Uite o chestie "inteligenta" :
Sa faca John un top cu userii care au cel mai mult timp online pe forum saptamina asta si care, evident, stau degeaba.
Ma declar cistigator.
Doar nu mi-am pus net degeaba acasa cu prima luna gratis.. :black:
Nu va uitati telefoanele prin taxi sau tren ..Doare ...Am patit-o tare de tot... [smilie=Idiot!.gif]
nu am ce sa scriu inteligent... nu am dat dovada inteligentei in ultima vreme... cand nu voi mai pierde timpul aiurea ma voi considera inteligent.
aiurea= jocuri, plimbari, dormit prea mult.
Da' de ce trebuie sa fie ceva inteligent neaparat, de ce nu putem sa ne intelegem toti la acelasi nivel, you know, the level of mucus viata ar fi atat de usoara atunci :lying:
We've heard that a million monkeys at a million keyboards could produce the Complete Works of Shakespeare; now, thanks to the Internet, we know this is not true.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Implinesc doua luni de cand nu am mai instalat sistemul de operare, doua luni de cand am schimbat Xp-ul pe un RedHat!
Mai vreti??
Stiti bancul cu blonda aia idioata care si-a luat teapa??
Nu, pai in primul rand nu e banc ci e pe bune si nici eu nu stiu despre ce e vorba asa ca nu va spun!!
Pentru mine au creat Worms3D, ca sa ma pot sinucide in culmea nefericirii!! :0X:
If you have time to think that life sucks, that you're not making the most out of it!!
Intelegerea e intelegere , doar odata , insa uite cum se poate pacali si treaba asta ... cu EDIT , looooooollz , ar fii o ideeie buna sa interzici si asta , si cine nu se tine de treaba sa ia un avertisment macar No ...am postat ceva destept ,gata ca plictisim lumea , Bafta all !
Nu sunt microbist, dar nu pot sa nu iubesc POLI Timisoara. Totusi dupa umilinta suferita in fata Stelei sa speram in curand muritoare nu am de zis decat: :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: RUSINE ! RUSINE ! RUSINE ! ........................................... --restul postului a fost sters--
Toata viata ne chinuim sa spunem si sa facem lucruri inteligente, numai ca de cele mai multe ori iese invers. Singura chestie inteligenta pe care o pot scrie in momentul asta, si de care sunt sigur, este ca ma bucur ca v-am cunoscut si viata lunga acestui forum!
O singura data.....hmmm....ma gandesc alta data.....si va trimit la fiecare prim pm....
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Am stat o ora in fata calculatorului si m-am gandit la ceva inteligent si, intr-un final, ma plesni ideea si incepui sa scriu: "Am stat o ora in fata calculatorului si m-am gandit la ceva inteligent si, intr-un final, ma plesni ideea si incepui sa scriu: "Am stat o ora in fata calculatorului si m-am gandit la ceva inteligent si, intr-un final, ma plesni ideea si incepui sa scriu: "Am stat o ora..."""
...dupa cum a mai zis cineva: Nu-mi vine sa cred ca am fost in satre sa citesc tot melanjul asta !!!
... si daca tot l-am citit (ca mare e curiozitatea omului si gradina Domnului), ma incumet sa postez si eu cateva randuri.
1. "Doi copii numarau o bila" (urban legend !?)
2. "Am intalnit oameni care aiurau de atata ingamfare" - Augustin
3. "You never know what you know until you know everything" - asta am dibuit`o eu intr`o zi stand pe buda.... (nu stiu daca o mai zis`o cineva)
Ce ma enerveaza
a). "semnatura dvs contine prea multe caractere"
b). ignoranta si indarjirea de a nu mai invata nimic nou.
c). Durerile de cap dupa o noapte de betie
d). ca nu reusesc nicicum sa ma incadrez in cele 24 de ore a unei zilele.
e). snobismul & rasismul (pana si ala bine mascat)
PS atata am putut debita azi. :roll:
- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Din strafundurile meandrelor vine una dintre teoriile mele:
Oamenii din inchisori sunt mai liberi ca cei de "afara".
Cum postam 1 singura data,nu va voi explica
Asa Maseluta, da vina pe motan.Sunt sigur ca din umbra orice animal de casa controleaza zilnic naturala decurgere a fenomenelor fizice demonstrate. Adevarul este dincolo de noi, iubitorii de animale...
Interesanta ideea cu "post unic" dar mai interesanta ideea lui I.R. de a concepe experimente psihologice in medii inchise asupra forumistilor xtremi...
De la mine..nu stiu ce lucru inteligent va asteptati sa aud dar...here goes: capra crapa piatra in patru...
Repetati cu o viteza de 7200 de sufluri pe minut dupa o doza mare de alcool si o sa vedeti efectul..
Va multumesc pentru atentie.Now, I have other business to attend to:
Last edited by -klb- on Mon May 17, 2004 10:56 pm, edited 1 time in total.
They wanna lock us all up, and throw away the key/
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
Spaga face burta mare.
Nastase are intelepciune imprumutata de la Gigi becali
Mutu citeste din cand in cand
Azi am citit in Hustler de un tip de 35 de cm sau asa ceva
Parca sunt complexat
Cred ca mi-a trecut
:0X:
De ce toata lumea vrea sa zici ceva destept?
eu cred ca ar fi mai marfa sa-ti ceara sa simti ceva destept .. . .
fiecare cu pasarica lui. . . .eu am un stol. . . dar vorba poetului . . .te feresti de draq si cazi in groapa.