Jazz J9941 vs Altec Lansing VS4121
Moderator: Moderatori
Jazz J9941 vs Altec Lansing VS4121
Am deschis acest topic deoarece doresc sa achizitionez unul dintre aceste sisteme. Personal am ascultat Vs 4121 si mi s-a parut un sistem foarte bun dar un pic cam scump pentru un sistem 2.1. La aceeasi bani potzi lua chiar un sistem 5.1 bunicel. Astfel as dori sa stiu daca are cineva Jazz J9941 si daca poate sa-mi spuna parerea sa despre el. Dispun de max 5 mil.
dupa cum am mai spus pe un alt topic,Jazz 9941 este un sistem foarte bun,care mi-a lasat o impresie foarte buna
despre modelul de la Altec nu stiu prea multe,in sensul ca nu l-am auzit "pe viu" dar tind sa cred ca s-ar putea sa fie mai bun ca Jazz
de ce?pentru ca daca sunt la acelasi pret atunci altec-ul ar fi un sistem high din gama 2.1 pe cand Jazz-ul ar fi un sistem mediu din gama 5.1
acum depinde si de preferintele tale:daca esti un pasionat exclusiv de muzica atunci Altec-ul ti se potriveste ca o manusa,nefiind nevoie de un sistem 5.1
dar daca esti un pasionat de jocuri ,filme,surround and stuff atunci Jazz e alegerea cea mai buna
PAREREA MEA
despre modelul de la Altec nu stiu prea multe,in sensul ca nu l-am auzit "pe viu" dar tind sa cred ca s-ar putea sa fie mai bun ca Jazz
de ce?pentru ca daca sunt la acelasi pret atunci altec-ul ar fi un sistem high din gama 2.1 pe cand Jazz-ul ar fi un sistem mediu din gama 5.1
acum depinde si de preferintele tale:daca esti un pasionat exclusiv de muzica atunci Altec-ul ti se potriveste ca o manusa,nefiind nevoie de un sistem 5.1
dar daca esti un pasionat de jocuri ,filme,surround and stuff atunci Jazz e alegerea cea mai buna
PAREREA MEA

The man that GOD makes fun of
Re: Jazz J9941 vs Altec Lansing VS4121
Exact asta vroiam sa spun in cadrul topicului cand am vazut titlul. Da, am ascultat si eu sistemul 2.1 de la Altec (la CERF 2k4) si mi-a lasat o impresie foarte buna (mai putin designul - dar probabil ca asta conteaza mai putin). Subwooferul este excelent, producand un bass profund si fara distorsiuni chiar la volum mare. Si la inalte sta foarte bine si, paradoxal, mi s-a parut ca sunetul produs de acest model era mai clar decat la unele mult mai scumpe de la Altec. Bine, nici conditiile auditiei nu erau chiar perfecte. Insa, intr-adevar, pretul este exagerat de mare pentru un sistem 2.1. Oricat de mult mi-ar placea sunetul produs de ele, as alege un sistem 5.1 la ora actuala. Jocurile cu sunet 3D sunt la moda, filmele pe DVD nu mai sunt o raritate si un sistem 5.1 se impune pentru un pasionat de muzica/filme/jocuri.proof_ro wrote:Personal am ascultat Vs 4121 si mi s-a parut un sistem foarte bun dar un pic cam scump pentru un sistem 2.1.
salve
De unde vrei sa iti cumperi jazzurile ca ceva mai devreme am postat si eu cam acelasi topic si tot jazzu vreu sa il iau pt ca tot de 5mil dispun.Io is in tm si daci nu prea am gasit de unde doar de pe spot.ro.Si nu am incredere in cumparatu online pt ca nu am luat niciodata produse de pe net.Ia jazuu a.s.a.p. si zi cum suna ca si vreu sa il iau
Eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa iei Jazz J9941 pentru ca l-am ascultat si mi-a lasat o impresie foarte placuta la pretu pe care il are. Bafta
AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
Mersi de raspunsuri. Probabil ca o sa iau Jazz-ul dar nu stiu cand.
Marian eu sunt din buc si probabil ca o sa-l cumpar de la RHS printr-un prieten. Costa 5 mil.
djniki4 am si eu o intrebare(sau mai multe):
1.subwooferul de la jazz chiar are 50W?
2.sateliti din cate am reusit sa citesc au un dif pentru toate frecv,doar sat din centru are un tweeter, totusi se aud inaltele rezonabil?
3. pe telecomanda potzi sa umbli la bas treble etc?
Mersi inca o data de raspunsuri.

Marian eu sunt din buc si probabil ca o sa-l cumpar de la RHS printr-un prieten. Costa 5 mil.
2.sateliti din cate am reusit sa citesc au un dif pentru toate frecv,doar sat din centru are un tweeter, totusi se aud inaltele rezonabil?
Mersi inca o data de raspunsuri.

1.Eu zic ca are 50W RMS pentru ca este destul de masiv si "bine facut".Se aude destul de puternic

2. Totushi daca ar mai fi avut si un tweeter si la sateliti de fata si de spate era mai bine, dar se aud destul de bine, mai naspha e ca sunt facute din plastic si asta se simte.
3. DA telecomanda are multe functii.
P.S. 8mil. mi se pare enorm de mult pentru acest sistem. Eu zic ca mai bine iti iei un Genius Home Theater 5.1 120W RMS( din lemn cu tweeter pe toti sateliti si cu un subwoofer super misjto care duduie

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N