas saracul sa se chinuie in Morowind cu fostul meu Titanium 4200.
Placa de sunet cu chipset CMI 8738. Mi-am luat-o pt ca e un pic mai buna decat cea integrata. Faza e ca are 2 iesiri. Oricum pt pretzu ala(200 de mii) e "misto" placa
Iar am dat bani pe "jucarii": Thermaltake XController.
Fan controller pe 4 canale. In functie de treapta de turatie, butonul e luminat altfel: albastru e low, verde medium si rosu high.
-Curele de carat monstrul gras de 50 de tone. Am riscat destul cu el in bratze, pe scari in jos. Are buzunare si pentru cabluri, mouse, tastatura.
-Shuruburi speciale de la Enermax, care nu pot fi desfacute fara cheie speciala. Asadar, la LAN party-uri unde nu cunosc pe toata lumea ma pot duce la WC linistit ...
Last edited by fishbone on Mon May 03, 2004 8:36 pm, edited 1 time in total.
Ultima achizitie mai sanatoasa mi-am facut-o acum vreo 2 luni (aproape), cand am trecut de la dial-up prin numere publice (la care rar prindeai 2k/s) , la cablu de la RDS....
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Are cineva idee de unde se pot cumpara curelele alea din ro.
daca stiti, dati-mi un link, ceva... caci si "monstrul" e nevoit sa faca "turism" uneori pe la lan party & othe stuff...
Curelele alea pot fi confectionate foarte usor de un croitor.
Taica-meu stie croitorie [e designer] si daca ma vede cu acele curele [ma indoiesc] o sa ma intrebe cat am dat pe ele, o sa rada de mine dupa care o sa o ia ca insulta personala ca nu m-am dus la el sa mi le faca.
Parerea mea? Iesi mai ieftin daca ti le face cineva. In SUA costa $25-30 si nu cred ca in EU sunt mai ieftine, eu am fost doar comod si snob la faza asta
Perifericele si cablurile le cari intr-un ghiozdan si ai rezolvat.
Parerea mea